Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khreativtechnolożi

Mój mąż przyjaźni się z moją siostra.

Polecane posty

Gość khreativtechnolożi

Ona ma dziecko i męża..ale często gadaja na skypie i on mówi, że ona po prostu jest ok, nic poza tym. Ma ktoś z was takie schizy jak ja?

Gość pesredkiva kora
na pewno mu sie podoba, facet jest tak skonstruowany że nie będzie gadał albo kolegował sie z dziewczyną która nie jest w jego typie mój mąż z moją siostrą sie nie lubią :P

Gość khreativtechnolożi
Przeraża mnie to :-O moja siostra jest ładna kobietą i podoba się mężczynom. Ja sama też mam z nią dobry kontakt...ale....

Gość posłuchaj
Ma ktoś z was takie schizy jak ja? :D:D:D

Gość niektórzy lubią sobie
poświntuszyć, seks z księdzem, ze szwagierką, z mężem koleżanki, sam seks to za mało trzeba go przyprawić czymś ostrym i o to chodzi, wszelkiego typu zbokom tez o to chodzi bo kto to widział żeby 47 letni Romek sie brał za 11latke bez biustu obstawiam że nawet jak na razie tylko ze sobą gadają ( o czym facet może ciagle gadać z kobietą?) to i tak myślą o czyms innym

Gość khreativtechnolożi
Ona ma dzisiaj urodziny...ja ide do pracy na 14 więc rozmawiałam z nią na skypie a w tym czasie on do niej zadzwonił z zyczeniami:-O

Gość posłuchaj
jak widzisz autorko, nie jesteś sama w swojej chorobie, ale poczekajmy jeszcze:D

Gość khreativtechnolożi
Moja siostra ma udane małżeństwo, kocha szwagra, wiem to. Tylko trochę mnie martwi, że czasem ja schodze na drugi plan. Lub porównuje mnie z nia.

Trochę zażyły taki kontakt. Też mam ładną siostrę i chyba byłabym zazdrosna gdyby mój poświęcał jej czas.

Gość ojojoj choroba
bo to ludzie się nie zdradzaja ach niektórzy to chyba w klatce chowani i świata nie znają :)

Gość pesredkiva kora
na pewno jest nia zauroczony i gdyby miał okazję to by sie z nia przespał i ma o niej marzenia seksualne , i jeszcze masturbuje sie albo kochając się z tobą myśli o niej faceci to dranie, zapamiętaj to

Gość khreativtechnolożi
No właśnie chodzi o to, że ja jestem zazdrosna... A w rodzinie uchodze za "marudzącą" i " wiecznie narzekającą" więc jak tylko coś wspomne na ten temat to wszyscy sądzą, że wymyslam se bzdury.

Gość posłuchaj
ojojoj choroba to chyba aluzja do mnie:)

Gość mireczkowataa
masz schizy:) Ja przyjaźnie się z bratem mojego męża- a facet jest wolny. I mąż zazdrosny nie jest- no moze czasem jakaś kąśliwą uwagę puści :)

Gość khreativtechnolożi
Dlatego pytam, czy to jest normalne, czy ktoś z Was też ma taką sytuację i czy lepiej wypytywać czy lepiej nie wywoływać wilka z lasu?

A kogo chcesz wypytywać? I o co? Po prostu miej oczy otwarte- jeśli za bardzo się zbliżą- musisz pogadać z mężem, że czujesz się nieswojo.

Gość khreativtechnolożi
Juz mu mówiłam, twierdzi, że sobie dodaję, ze to nic takiego, tymbardziej że moja rodzina jest mu bliższa niż jego, sam ma trzy siostry i z żadną nie utrzymujemy kontaktów a z moja po prostu dobrze mu się rozmawia i gdy chodzi o jakieś sprawy rodzinne to moga gadać godzinami, mają podobne poczucie humoru. Moja siostra uważa, że mój mąż to złoty człowiek, ma zlote serce i jest jej bardzo dobrym o ile nie jedynym przyjacielem. Irytuje mnie to.

uhm ja miałam super kontakt z mężem mojej siostry aż pewnego razu jak się upił wyznał mi miłość :D a właściwie dwa razy już nie są razem - moja siostra i jej mąż (z innego powodu) a ja kontakt ze szwagrem ograniczyłam, mam dalej bo on wychowuje moich siostrzeńców, których odwiedzam oczywiście o wszystkim wie mój mąż, nie ukryłam tego

Takie gadanie godzinami, no raczej masz prawo się martwić- zwłaszcza, jeśli z Tobą tego nie robi. Ciężko coś poradzić- żebyś nie wyszła na pochłoniętą zazdrością dewotę. W sumie nie złapałaś ich na niczym złym. Grunt, żeby za daleko to się nie rozwijało...

Gość kobieto wylecz się
"Moja siostra uważa, że mój mąż to złoty człowiek, ma zlote serce i jest jej bardzo dobrym o ile nie jedynym przyjacielem. Irytuje mnie to." wylecz się z tego, bo zniszczysz sobie życie..i nie tylko sobie

Gość jest sposób zeby zamknac
jak się załosnie tłumaczy ze twoja rodzina blizsza nie słuchaj tych bzdur , zrób mu prowokacje pisz zamiast niej na gg , wtajemnicz ja jesli jej ufasz i zobaczysz ze ten twój pozal sie boze maz przyzna siostrze ze zauroczył sie nia i mysli tylko o niej zaufaj mi i zrób to z siostrą bedziesz wiedziała prawde moja znajoma tak zrobiła , męzulo od razu wyznawal miłosc innej gdy tamta naprowadziła rozmowe na odpowiedni tor

Gość mireczkowataa
jej, no ale o co Ty sie chcesz martwić? Ciesz się, ze mąż ma dobry kontakt z Twoja rodzina i tyle.

Gość ty, wąż i żmija
najlepiej znajdź sobie kochanka bo jesteś na straconej pozycji co im zrobisz? a ich będzie podniecać twoja zazdrość ewentualnie możesz wgrać my keyloggera, ale takeigo żeby nie był widoczny, a późnie przejrzysz sobie logi o czym z nia gada ale przypuszczam że to przekracza twoje zdolności techniczne i tylko byś sie wygłupiła bo facet by to odkrył

Gość Bartek ma zeza
To juz niedługo nie bedziesz mieć męża.