Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrozka INEZ

szczerze od serca wroze zblakanym.

Polecane posty

Gość Wrozka INEZ

Witam, jestem wrozka Inez, wroze od 30 lat. W 80 procentach to co przewidze sie sprawdza. Wiadomo, ze jestem tylko czlowiekiem I rowniez moge sie mylic. To co Wam przepowiem jest po to, abyscie mogli cos zmienic w swoim zyciu, niektore przepowiednie to ostrzezenie przed niebezpieczenstwem. Zachecam do udzialu, wroze z kart. prosze podac imie I rok urodzenia. pozdrawiam Inez

Gość dlamnieporażka
Monika 1992

Gość klopsik22
marta 1975

Gość ja poproszę...
Ewa, rok urodzenia 1985

Gość Joanna 1990
:)

Gość AniaAniaAniaAnia77
Ania 1989

Gość Aga Agusia Agunia
Agnieszka 1990

Gość Marta-Marta-Marta
1981 kiedy wrozby? :-)

Gość maloxia
Paulina 1979

Gość Wrozka INEZ
Moniko, nie wiem dokladnie co chcesz wiedziec, wiec powiem o wszystkim po trochu. ostatnio wydarzylo sie w Twoim zyciu cos nieprzyjemnego, wydaje Ci sie, ze nic sie nie da zmienic, otoz uwierz, ze sie da. Zrob pierwszy krok, zapros na kawe, moze przepros. W zdrowiu zapowiada sie kiepsciutko, problemy z tluszczykiem, widze nadwage w niedalekiej przyszlosci, dlatego proponuje duzo warzyw, warzyw, warzyw, unikac smazonego. Jesli chodzi o finanse to w ciagu najblizszych pieciu lat ani sie nie polepszy, ani nie pogorszy.

Gość Wrozka INEZ
Klopsik nie mam dobrych wiesci, za to dam Ci dobra rade. Wszystko zle co sie dzieje w Twoim zyciu to wina jedzenia. Przez to masz zle samopoczucie, ciezko Ci sie poruszac, a stare znajomosci odejda w sina dal, gdyz zaczniesz objadac wszystkich, Twoja pazernosc moze zle sie skonczyc. Nie badz taka nerwowa, bo milosc tak szybko jak sie pojawila tak I zniknie. Zmien sie poprostu. Na kase nie bedziesz narzekac, ale to dopiero w nastepnym roku, na pewno duuuuzo sie polepszy.

Gość Wrozka INEZ
Ewa, pracy w zawodzie niestety nie znajdziesz, najlepiej lap sie za wszystko co jest dla Ciebie dostepne I nie wybrzydzaj, bo potem moze juz byc tylko gorzej. Zachowaj umiar w jedzeniu I piciu, wiesz, ze to sie moze zle skonczyc. Do 33 roku zycia bedziesz miala troje dzieci, jedno bedzie z innym mezczyzna I to wlasnie z nim zwiazesz sie na zawsze, ale to nie bedzie zwiazek z milosci, raczej z obawy przed staroscia w samotnosci.

Gość Wrozka INEZ
Joanno cos widze nie tak z Twoja szkola, albo nie poszlas na studia, albo w tym roku zakonczysz edukacje. Chlopak to nie wszystko, on za Ciebie egzaminu nie napisze. I nie badz taka naiwna, powiedz ukochanemu, zeby Ci spojrzal prosto w oczy I wyjawil tajemnice, w ciagu dwoch miesiecy okaze sie co przed To ba ukrywa. Jestes straszna zazdrosnica, a to rozwali wasz zwiazek. W portfelu jak wialo pustka tak dalej bedzie wiac, przynajmniej przez najblizsze cztery lata.

Gość Magda8719
Magda 1987

Gość sterczący bolec
Stefan 1949

Gość Wrozka INEZ
Ubudubu, mam dobra wiadomosc, bedziesz miala wielka sume pieniedzy, nie bedzie to nagroda, ale ciezko zapracowane przez Ciebie pieniadze. Mowia, ze za to mozna kupic wszystko, ale pamietaj- nie milosc. I przyjzyj sie swojemu partnerowi, ktory bedzie probowal oskubac Cie z kasy. Nie pozwol, abys wydala na niego chociazby zlotowke.

Gość ja poproszę...
dzięki za wróżbę, miłego dnia 🌻

Gość Weronika 1990
:)

ciekawe, niby skad i jak ta suma pieniedzy sie u mnie znajdzie skoro cierpie na chroniczny brak kasy i zajecia. No ale niech bedzie, bede w to wierzyć.

Gość koniec życia
serdecznie Panią witam chciałabym poprosić o prognozę dla relacji: tomasz 28.11.1983 i dorota 16.04.1979. pozdrawiam

Gość Kamil 1984
...

Ania 1974 - moje zapytania tycza się pracy, przeprowadzki i mężczyzny, który jest w moim życiu od 3 miesiący

Gość Onaaaaaadziś
Joanna 1980

Gość Wrozka INEZ
Aniu, niepotrzebnie sie tak starasz w milosci, niestety nie wyjdzie Ci to na dobre I do 28 roku zycia bedziesz sama, nie rozpaczaj z tego powodu, bo przez ten czas wiele osiagniesz, a potem bedziesz juz tylko lezec plackiem na slonecznej plazy, objadajac sie zapiepiekankami, co pogorszy Twoj stan zdrowia, bo sie powaznie roztyjesz. Nie bedziesz sie tym przejmowac, bo zrobisz sobie odsysanie tluszczu I wiele innych operacji plastycznych, ktore rowniez moga zmienic Twoje zycie, ale nie wiem czy nie na gorsze.

ostatnio wrozyly mi na kafe 3wrozki i się nic nie sprawdzilo, ale co tam :) Estera 15.09.1988 Prosze o ogolną wróżbę bo nie mam pojęcia o co spytać :)

Gość ja poproszę...
zgadza się wam dziewczyny? bo u mnie nawet nawet, niezła jesteś wróżko :) aczkolwiek mam nadzieję, że jednak inaczej pokieruję swoim życiem i nie skończę tak jak mi wywróżyłaś ;)