Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotta007

Facet hindus kiepski w łóżku

Polecane posty

Gość lotta007

Jestem od kilku miesięcy w związku z Hindusem. Wiele się naczytałam o ich zwyczajach, kamasutrze, ogólnie jakie seks ma dla nich znaczenie.Otóż w przypadku mojego mężczyzny nie ma to w ogóle odbicia w rzeczywistości.Nasz seks trwa max 5 min, zero gry wstępnej....włożyć, wyjąć. Sama ze sobą miewałam więcej przyjemności. O orgazmie mogę zapomnieć. Nawet nie mogę go pieścić. Wszędzie ma łaskotki. No wszędzie. Zawsze kończy się śmiechem i kończeniem tego. Nie wiem co jest grane:(.On mnie strasznie pociąga fizycznie,bo jest bardzo przystojnym facetem. Widzę i doceniam jego zaangażowanie, fakt jak mnie traktuje poza łóżkiem. W dodatku nie chce zakłądać prezerwatywy. Jesteśmy po badaniach na HIV. Obydwoje zdrowi. Mimo to,nie chcę ryzykować szeregiem innych chorob i niechcianą ciążą. Czasem mam wrazenie,ze on chce mnie wrobić w dziecko(ale moze mam teorie spiskowa).Kocham dzieci,ale to nie jest odpowiedni moment. On naprawdę woli się do mnie przytulić, pokazać mnie znajomym i rodzinie która częściowo mieszka w Polsce, zabrać w fajne miejsce....woli to od seksu.Twierdzi,że nie ma doświadczenia,bo jestem jego drugą partnerka seksualną. Pierwsza jest hinduską, jego była dziewczyna z nastoletnich czasów. Rozmowy, sugestie, otwarte karty....na nic, nic nie dociera.Sama nie wiem co mam myśleć. Zbyt często wspomina o małżeństwie, dzieciach. Zależy mi na nim,ale nie jestem na to jeszcze gotowa. Mam 24 lata,niedawno skończyłam studia. Nie mam niczego. On chciałby założyć własny biznes w Polsce. Proponuje mi wyjazd za granicę, mówi,że zarobimy kasę i wrócimy. Deklaruje chęć małżeństwa. Nie dziwi mnie to. Jako mój mąż dostałby upragnioną wizę, otworzyłby biznes, podróżował po Europie. Może jestem wariatką. Ale wraz z przyjaciółką mamy czarne scenariusze. Boimy się,że jego zachowanie w łóżku moze świadczyć o homoseksualiźmie. On po prostu się zmusza? Jest ze mną tylko da wizy? Jak byście to odczytali? Jak Wy to widzicie?

Gość truteń_gucio
no cóz :P

Gość drftgyhugfdrtgyuio
dzisiaj jest wyjatkowy dzien na zadumę ,przemyslenia wiec darujcie sobie

Gość jjjjhyiuio
a ma kropkę ?

Gość vbhnvbnvnbv
moj facet tez mial laskotki, a to dlatego ze tez nie mial doswiadczenia seksualnego, musisz mu powiedziec co ma robic i jak, ja tak mojego wszystkiego wyuczylam i teraz jest git

Gość karzeł 175cm
Ja jestem dobry w łózku ale nie mam zbyt czesto okazji sie wykazac bo jestem karlem i zadna mnie nie chce. Ale jak juz bede lekarzem to odbije sobie za wszystkie czasy.

Gość Myśle twoja intuicja
Już powiedziala ci wszystko ! Bez powodu wątpliwości nie masz Facet na kobietę sie rzuca chce ja mieć i pięścic ciągle Moze być homo A już na pewno jako obywatelka ue dasz mu prawo mieszkania wszędzie w Europie a to to mu chodzi Zaraz chce pewnie do Anglii i obywatelstwo itd Nie bądź głupia zestarzejesz sie robiąc przysługę życia jakiemuś przybędzie bez jaj :o Szukaj stuprocentowego białego faceta ! W życiu nie zwiazalabym sie z kimś co do kogo mam cień wątpliwości ze jest ze mną bo ma interes To wstretne

