Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tylko to mi pozostało

Błagam o cud! Brak słów na wyrażenie bólu.

Polecane posty

Kompletnie nie wiem, co robic. Brak jakiejkowlwiek motywacji do jakiegokolwiek działania, nic, zero, po prostu siedze i patrze przed siebie. Może lepiej wyłączyc net i właczyc z powrotem TV, przynajmniej zajme czymś mysli, które bezustannie krążą wokół ciemnych plam i wyszukują najczarniejszych szczegółów dogodnych do analizy. Te myśli dręczą mnie codziennie, dlatego tak bardzo lubie uciekac w sen, który tak niestety ciężko przychodzi. Jak z tym wszystkim zerwac? Czy da sie to uczynic siłą woli? Rzeczywistośc mnie przeraża a świat marzeń doprowadza do euforii. Zderzenie tych dwóch światów prowadzi do szaleństwa i jednocześnie bezsilności, w konsekwencji do bółu i cierpienia, jednym słowem tragedii. Błagam o cud m.

Gość do mężczyzny mojego zycia
każde cierpienie ma swój sens... wierzę w to... jeśli wierzysz w buddę, allaha czy Jezusa, pomódl się - długo i bez pośpiechu

Gość PRZYpoMINAM
marzm... bezsens... przeżywam to codziennie:( ale o cud niech się modlą cięzko chorzy, którzy cenią każdą chwilę życia. Oni zasługują na to by sen się ziścił. My, musimy pomóc sobie sami. :)

Gość amber rain
O, jak dobrze was rozumiem...

Gość drftgyhugfdrtgyuio
Az tak źle? Siła woli , nie da sie . Jedno wyjście trzeba porozmawiać i to szczerze jest to ciezkie trudne ale zdrowsze niz nieustanne zadręczanie sie. Pozdrawiam !

Gość Uijiyftgg
Spierdalaj.

przed chwilą się skompromitowałam, czuje się jeszcze gorzej. Jestem pusta, boję się, żeby ktoś nie odkrył tej pustyni. Przed chwilą to się stało więc teraz chcę sie zaszyc. Jestem 0.