Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddie_wisnia

Dietetyka na WSEIiI w Poznaniu

Polecane posty

Gość maddie_wisnia

Zastanawiam się jak jest na tym kierunku studiów na tej konkretnej uczelni, poniewaz mam zamiar się tam zapisać. Ciekawi mnie też kto tam zamierza pojsc. Czy warto tam się uczyć?

Gość martap776
jaa mam ten sam problem;P chce zlozyc dokumenty do owej szkoly. niestety nie znam zadnych opinii o niej.. a nie powiem przydalyby się jakies

Gość Mr.M
tez tam ide tez nie znam opini ale co tam w koncu ide na kierunek ktory chialem isc :)

Gość martap776
to witam kolege, tez zdecydowalam się z tych samych powodow tam wybrac:P

Gość Mr.M
Marta a nie wiesz czasem kiedy nam przysla ten list czy meil z planem lub kiedy jest inauguracja ? :P pozdro

Gość martap776
Ja załatwiałam wszystko telefonicznie, z tego co pamiętam to niby wszystkie niezbędne informacje maja nam wysłać na początku września;)

Gość Mr.M
no wlasnie mi tez mowili ze we wrzesniu ale kiedy dokladnie to sie nie pytalem a bylem osobiscie :) skladalas na zaoczne tak jak ja czy dzienne ?

Gość martap776
noo to się będziemy razem męczyć:P też na zaoczne;)

Gość Mr.M
Marta to jest moj numer kom . : 693260515 napisz mi esemsa zebysy juz mili kontakt wrazie czego jakby ktos cos chial sie zapytac lub poinformowac :)

Hej, ja też zaczynam zaocznie DIETETYKĘ na WSEIII w tym roku, proszę o kontakt osoby, które prawdopodobnie razem znajdą się na roku :) Mail: mag.polt@yahoo.pl albo GG: 12083434

Do rozpoczęcia roku zostało niezbyt wiele czasu, a widze że forum uczelniane raczej jest martwe, zapraszam do kontaktu!

Gość Mr.M
napisz na moj numer smsa kolezanko powyzej :)

Gość mijaaa
Widze ,ze jest nas coraz wiecej :P

Gość Mr.M
Również zapraszam do kontaktu na gg : 7649635 lub smsowo pod nr kom. 693260515 :)

Gość Tomasz_0001
Witam wszystkich zaoczniaków :) Również wybieram się na dietetykę i mam nadzieję że spełni moje oczekiwania bo dla niej zrezygnowałem z poprzednich studiów. Inauguracja już niedługo zatem do zobaczonka :)

Gość mijaaa
Rowniez podaje swoje gg: 9616999 ;)

Gość Tomasz_0001
Mógłby ktoś podać mi plan zajęc w najbliższy weekend bo nie działa mi logowanie na stronie a w dziekanacie nie wiedzą o co chodzi :) z góry dzięki :) Mój mail tomasz.kaliszak@wp.pl

Gość Trującaroślina
Ogarnęłam strasznie dużo szkół w te wakcje i jestem zdecydowana na WSEIiI, polecacie dietetykę? niestety otworzyli tylko zaoczną

Gość armagiedonn
Witajcie wszyscy. W zeszłym roku też miałem ogromny dylemat odnośnie wyboru szkoły. Ostatecznie zdecydowałem się właśnie na Dietetyke na wseiii. Powiem wam tak: jak dla mnie kompletna żenada. Brak własnej placówki. Zajęcia odbywają się w salach wynajmowanych od technikum gastronomicznego. Pierwszy rok ma zajęcia na stołówce gdzie po 10 h siedzi się bokiem do wykładowcy. Na pierwszym roku trzeba odbyć 130 h praktyk w zakładzie klinicznym dla dorosłych. Szkoły nie interesuje czy macie jak i gdzie. Mają być i koniec bo inaczej nie zdacie roku. Wykładowcy traktują studentów bardziej jak słuchaczy w np cosinusie czy żaku.... Byle by odbebnic swoje i spadać do domu. Po wykładach kontakty z nimi są wręcz niemożliwe. Tydzień czasu czeka się na odp na maila. Nawet od dziekana. Płaci się prawie 400 za nic konkretnego. Niestety po zaliczeniu pierwszego semestru Zrezygnowałem. Szkoda czasu i pieniędzy na takie bzdury. Pozdrawiam