Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isis1990

Jestem w ciąży z Hindusem!

Polecane posty

Gość antyciapaty
no to masz za swoje. Wyjedź za granice,bo w Posce ciapate dziecko nie bedie mialo lekko

Gość zgotowaliscie temu
dziecku piekło na ziemi , spłodziliście kundla

Gość Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
moja kuzynka ma białego meza i synka murzyna urodzonego przed slubem, wszyscy go uwielbiaja, rodzina i znajomi, jest niesamowicie przystojnym i inteligentnym chłopakiem a Hinduski to najpiekniejsze kobiety na swiecie, takie wymieszane dziecko bedzie miało z pewnoscia wiecej cech ojca i bedzie sliczne :)

Namaste! ja jestem zona hindusa od prawie roku i kazdego dnia kocham go coraz bardziej, bylam w Indiach 2 mc.i uwazam ze to jeden z najbardziej magicznych krajow, jest tam ogromne zroznicowanie, wielka bieda i wielkie bogactwo,,ale ludzie ktorzy tam mieszkaja sa cudowni! Rodzina mojego meza pokochala mnie od pierwszego dnia a ja czulam sie u nich jak ksiezniczka. Ja z mezem podrozuje po swiecie, pracujac na statkach, sa miesiace kiedy sie nie widzim,y a sa i takie kiedy spedzamy razem 24h na dobe. Jest wspanialym czlowiekiem, dba o mnie, docenia, codziennie prawi komplementy, rozpieszcza...wspolnie dzielimy sie praca i obowiazkami, on robi zakupy wynosi smieci a ja gotuje i zmywam, wymieniamy sie doswiadczeniami, szanujemy nasze religie, ja jestem katoliczka on hinduista, ja sie interesuje jego religia i kultura a on moja. Czasem miewamy sprzeczki ale to tylko pozwala zrozumiec sie bardziej i byc lepszym na przyszlosc, mamy wspolne plany i ambicje, nie oczekujemy pomocy od rodzicow choc zawsze sa gotowi do wsparcia - akceptuja nasz zwiazek i kochaja. My zarabiamy nasze pieniadze i powoli dazymy do celow snujac plany na szybkie powiekszenie rodziny:)))) Glowa do gory dziewczyny...nie bojcie sie walczyc o wasza milosc! poszerzajcie horyzonty...swiat nalezy do Was!

Gość GoldenGate
Sorry, ale sama jesteś sobie winna. Zastanów się troche, jak można być tak tępym. Nie uczyli cię na PDŻT-ach jak sie robi dzieci!??? Takie wieśniary jak ty psują opinię o Polakach za granicą! Nic więc dziwnego, że póżniej obcokrajowcy uważają, że Polki są łatwe...

Gość lkksksks
to mało ci chłopów w naszym kraju, że rozkładacie giry zagranicznym przydupasom

Panie lkksksks bo widocznie najwiecej przydupasow jak sie Pan wyrazil jest w Polsce, z Panem na czele...i zal Panu d...z ciska ze polki wybieraja zagranicznych facetow a nie takich jak Pan - zacofanych, bezmozgowych prostakow i w dodatku rasistow! wstyd!!!!

Gość Autorko z jakiej ty jesteś
WJOCHY, że myślisz takimi kategoriami? Nosz kuźwa! Hindusi to też ludzie do diabła i w XXI wieku, kiedy rasy się ze sobą mieszają co i rusz, takie dzieci nikogo już nie dziwią ...chyba że się mieszka na totalnej wiosce totalnie nieucywilizowanego regionu. Problem z DUPY, że tak brzydko powiem. DOROŚNIJ babo!!!

Gość łaaaaał
jestem tak zacofana ze nie wiedzialam ze mam "ciapate" dziecko. cokolwiek to znaczy... wiem jedno ze w polska jest naprawde zacofana. a zacofanie najczesciej obejmuje facetow ;p

Gość GoldenGate
Nawet nie musiałaś się przedstawiać jako blondynka autorko, bo to już można wywnioskować z samego twojego postępowania. Zachowujesz się jak 12- letnia niedouczona smarkula, która nie słyszała nigdy o zabezpieczaniu, a później wielce zdziwiona że zaszła w ciążę. Podejrzewam, że ludzie w afrykańskich wioskach więcej wiedzą o zapładnianiu niż ty. Trzeba być naprawde sierotą życiową żeby się tak urządzić. A dziecko nie jest niczemu winne że, ma tak niedojrzałych rodziców. Poza tym nierozumiem twojego problemu dotyczącego tego, że twój facet jest hindusem. Przecież hindus to też człowiek, a nie trędowaty. Więc jeśli tobie to nie przeszkadza, to po co przejmujesz się zdaniem innych!?

Gość jagodziaaaa
hej, isis jesteś tu jeszcze? Jak tam Twoje sprawy? Bardzo mnie poruszył Twój topik. Pozdrawiam

trzeba bylo myslec z kim do łuzka idziesz hehe jak corka to moze byc ladna syn bedzie jak tata oj dziewczyny

Gość masakra jakaś
heeheheh

Gość summer bay
ja myśle że ten hindus dlatego napiera na ślub bo mu potrzebne obywatelstwo

Gość Supremus Dux
Różnice kulturowe jakoś wytrzymasz, przecież jeśli kochasz to zrozumiesz.