Gość borecki
prosze dziewczyny skonczcie z obcokrajowcami..Zwlaszcza z innej kultury.Przepraszam ale mysle ze on sobie wlasnie zalatwia wize do europy ...Angli..Bo pewnie jak hindus tam skonczy..Jesli wiesz w indiach malzenstwa sa aranzowane .Nie ma miejsca na milosc..tylko czysty interes.Pracowalem z ob.Indi..wiem.Mowia ze milosc przyjdzie pozniej...gowno przyjdzie..Wrobi cie w dzieci i bedzie traktowal jak popychadlo..jak juz osiagnie swoj cel.I albo sie podporzadkujesz albo dostaniesz w (sory ze brutalnie)w pysk..nie ma sentymentow.Dla niego nie bedziesz rodzina ..jego rodzina i szacunek jest w Indiach...z reszta sama sie przekonasz..Dzisiaj robi piekne oczy...ale jak widzisz natury nie oszukasz. Uwazam ze szkoda Twojego zycia.Pozdr.

Gość borecki
Nie wiem czy tu zagladsz..Ale by cie przekonac zrob test...zacznij sie go wypytywac o rodzine..Co porabia.Siostry ,bracia ,rodzice.Jak sie zalatwia malzenstwo w Indiach..Zobaczysz ze bardzo nie chetnie bedzie rozmawial na ten temat..wzrokiem bedzie uciekal..Popytaj sie go o jego plany jak widzi swoje zycie..I przede wszyskim wykup sobie wycieczke do indii.Ogladnij to wszystko.sama zadecydujesz..No i zapytaj sie wprost czy czasem rodzice nie zalatwili mu juz jakiejs zony..wiem od Hindusow z ktorymi mialem przyjemnosc pracowac ze taka aranzacja wyglada tak ze przyprowadza mu sie dziewczyne i on sobie taki APSZTYFIKANT rozmawia z nia chwile ,godz dwie..i decyduje sie albo i nie jak nie to przyprowadzaja nastepna i tak do skutku..W gre wchodza tez pieniadze ale to juz inna historia.pzd

Gość rzut męskim okiem
Jak Hindus to może zna się na komputerach. Ponoć Hindusi i Chinczycy to najlepsi informatycy.

w Indiach jest tak ciasno (ponad miliard ludzi) ze ta teoria z polowaniem na wizę jest jak najbardziej prawdopodobna

Hindusi są dobrymi lekarzami, no przynajmniej w stanach, gdyby mu sie chcialo studiowac medycynę nie musialby uwodzic polki dla wizy (bo amerykanie chetnie przyjmuja wszystkich lekarzy na których kasztalcenie nie musieli lozyc) :)

Gość przerzuć się
na murzyna :D

Gość borecki
h,,,ja sie znaja.Wykreowali mit sobie gdzies .prawda jest taka ze gdyby nie anglielski jezyk to nosa by z budy nie wystawili.a tak skaplo im troche szczescia ze brytyjczycy tam kolnie zrobili. Poza tym syf ...Wcale nie jestem jakos uprzedzony.Wszyskie choroby jakie sa na swiecie wywadza sie z Indi.Bylem mieszkalem.Juz po tygodniu pobytu dostajesz takego kreciola w brzuchu ze przez nastepny tydzien nie wychylasz sie z rownie smierdzacego kibla.Ogolny brak szacunku do tak intymnego miejca jakim jest kibel..Na pytanie dlaczego w tej ubikacji jest taki syf ..glupio sie usmiechaja i tylko ruszaja lbami ..pozdr ,nie uprzedzony

Gość borecki
jeszcze jedno...atrybuty hindusa..to koszula...Bez koszuli sie nie rusza..uprana ..wyprasowana..ale on tego nie robi.Pytam sie gdzie masz pralke...nie mamy bo potrzeba wydac pieniadze na pralke ,prad,proszek a tak sluzaca przyjdzie i wyprze cale pranie za dolara(1 $$$$$) Tak ze uczesany,brylantyna i gowno w butach bo onie juz sie sie staraja ,przyklapniete papucki...Jeszcze jeden atrybut Hindusa Telefonik....musi byc nawyzszej jakosci.By sie pokazac i poszpanowac(z reszta nic innego nie ma )ma tylko tyle co przy sobie .....koncze z hindusami leserami....taka nacja...leserow i szpanerow

zabrzmię rasistowsko ale też nie pojmuje jak mozna się prywatnie zadawać z czarnym, ciapatymi i hidusami (nie wiem, czy jest jakiś kolokwializm na tych ostatnich) :)

Gość lotta007
Zerwalam z nim

Gość Wolna251
Lotta007.. przeczytałam Twój topik i powiem Ci tak! bardzo dobrze że zerwałaś bo mogła byś na prawdę popaść w jakieś problemy!

