Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość aniulusiaa
Wrozko , nie stety dalej lipa z twoimi wrozbami , nigdy nie bede na kasie w biedronce robić bo mam bogatego meza zakochanego we mnie po uszy i jeszcze niedawno dostałam dooozy spadek , nawet na studia nie musialam nigdy isć ... idz juz z tad bo jeszcze napiszesz komus cos glupiego i humor nie potrzebnie komus zepsujesz !!!!

Gość Wrozka INEZ
Lodzie to zawistni sa na tej kafeterii, tylko im cos powiedziec nie po ich mysli to od razu kasuja. Ja sie nie podaje za wrozke, ja nia jestem. A kto mnie zna ten wie. Prawda nastolatko I gaju? Nie mozecie mnie zdyskfalifikowac! Dajcie mi chwile bo pobieram tera energie z gniazdka.

Gość laura.k
Rozwala mnie ta wróżka :):) Nie możecie mnie zdyskwalifikować! Dajcie mi chwile bo pobieram tera energie z gniazdka.

Gość Wrozka INEZ
Moze teraz zrobmy takie male podsumowanie komu sie sprawdzilo, a komu nie, widze, ze grube maciory juz mnie nenkaja za to, ze nie wywrozylam bogactwa, milosci I urody, bo o inteligencje to nawet nie prosza, bo I tak wiedza, ze nie ma szans.

Gość Kasia jestem tutaj
mam na imie Kasia ur. 25.06.1975 czy Maniek i ja bedzoemy dalej para?????? DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZ :-)

Gość Kasia jestem tutaj
Wrozko, prosze powroz mi Kochana :-)

Gość ty wiedzmo
nie masz serca

Gość laura.k
Fiel :) a dzisiaj nie przyjdą zapocone baby do ciebie ? masz wolne ? tzn drugi etat wróżka ?

Gość poiuygtfhjfwuakl\
Droga Wróżko, Poznalam przez internet chłopaka, jest ode mnie 6 lat starszy ale wydaje mi sie ze swietnie sie rozumiemy itd., niestety przez moj brak pewnosci siebie zerwalam kontakt gdyz boje sie ze nasze spotkanie mocno by go rozczarowało (czuje sie brzydka, mam problemy ze zdrowiem). Mam pytanie: czy dobrze zrobilam? czy wrozysz z tej znajomosci cos wiecej? Kiedy w koncu spotkam milosc? Jest mi ciezko. Agnieszka 15.01.1989 Dziekuje.

Gość Wrozka INEZ
Czemu zycie tak sie toczy? ciagle ktos mnie drapie w oczy. na kazdym temacie mnie blokuja, zazdroszcza? Czy moze sie onanizuja? jestem wrozko, wroze z kart, moj mozg jest grzechu wart, nie badz swinia, nie mow o mnie zle, nie zglaszaj mnie znowu, a spelnie zyczenia twe.

Gość laura.k
no normalnie nie mogę :) gdyby nie ta kafeteria to bym w pracy z nudów zdechła :)

Gość poiuygtfhjfwuakl\
Wrozko, prosimy dalej

Gość Wrozka INEZ
Kasia jestes tutaj- tak bedziecie para. lauroprzychodzo caly czas, dlatego tak wolno mi idzie wrozewnie, nie chicalam sie przyznawac, ze dorabiam we sklepie z odziezo, ale skoro sie wydalo... do agnieszki co nie jest pewna swej urody: kochana Agnieszko, z gory przepraszam, ze za chwileczke obraze Twoje imie, ale nie dlatego, ze jest brzydkie,a dlatego, ze takie same ma moja tesciowa, ktorej nienawidze. Agnieszka ssala kazdego orzeszka, przepraszam to nie do Ciebie, ponioslo mnie, bo nie nawidze babska. co do Twojej milosci Kochana, przykre jest to, ze masz o sobie takie a nie inne zdanie. Jesli Ty so bie wmawiasz, ze jestes brzydka to on wlasnie taka Cie zobaczy. Ja wiem, ze jesates piekna I piekne jest tez Twoje wnetrze, dzieki temu mozesz miec wszystko I wszystkich. Nie rezygnuj z tej znajomosci, pokaz mu na poczatek Twoje zdjecie, jesli przestanie sie odzywac to znaczy ze to pustak nic nie warty I szkoda czasu na niego, a jesli dalej bedzie z Toba rozmawial to bedzie oznaczalo, ze godny jest Twojego zainteresowania. Stan przed lustrem kochana I zobacz jaka jestes piekna, moze nie taka jak ja, ale juz prawie ';-)

