Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętna????........

Jestem gruba jak świnia , nie chce mi się zyć

Polecane posty

do tego jestem biedna, pracowalam na umowe zlecenie, ale zlecenia sie skonczyly :O Pracowalam rowniez w szklarni zagranicą , zlecenia sie skonczyly. Nie poszlam na studia, mam tylko mature. Wyglądam jak świnia, odchudzam sie ale wiecie jak to jest, kilogramy spadają BAARDZO powoli. Mam brzydką gebe, szeroki bulwiasty nos i powieki mi opadają a mam tylko 23 lata !! Nie mam zadnych znajomych , jestem nieszczęsliwa :(

Gość najprawdziwszy samiec alfa
Nie wierzę, pokaż fotkę.

Gość najprawdziwszy samiec alfa
No faktycznie, wypadałoby zrzucić kilka kg. :classic_cool:

Gość Lato ze snów...
Kochana jeśli to twoje zdjęcie to nie jestes zła! Daj spokój, do odchudzania się czy dobrego samopoczucia nie potrzeba pieniedzy. Pij duzo wody, ogranicz spożywanie posiłków i jedz więcej owooców i warzyw- poprawi Ci się cera i spadnie kilka kg. Nos? Nikt nie jest idealny - ale wiesz przeciez, że kobieta swoje mankamenty może zatuszowac makijazem. głowa do góry!

Gość Lato ze snów...
Zreszta na tym zdjęciu masz normalny nos! :)

Gość PPPPP1110000
To jest własnie najgorsze, jak brzydka locha zamalowuje wszystko makijazem , spotykasz sie z taką a potem zmywa makijaz i co ? SZOKE !! KRZYK , Jak moglem dotykac COS takiego

Gość heeejjj.
skąd jesteś? :)

Gość Lato ze snów...
Facet, co Ty gadasz... kazda laska inaczej wyglada zmakijazem a inaczej bez, ale nie sa to aż takie radykalne zmiany... To jest poprostu podkreślanie swych mocnych stron.Co innego gdyby przejść operację plastyczną, wtedy rozumniem, że wyglada się całkiem inaczej

z profilu nos nie wyglada tak źle ,ale z przodu okropnie, za szeroki jest ,taka bulwa na końcu zamiast ładnego smukłego

Gość Lato ze snów...
aaaj czepiasz się :) poprostu okragłuy nosek, sama mam taki i go lubię :)

Gość djsnjccbxjsk
rzeczywiscie gruba jestes :O ale nos masz normalny

jestes gruba- ale chudniesz...nie poddawaj sie na zdjeciu widac ze masz ladne ciemne wlosy i dobra cere..nos jest CALKOWICIE NORMALNY

Gość zapach pomarańczy...
Ale świnie zjadają ludzie, a faceci zachwycają się zjadając tłustą golonkę, popijając piwem. Do odchudzania nie trzeba pieniędzy, tylko zdrowe odżywianie i ruch. Zamiast siedzieć poszłabyś na długi marsz, a przy okazji spotkałabyś inną osobę myśląca podobnie. Ty nie kochasz siebie i swojego ciała. Twoje ciało krzyczy, czym ty mnie odżywiasz? Kto kocha siebie, dba o swoje ciało i dostarcza mu takich składników, by nie obrastało w tłuszcz. Są jeszcze wędrówki górskie, po takiej eskapadzie mogłabyś być z siebie dumna, jaką trasę przebyłaś i złapać bakcyla, by odbyć następną. Pól roku i jesteś laseczka, przy małym nakładzie środków finansowych. Nie jęcz, tylko zabierz się za siebie i zamiast tu pisać, włącz dobrą muzykę, wysprzątaj mieszkanie w takt muzyki na błysk,(to tez rodzaj dobrego odchudzania), a później ugotuj smaczną, zdrową, warzywną zupę i w plener na spacer. 3 godz przed snem nic nie jedz, możesz tylko pić płyny, obfite kolacje gromadzą tłuszcz. Jak wytrzymasz pół roku, to pokochasz życie i uśmiech nie będzie ci schodził z twarzy. Jak dalej będziesz się nad sobą użalać, to lepiej wyrzuć swojego kompa i nie zabieraj czasu osobom, który na twoja nadwagę nie pracowały. Wiń tylko siebie, to twoje ciało i tylko ty powinnaś o nie zadbać tak, aby się za ciebie nie wstydziło. Powodzenia:)

Gość ...kulka..
E taaam... Ja jakoś wielkiej tragedii nie widzę...Masz troche kilogramów do zgubienia...Brzydka też nie jesteś!

Gość zwolnisz metalobizm tylko
poradzę ci i ja- ne jest az tak zle- kup sobie dobrze dobrana sukienke, koniecznie odcinana pod biustem, wysokie okcasy, zwykle czolenka- bez zadnch paskow zeby optycznie wydluzyc nogi, zaiwestjuj w bielzne korygujacaca i fryzjera- niech ci pocieniuje wlosy- wydadza sie gesciejsze i bedzie cool ;)

Gość heniom
ja jakos zadnych zdjec nie widze co wy jasnowidze jestescie??

Gość fotkiiiiiiiiiiiiiii

Gość PRAvikkk9111
ale locha 💤

Gość gfghghfh
tragedia

Gość pjejjj
biegaj a nie siedzisz przed kompem !!

Gość matka żona Polka
żalosne jestescie, pokazcie lepiej swoje fotki

Gość xsywa
moze jako locha ,byłabyś dobra jako wabik na odyńca ?

Gość pan buk lize mi łechtaczke
No i czego jęczysz? Zamiast siedziec bezsensownie przy komputerze rusz d.u.p.e

Gość xsywa
potrafisz chrząkać? cos w stylu chrum chrum ,łi łi łi ,kwik,kwik ,jezeli tak to idż do najblizszego koła łowieckiego i poproś o etat dyżurnej lochy w okresie rujii,moze to jest jakaś szansa na zrzucenie kilogramów,jak cie tak odyniec przegoni po lesie ,schudniesz w cią gu tygodnia

Gość jest mi bardzo smutno
smutno miiii

Gość Fapacz
E, to gdzie te fotencje?

Gość Fapacz
Dawać foty, bo mi się fapać chce.

Gość gość
co wy gadacie bylam szczesliwa jak bylam w miaree chuda teraz moj facet schorowany ja przynim twie mowi mi ze jestem nie potrzebna bo jestem otylom swinia