Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek667

dita dla nastolatki kto ze mną damy rade :) (dieta MŻ inne propozycje też mogą )

Polecane posty

Gość kotek667

cześć mam 165 cm wzrostu i warze 75 kg wiem jestem gruba :) dlatego chciałabym schudnąć do wakacji te 10 - 1 kg (może 20kg) wiem to bardzo dużo ale samej tak trochę dziwnie może któraś z was by się dołączyła mam na celu być do końca czerwca na diecie MŻ i ćwiczyć wiadomo lub na diecie 1000kcal ale nie wiem może wy już macie jakieś sprawdzone diety jak tak to piszcie błagam :) zapraszam do wspólnej współpracy . :)

Gość upsssp
a wiek jaki?

Gość kotek667
okej witam :) no to może każdego dnia wieczorem będziemy pisać jak na poszło i jakie upadki miałyśmy :) może podasz swój plan i ja swój :)

Gość kotek667
a ile masz lat ?

Gość majka9870000
dobra to od kiedy zaczynamy ;)

Gość kotek667
to kiedy zaczynamy co ty też majka9870000 sie przyłączysz

Gość kotek667
a jakieś ćwiczenia dieta mż oczywiście a do kiedy będziemy ją stosować

Gość kotek667
chciałabym schudnąć 10 - 15 kg sory za pomyłke

witam...ja już troszkę na diecie jestem i osiem kilo schudłam, ale kolejne 8 czeka jeszcze, więc z przyjemnością się dołączę :) co do ćwiczeń to brzuszki i skłony skośne i nożyce dają efekty na100 %... najlepiej piszmy co jemy bo czasami człowie może fajne pomysły od kogoś podłapać ;)

Gość kotek667
a powiesz jak schudłas te 8 kg ;) dzieki z góry dobra to od jutra piszemy nasze relacje

Chciałabym zwalczać swoje kilogramy razem z wami ;) chciałabym zdrowo się odżywiać i ćwiczyć codziennie z godzinkę ;)

Motylku , codziennie nie ! daj czas mięśnią na regeneracje ;-) Ćwicz co drugi dzień , a jeśli chcesz codziennie to np. jednego dnia poćwicz godzinkę, a drugiego idź na dłuższy spacer ;-) i na zmianę ;-)!

tak jak ja motylku no to od jutra do dzieła :) ja będe codzinnie jeździła na rolkach tak z godzinke i brzuszki i spacer

Ja zamierzam ćwiczyć na orbitreku i do tego również brzuszki ;) to jutro rano ważymy się aby wiedzieć dokładnie od jakiej wagi ruszamy tak? ;)

owoce- zamiast słodyczy. Jak masz ochotę na coś słodkiego - kisiel. codziennie 1,5 litra wody ;) wieczorem herbata =) Ćwicz jak oglądasz telewizję i widzisz te piękne modeliki , aktorki :D ja tak robię brzuszki i oglądam tv , działa :)

Jak narazie to zapowiada się fajnie ;) jestem po spacerku i nadal pełna energii ;) może wcale nie będzie tak zle..

ja też właśnie jestem po 2 godzinnym spacerku zjadłam ; -1jabłko -2 kanapki z twarożkiem -loda gałka (34kcal) - piłam wodę (5szklanek) a wam jak poszło i to jeszcze nie koniec mało zjadłam chyba a nie jestem głodna ;)

Witam...Sorki, że nie odpisałam od razu...Osiem kilo schudłam na diecie 500 kalorii, ale po 2 miesiącach już z niej wychodzę i teraz jem jakieś 900- 1000 kalorii i tak mam zamiar do mojej wymarzonej wagi jeść. Ćwiczę godzinkę brzuszków, skłonów skośnych, nożyc i innych takich, no i około 30- 40 minut rowerka dziennie...do tego spacery :) Jestem niska i niestety umięśnione mam uda i ręce...no i cycki rozmiaru D :/... Dziś zjadłam: kromkę razowca z pomidorem i sałatą- 120 kawa z mlekiem bez cukru- 40 kromkę razowca z polędwicą i ogórkiem małosolnym- 140 kalorii zupę z botwinki- 250 jabłko i kawę z mlekiem- 130 2 jajka i kromkę razowca- 280 Czyli razem: 960 kalorii

ale ty byłaś na 500kcal przez 2 miesiące ? a ja jeszcze dzisiaj zjadłam kromke chleba - razowy z twarożkiem paluszki niewiem tak z 10 i piłam wode jabłko gruszka szklanka (100kcal) i tyle na dzisiaj >0) i byłam na rolkach 1 godzinke :)

ja chyba narazie przejden a głodówke 3 dniową aby sie ozyścić bo jak dużo zjem mam odruchy wymiotne :(