Gość aksdlakd,shnsklabhs wisznu
a hindus to według ciebie nie ciapaty hrabino z królewskiej rodziny to kto jest ciapaty?

Gość she19902
Hej. Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi. Rozstaliśmy się. Wiele wskazywało na to,że on chce jedynie wizy. Delikatnie mówiąc nie traktował mnie najlepej. Przed prawie 2 mies próbował wrócić, pisal, tlumaczyl,dzwonil, chodzil pod uczelnie, pisal do moich znajomych. Wkoncu zgodzilam sie z nim porozmawiac na fb. Powiedzialam,ze zycze mu wszystkiego co najlepsze i sukcesu, i,ze dziekuje. Powiedzialam,ze chce jego szczescia. On odpowiedzial, zebym mu pomogla. Zapytalam jak. Odparl,ze znam jego marzenia, ze chcialby wyjechac za granice, zarobic, i wrocic do polski,po czym otworzyc biznes ale nie mzoe bez malzenstwa...zaproponowal malzenstwo, tylko na kilka lat, potem rozwod. Ja pomoge jemu teraz, a on mi potem...i wszystko jasne wygarnelam mu, jak bardzo boli mnie to,ze przez te wszystkie miesiace bylam tylko czescia jego biznes planu. Odparl,ze chce mnie posblubic z milosci, ze mnie kochal i kocha, ze zle go ocenilam...jasne

Gość she19902
to ja autorka,zmienilam nick

"taka nacja...leserow i szpanerow" No to chyba obracałeś się w dość nieciekawych okolicach w Indiach ;) Skoro tam mieszkałeś, to orientujesz się, że tam nadal nieoficjalnie funkcjonuje system społeczeństwa kastowego. Musiałeś trafić na ludność o niskim statusie społecznym. "zabrzmię rasistowsko ale też nie pojmuje jak mozna się prywatnie zadawać z czarnym, ciapatymi i hidusami " "Ciapaty" to także określenie odnoszące się do Hindusów ;) Mam męża tej narodowości. Ludzie jak ludzie. Jedyne co może dzielić to różnice kulturowe. Jednak jeśli obcuje się z osobami różnych kultur czy narodowości nie zwraca się zupełnie uwagi na to czy ktoś jest biały, ciapaty, niebieski czy czarny ;) "zaproponowal malzenstwo, tylko na kilka lat, potem rozwod. Ja pomoge jemu teraz, a on mi potem..." Bardzo dobrze, że zakończyłaś tę znajomość. Trafiłaś na zwykłego oszusta.

Gość vivalalelia
brawo dla autorki. Dobrze, że wyszlo szydło z ciapatego wora,zanim zrealizowal swoj plan

Gość buquile
Każdy mi znany ciapek marzy o obywatelstwie europejskeigo kraju. Autorko twoje watpliwości i nie śpeiesznie się sa bardzo mądrą postawą.

Gość niespodzianka15
oj kiepski kiepski maly fiutek.Sa uczuciowi ale co do seksu to robia z obowiazku nie dla przyjemnosci.Oni w wiekszosci chyba sa homo-nie wiadomo.Czytalam na ktoryms portalu wypowiedz dziewczyny ktora mowila ze jej partnerHindus kazal jej wkladac palce do pupy!!!!!!!!!OCHYDA!!!!!!lubia tez sie onanizowac na oczach kobiety. moim zdaniem to zboczency ciagle sie macaja po genitaliach.bylam z hindusem 2 lata do momentu az zaprosil swojego przyjaciela do nas.wtedy mnie poprosil abym spala w drugim pokoju.oni zostali obaj w naszej sypialni.obaj wyksztalceni.ja w nocy ucieklam z tego mieszkania.nastepnego dnia wrocilam po swoje rzeczy i sie wyprowadzilam pod jego nie obecnosc.zostawilam mu kartke ze jest pedalem.tak zakonczylam nasza znajomosc.dzwonil prosil przepraszal plakal mowil ze to nie prawda.

Gość gość
I hate India