Gość Wrozka INEZ
Nastempny! Mam nowa moc, mogie wrozyc dalej. Ps. Przypominam, ze mamy konto na facebooku, jesli ktos ma zyczenie to niech zostawi tam pytanie, na pewno odpisze, moje imie I nazwisko: fiel kafeteria

Gość laura.k
wróżko mój mąż wzrusza ramionami jak coś od niego chcę .. co to może być ? pachy go swędzą czy co ?

Gość Kasia jestem tutaj
dziekuje Wrozko :-)

Gość smutaska agaaa
Wrozko powroz mi bo mi smutno. Agnieszka 7 wrzesien 83

Gość konieczynkaaaaa
Danuta 04.05.83 pytam o prace o teraz i na przyszlosc

Gość Wrozka INEZ
Lauro zalerzy w ktora strone zwrusza tymi ramionami, jesli odbywa sie to na bokie, to moze, ma pasozyta pod pacho, a jesli bardziej w gore albo w dol to jest to zly znak. Wlasnie dostalam informacje, ze jak zwrusza ramiomnami I ma pempek qw strone drzwi to cie zdradza

Gość Wrozka INEZ
Smutasko ago, co ci rzec, wiesz dobrze czemu jest ci smutno, bedzie ci lepiej jesli wyeliminujesz przyczyne. W milosci zero, nic , null. Nie dla wszystkich starcza, ale zacznij sie rozgladac za ta sama plcia.

Gość ola 1977
ola 1977

Gość Wrozka INEZ
Danusiu teraz widzisz jaka glupote zrobilas idac na studia. Co ci zostalo? Nic. Stracony czas I pieniadze, a do tego brak doswiadczenia. Dlatego teraz jestes kim jestes. Nie przejmuj sie I zaryzykuj, wez kredyt I rozkrec wlasny biznes, odgon od siebie mysli przemawiajace za tym, ze polegniesz jak wezmiesz kredyt. Kto nie ryzykuje ten nie ma.

Gość smutaska agaaa
dzieki juz mi lepiej :D

Gość konieczynkaaaaa
wszytko spoko tylko jakie studia:)

Gość Wrozka INEZ
Hola hola Pani ola77- skoro trafila Pani do mnie to cos Pania martwi. Wyczuwam odglosy malych dzieci I to chyba pani dzieci :-) w portfelu golo I wesolo, ale nie ma sie co dziwic, jak to na wlasne zyczenie, rposze wziac sie w garsc, a wszystko sie ulozy.

Gość Wrozka INEZ
Ago nie ma za co, jestem tu od roznych uslug, danusia czyli tak jak czulam, ze cos tu ze studiami nie tak, a ich poprostu nie bylo, mam straszne rysy na kuli I czasami pokazuje bledne informacje, przepraszam.

Gość Wrozka INEZ
Korcze coz za pech, jak to z wami jest, najpierw pisza, rzucaja sie jakbym pozjadala wszystkie rozumy, potem nagle przychodzi jakas jedna tempa idiotka, mowi, ze ja nie prawdziwa I nagle wszyscy znikaja. O co chodzi? W czym tkwi szczegol?

Gość Wrozka INEZ
Co sie dziwic jak mam do czynienia z polaczkami. Jak sami chcecie pomocy to wiecie gdzie przyjsc, ale jak ja potzrzebuje slawy I rozglosu to nikogo nie ma, ani jednej zywej duszy. okiej przyznam sie, wczoraj to ja bylam czerwono jazembino, a na codzien jestem Fiel. Tylko, ze jak wystempoje pod moim stalym nikiem to nikt nie odpoisoje, albo same spamowicze so.

Gość agaa20
agnieszka,1991.