Gość młoda mężatka 25
obywatelstwo dostać nie jest tak łatwo, nawet ślub z Polką mu tego nie da, na początek tylko legalny pobyt na rok czy dwa lata i jeśli dalej będę małżeństwem to można tylko przedłużać. Dopiero po 10 latach jeśli obcokrajowiec wykaże istnienie trwałych więzi rodzinnych i ekonomicznych z Polską może się starać o obywatelstwo, pod warunkiem, żę zrzeknie się swojego. Ale autorka wspomniała, ze jej chłopak pracuje więc raczej na 90% jest w Polsce legalnie na podstawie karty pobytu

Gość GoldenGate
Oj ludzie, ludzie!!! to czy bedzie syn czy córka i czy dziecko bedzie ładne czy brzydkie, to akurat jest najmniejszy problem. Myśle, że większym problemem będzie to, że zazwyczaj niedaleko pada jabłko od jabłoni i w przyszłości dziecko zapewne skończy tak jak rodzice -wpadką.

Gość dddddddddddddd
dałaś cipy hindusowi? było dać doopy

Gość lakakak
a ja bym usunęła i nie skazywała dziecka na biedę.

Gość ewewewer
Moja koleznaka ma blizniaki z Hindusem, ale oni sa oboje wykształceni, nie jakos tam z przypadku jak ty. Wyszła za niego, zamieszkali razem. Potem urodziła teblizniaki, sa ciekawe, bo nie -jednojajowe, tylko rózne. Jeden bardziej biały, drugi mniej. ale ogólnie to bedą nieco śniade, chyba strasznie przystojne chłopaki z tego będą

Gość siwa122345
a ja wam powiem, że to nie ważne skąd pochodzi dany człowiek, sama związałam się z obcokrajowcem, jesteśmy już ponad 10 lat szczęśliwym małżeństwem. Czasem kłócimy się jak wściekłe psy a potem kochamy do zatracenia... tak już w życiu jest, inaczej byłoby nudno. Ale prawda jest jedna, żeby zrozumieć i zaakceptować inną kulturę, religię, poglądy samemu trzeba być otwartym. W kręgu moich najbliższych znajomych są 3 rozwody, jeden mąż bił i pił, drugi zdradzał a trzeci okazał się skończonym draniem, ale to ja jestem niby ta nieszczęsliwa (wg innych), bo nie mam męża Polaka. W każdym kraju i każdej kulturze są faceci, których warto kochać i tacy, którzy na to nie zasługują. Nie uogólniajmy. To ze mąż Polak bije żonę, nie znaczy że robią to wszycy, a to , że autorka związała się z hindusem nie świadczy zaraz, że jej ukochany poluje tylko na obywatelstwo i zaraz się z nią rozwiedzie. Ja w każdym razie życzę im szczęśćia :)

Gość autorko jesteś???
Daj znać, jak potoczyły się sprawy

Gość zakręcona bardzodd
effi nie tłumacz chorej matki, jak ona chce najlepiej dla dziecka proponując córce zostawienie dziecka w szpitalu po porodzie, przeczytaj co autorka napisała w pierwszym poście, gdzie tu dobro dziecka? Własnie ta matka jest potworem, bo w ogole nie liczy się dla niej dziecko, chce zeby autrka zostawiła dziecko bo pewnie uwaza ze wstyd przed sąsiadkami będzie jej takiego "ciemniejszego" wnuka/wnuczkę pokazac...

Gość masz racje
Max , napewno tak jest , napewno udaje . Swoja droga musisz byc bardzo samotny ( jak ja zreszta ) ze odgrzebujesz takie stare tematy . Juz dawno chcialam do Ciebie napisac , ale niestety nie jestem " ten " rocznik . Milej nocki Max !

Mieć dziecko, które nawet nie będzie do ciebie podobne- straszne.

Gość hindusi maja cos w sobie
jestem za granica, chodzi do szkolyjezykowej z dwoma hundusami. Oni maja w sobie jakas magie ! po pierwsze sa bardzo dobrze wychoani, opowiadali mi troche o tym jaki ma sie szacunek do rodziców w Indiach itd. POtem jeden mi powiedzial, ze rodzice wybrali mu zone !!! pytam sie go, czy dobrze trafili i jest szczesliwy - powiedzial, ze tak bo rodzice przeciez wybrali dla niego najlepiej... w kazdym zdaniu o kazdej osobie wyrazaja sie z wielkim szacynkiem. Sa pogodni z natury, spokojni, nie ma w nich zadnej obłody itd Drugi na lekcji, gdzie inni sobie zartowali jakie kobiety im sie podobaja, z wielka powaga powiedzial, ze Jemu podoba sie tylko wlasna żona.... Naprawde jestem pod wielkim wrazeniem ich stylu bycia i zycia. Kazdyz nich nosi na nadgarsto jakies bransoletki, maja swoje bóstwa ?Bogós?, które mocno czczą, dbaja o przestrzeganie reguł itd. Szanuja ludzi i zwierzeta, oczyjaje swoje ale tez kulture innych. Nic tylko brac przyklad! Powiem szczerze, ze mi sie po prostu podobaja.Szkoda, ze mam męza :P

Gość Hulahop l
Ciekawe czy autorka tego tematu nadal z nim jest i czy ma brzydkie dziecko tak jak jej matka jej przewidywała

Gość gość
Albo to była prowokacja a my daliśmy się nabrać, albo faktycznie 21-latka zauroczona opalenizną zaszła w ciążę z księciem książąt;). Być może już jest bollywoodzką księżniczką tak jak wszystkie Polki, które z nimi się wiążą. Nie wiem z czego to wynika, ale chyba z cholernej naiwności tych dziewczyn, wystarczy jedno zdanie o pięknych oczach i juuuuż. W Wielkiej Brytanii albo w innych europejskich krajach mamy wystarczająco zszarganą opinię właśnie przez takie dziewczyny - nie stać jej na Europejczyka, to poszła z Azjatą. A ten zwietrzył interes. Nie ma się co martwić, zapach curry wymieszanej z czosnkiem też jak widać ma swoje polskie amatorki;). A mama tej dziewczyny zasługuje na jak największy szacunek!