Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość Natalia 09. 1 1 . 92
Mnie tez pominela :( Dowiem sie dzisiaj?

Gość laura.k
Piekne, mlode i bogate- i inteligetne. :):)

WY TO DALEJ ŁYKACIE? :D jeszcze nie skapneliście sie,że to prowo??? Wstyd oddychac takim samym powietrzem z tymi połmózgami :o

Gość nastolatkamama
Jak nic hahahaha One sa zajebiste jak zwykle...ajlowju... i znowu mi humor poprawiły ,chyba je adoptuje:D

Gość laura.k
w ramach rozpaczy i wróżka z kafe może pomoże , najlepsza byla Pani co nie wierzy w kulę i prosi o karty :):):)

Gość asiuncia
Witam asia 4.07.82 ,łukasz 12.05.83 jak sie potoczy nasze małzenswto czy jest szansa na dzidziusia ???

Gość nastolatkamama
naiwność ludzka nie zna granic:P

Gość Wrozka INEZ
Estera, nie masz o co pytac, bo ejestes szczesliwym czlowiekiem. Zadnych zmartwien, wszystko idzie po Twojej mysli, jedyne co to czasem nachodza Cie mysli, czy kiedsy bedzie gorzej, otoz nie, bedziesz zawsze, piekna, mloda, bogata I inteligetna. gaja ;-)

Gość aniulusiaa
Wrozko INEZ ja pisalam na samym poczatku , powrozysz :* ?

Gość 123456++++
Anna 24.07.1981

Gość Wrozka INEZ
Aniulusia. Zrobie wyjatek. co ty jeszcze chcesz od zycia? Wszystko juz masz, czyli siebie, kasy nie bedziesz miala bo jestes pasozytem I zerujesz na innych, a potem to sie dziwisz, ze nikt sie z Toba nie zadaje. Ochlon niewiasto, zacznij kupowac swoje papierosy, bo cudzesy gorzej smakuja. Jestes spod zlego znaku zodiaka, ty juz wiesz jakiego I niestety co ja Ci tu bede klamac... do tej pani od dzidziusia (nie pamietam imienia) jesli mocno bedziecie wierzyc I sie dobrze starac to na pewno bedziecie go mieli, ja wierze, ze sie uda I zycze powodzenia, oby poszlo szybko :-)

Gość Wrozka INEZ
Kasia 1892, pytasz ogolnie to I ja ci ogolnie odpowiem, w pracy jak w pracy, w milosci tez dasz radem w lodowce pustki (uwazaj na anoreksje), w portfelu to samo co w lodowce, zdrowie zdrowe. Ps. Za trzy lata sie. Troche polepszy.

Gość oszykujesz ludzi
i mówisz ludziom co chcesz usłyszeć

Gość Do laura.k
laura.k Każdy wierzy w to co chce... Co nie znaczy, że osoby Twojego pokroju nie mogą wykazać trochę kultury i uszanować inne osoby nie wyśmiewając ich... Zastanów się lepiej komu pomoc jest tutaj potrzebna...

Gość Wrozka INEZ
Zosia samosia, aleksandro- sama wiesz jak jest. Probojesz za wszelka cene zablysnac tak naprawde tam, gdzie Ciebie nie chca. Szukasz poklasku, ale po co? Myslisz, z e masz talent I nadajesz sie do telewizji? Otoz nie moja droga, nie idz, nie wyglupiaj sie. Tylko jedna, no moze dwie osoby z kafeterii sa na tyle uzdolnione, zeby zdobys slawe I wystapic w rozmowach w toku. Odpowiedz sobie kto to jest...

Gość kasia1892k
droga wróżko chyba coś nie tak z twoją główką

Gość laura.k
no zastanowiłam się i nadal podtrzymuję iż jesteś śmieszna pomimo tego iż posiadam kulturę,jak można pisać : Proszę więc wróżbę z kart... może będzie bardziej wiarygodna niż z kuli...

Gość aniulusiaa
ej wrózko kiepska jesteś kase to ja mam i nigdy o nią sie nie musiałam martwić :P nie słuchajcie jej

Gość Wrozka INEZ
Anianiaania, nie z tym odsysaniem to nie zart, tak mi wyszlo w kartach, a teraz sprawdzam w kuli I widze to samo, malo tego, wroze Ci kariere jako zawodnik sumo. A to, ze dzis jestes szczupla, nie znaczy, ze jutro tez bedziesz. joanna1983- nigdy nie uda Ci sie zmienic pracy, bez wyksztalcenia zostaniesz tu gdzie jestes, czyli we sklepie z odzieza. Ale nie martw sie, dorobisz sie tu fortuny, bo jjuz niedlugo otrztmasz podwyzke I bedziesz zarabiac 1500 zl. kkk2k- tak naprawde okulary nie sa przeszkoda w znalezieniu milosci, jak je zdejmiesz bedziesz slepa I nie poznasz go na drugim spotkaniu, chociaz jak to sie mowi- poznasz pana po kielbasie. aniu I michale- z firma bez zmian, bedzie w tym samym miejscu, troche dolozycie do biznesu, ale sie oplaci, za rok zacznie sie zwracac w niewiarygodnym tempie. Dzidzius bedzie, pierwszy chlopiec, po roku chlopiec, a trzecia dziewczynka po paru latach. Kup po ciazy gacie obciskajace, bo bedziesz miala strasznie sparcialy brzuch I zwisajacy.

Gość Do laura.k
Chyba jednak nie przemyślałaś... Wątek założony jest w kwestii wróżb a nie wyśmiewania... Tutaj osoby chcą poznać swoją przysżłość a nie czytać niepotrzebne i nic nie wnoszące Twoje wypowiedzi... Nadal proponuję żebyś się nad sobą zastanowiła...

Gość Natalia 06.05.1992
a ja to sie chyba nie doczekam!!!!!!!!!!

Paulina 20. 06...1987 Prosze o wrozbe w sprawie zawodowej i prywatnej (mlosc)

Gość laura.k
Wątek założony jest w kwestii wróżb a nie wyśmiewania.-- normalnie spadłam z krzesła , wątek założony przez jedną z kafeterianek którą pozdrawiam a ty przyszłości szukasz, chcesz wróżki to napisz do mnie na email podam ci adres takiej babki że ci włosy na nogach staną !!

Gość pospopi 36
gosia 22.02.1976 . Czy odzyskam spokój psychiczny?

Gość JUŻ ZGŁOSZONO-
O zablokowanie IP podającej się za wróżke.

Gość Wrozka INEZ
Motorynka- nic w zyciu nie osiagniesz poza nadwaga. Jest na to sposob, idz na detox od jedzenia, znam dobra lecznice, daj meila to wysle Ci adres. aniulusiua- tak mi przykro, ale bedziesz na bezrobociu prze dlugie dlugie lata, takie studia co sobie wybralas sa nic nie warte. Bedziesz na kasie we biedronce reklamuwki otwierac. czesc kingo93: a dlaczego Ty sie nie chcesz uczyc co? Matura w tym roku, a ty sobie wagary robilas? Wiesz o tym, ze Ci nie pojdzie z matematyki? Za rok bedziesz powtarzac, bedziesz miala ksywke wieczna maturzystka. ubudubu- pieniedzy dorobisz sie jak zaczniesz pracowac w porzadnej robocie, nie tam we butiku z odzieza, pomysl o lecznictwie, zostac sobie laryngologiem.