Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość kasia1892k
katarzyna 1982 rok

Gość Wrozka INEZ
Asia wez sie za nauke moja droga. Fakt faktem studia Ci nie pomoga w zyciu, ale przynajmniej bedzie papierek I nie bedziesz uwazana na gorsza w rodzinie. W milosci bez zmian. Zdrowie cos Ci przyszwankuje, ale to nic powaznego. Widze tez male dziecko, ale nie jestem pewna czy to Twoje... Moze Twoj mezczyzna bedzie mial dziecko, a moze poprostu zostaniesz chrzestna.

Gość zosia samosia83
Aleksandra 08.08.1983 r.

Gość AniaAniaAniaAnia77
z tym odsysaniem to żart? jestem szczupła i nie mam skłonosci do tycia :o jesli sobie kpisz to los cie pokaze za to

Gość Joanna1983
Joanna 1983

Gość Wrozka INEZ
Ta ostatania wrozba byla skierowana do Agi, a nie do Asi. Zaszla mala pomyleczka, zle przewidzialam. marta,marta marta: nie bede pytac co sie stalo, bo to powinno byc dla mnie oczywiste, ale powiem Ci nie zalamuj sie, jutro bedzie dla Ciebie lepsze, poznasz kogos kto Cie naprawde pokocha I bedzie wobec Ciebie szczery, a o tym oszuscie zapomnij, zniszczyl ci pol zycia I dazy do zawalenia drugiej polowy. Stop! Uciekaj! Nie przyjmuj kazdej oferty pracy, zwlaszcza tej w budce z kiebabami, bo skonczy sie to dla Ciebie tragicznie, nabierzesz takiej masy, ze utkniesz za lada I straz pozarna bedzie musiala Cie wyciagac. Z kasa kiepsciutko, jestes skazana na biede,

Gość asve
Ania 13-10-1985 Michal22-11-1984 jak z firma w tym roku. kiedy dzidzius. czy dziewczynka czy chlopiec

Gość Wrozka INEZ
Kasiula oj Ty infantylna dziewczynko, jak tak dalej bedziesz robic to nikt Cie nie bedzie chcial. Proponuje odstawic wszystkie zabawki do lamusa I zaczac zyc jak dorosly czlowiek. Robienie kanapek I gotowanie wody na herbate to nie jest umiejetnosc kulinarna, wiec nie oglaszaj sie w internecie, ze jestes profesjonalna kucharka z wieloletnim doswiadczeniem, na oszustwie sie nie wzbogacisz.

Gość Aga Agusia Agunia
dziękuję, ale z tym dzieckiem... pewnie dlatego że moja siostra z dziećmi przyjeżdża.

Gość matorynka
katarzyna 1973

Gość aniulusiaa
Mi też bardzo prosze :| Ania 1988 rok

lepiej by było jakby odnosić się no nicków bo Kaś, Aś od groma. Jeśli wcześniejszy wpis tyczy się mnie... no niestety żal.pl wywody na temat kebaba w jeszcze wcześniejszym wpisie to już w ogóle wyrafinowana klasyka jakaś... i mam nadzieję, że to podszyw :) bo która wróżka pisze w tym stylu... no to na tyle z zaspokojenia mojej ciekawości na takowe nowinki :) Pozdrawiam i życzę miłej zabawy :)

Gość laura.k
zazanaczam że jestem piękna mądra i bogata więc się postaraj....

Gość KINGA 1993
Czesc Wróżko :) Jakbyś mogła zdradź mi co kolwiek ....

Gość Onaaaaaadziś
Nadal czekam na wróżbę... Czyżby koniec na dzisiaj? Joanna 1980

Gość Wrozka INEZ
Maloxia co sie dzieje z mezem? Przez alkohol wasz zwiazek sie rozpadnie, juz za dwa lata bedziecie po rozwodzie, dzieci zostana z toba, alimenty beda w wysokosci sto zlotych, bo na wiecej go nie bedzie stac. Ty zostaniesz na bezrobociu, panstwo nie. Bedzie chcialo Ci pomoc. Ogolnie to kiepsciutko widze Twoja przyszlosc, ale jesli zaczniesz wierzyc w siebie to los sie do Ciebie usmiechnie.

Gość Wrozka INEZ
Wybaczcie, ze pisze w takim tempie, ale wroze z dwoch zrodel, z kart I z kuli, ta druga ma juz baterie na wyczerpaniu I czesto mi sie zawiesza, dlatego musze nia trzachac, zeby co kolwiek w niej zobaczyc.. do Laury k. Jestes bardzo madra osobistoscia. Czuje te, I wiem, ze masz dobry wech.

wrózkooo, a kiedy dorobie sie tych pieniedzy? cos wiecej mi powiesz o mojej przyszlosci?

Gość laura.k
do Laury k. Jestes bardzo madra osobistoscia. Czuje te, I wiem, ze masz dobry wech.---szczególnie do perfum ... :)

Gość Wrozka INEZ
Magda 8719, powiedz I na co Ci to bylo! Po co tam szlas? Masz nauczke, zeby nastepnym razem nie pic tyle alkoholu, ale nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, na pieluchy bedzie Cie stac, jakos wychowasz to dziecko. A co do ojca to moze I lepiej, ze nie wiesz czyje to dziecko, im mniej szczegolow znasz tym szczesliwsza bedziesz.

Gość Maloxia
Wrózko, po rozwodzie jestem 4 lata, ani mąz były a ni ja nie piojemy alkoholu! Jakaś bardzo nietrafiona ta wróżba!

Gość Issabel00000000000
izabela1987 kto jest mi pisany czy dużo syatrszy mężczyzna cos do mnie czuje jak z praca czy dostane co ze zdrowiem napisz wrózko co kolwiek prosze:)

Gość Wrozka INEZ
Ubudubu cierpliwosci, najpierw odpowiem tym co sa w kolejce, a jak przyjdzie Twoja kolej to podam wiecej szczegolow. sterczacy bolec, stefan: drogi stefanie, I tak miales w zyciu wielkie szczescie, wiec na co Ci kolejna ko bieta? Wiesz, ze one wszystko psuja, wiecznie marudza I jak dochodzi co do czego to je glowa boli. A tancereczki, ktore lubisz odwiedzac nie maja zadnych wad, wiec godnie przezyj swoja starosc I nie mysl o glupotach, emerytury bedzie niewiele, ale na leki starczy, wnukom bedzie troche przykro, ze im kasiory nie dajesz, ale jak dorosna to beda Cie milo wspominac.

Gość Faqju
Dorota 1977 Jakie będą dla mnie lata 2012-2022?