Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotek667

dita dla nastolatki kto ze mną damy rade :) (dieta MŻ inne propozycje też mogą )

Polecane posty

ja dzis zjadlan na sniadanie kanapka z sałatą i szynką chleb razowy obiad 2 pierogi ruskie jogurt 315 g kolacja nic tylko jabłko + ćwiczenia

czesc jak wam idzie i co schudłyście coś ja z wagi 75 spadlam do 71 mysle ze do konca tygodnia bede wazyc 70 :) a wy jak tam sie trzymacie

a ja juz szok 66 waze , jest genialnie , mam niezla motywacje ;p wiec rano zjadlam 2 mace i jajko,popilam herbatą, na obiad zjadlam 1 galke ziemniakow, duuzo mizerii i taki malutki kawaleczek kotleta, a na kolacje tez 2 mace z serkiem i herbatka, pomiedzy jeszcze jablko;p powodzenia dziewczynki ;)

Gość kasiek124
Hej dziewczyny :) naprawdę miło mi się was czyta :) Chciałabym się dołączyć, oczywiscie jeśli mogę :P Mam 1.76 wzrostu i waze 62 kilo :( Niestety wszystko idzie mi w brzuch i cycki, a nogi mam szczuplutkie. Sylwetka v. Chyba najgorsze co może być :'( Do 1 lipca chciałabym ważyć Cos ok. 50 kilo... Żeby mieć czym się pochwalić na plaży :) Di tej pory starałam się jeść mało i zdrowo, ale zdecydowanie za często zdarzały mi się wpadki że słodyczami :( mam nadzieję że z taka motywacja uda mi się wytrwać :) Pozdrawiam!

Ja z 70 od 11 kwietnia. teraz 66 . MOtywację hmmm ogolnie lepiej sie czuje jak nie żre tych faastfoodow i sie wiecej usmiecham, wieksze powodzenie bedzie i takie duperele. wiecie o czym mowie, powodzenia ;)

Witam witam ;) Jak już się tak chwalicie to moze i ja się przyłączę ;) A więc schudłam 1 kg, ale na razie poprawiłam na pół kg bo to nigdy nic nie wiadomo ;) Jupi! jeszcze tylko 4 kg! ;)

Gość kasiek124
Dzięki :) ja odkad się odchudzam to straciłam 2 kg. Ja dzisiaj zjadłam rano 2 kromki razowego z polędwica i kethupem, później jeszcze 2 z sałata, pomidorem, polędwica i szczypiorkiem. No i jogurt mrożony. Wieczorem lecę na kosza więc może spalę... :) a wy jak dzisiaj ?

agaciaA1414 życzymy powodzenia i trzymamy kciuki z całych sił :) ja waże 70 z 75 kg JUPI a wam jak idzie ja dzisiaj zjadłam pół kromki razowca z wędliną 1gałke lodów 1łyżka barszczy czerwonego z uszkami i jabłko starte z bananem ale właśnie wróciłam z roweru i mam nadzieje ze spalilam chociaz te lody a rowerek 1godz do 2gdz gdzies tak jezdziłam a wam jak idzie moje kochane

nie zdałam :( jedną rzecz zawalilam, ale w ten wtorek zdaje ;) oby sie udalo, ja waze teraz 65,5-66 czyli niezle , ;p ja zjadlam rano 2 mace, potem na obiad 1 galke ziemniakow i mizerie , popilam kubkiem barszczu, pomiedzy kolacja jablko i na kolacje mace z serkiem ;)

ja dzisiaj zjadłam mały jogurt . pół kromki chleba ziarnistego z masełkiem i pół pomarańczy (mniejsze pół) a wam jak idzie ;)

mam nadzieje że do końca maja schudnę te 5 kg :0 to już będzie coś

ja później zjadłam pół bułki z polewą czekoladową i budyniem w środku 2 kromki wielo ziarnistego z jajkiem na twardo pół pomarańczy poół miski barszczy czerwonego z uszkami :) (przesadziłam dzisja w poniedziałek romie głodówke 1 dzien ) jutro mam komunie nie wiem co robic a wam jak idzie

Ja dziś zjadłam: 08.50- 2 pierogi 12.00-bułka sama bez niczego 15- naleśnik, jabłko na dziś tyle przewiduję ;) Damy radę laseczki, damy radę ;) ja też chciałabym schudnąć te 6 kg do wakacji ;) Plan baardzo ambitny ale co tam ;)

a uwazasz z e ja przesadilam dzisiaj zjedzienie zaduzo zjadłam co nie ;(

haha jakis kryzysowy dzien chyba dzis, mnie tez ciagnie do żarcia;p ale na szczescie nie ponioslo mnie bardzo;p

a ja nie wiem dlaczego tak mnie napadło ale obiecuje juz tak więcej nie bedzie ;) a wy robicie jakieś ćwiczenia ;)

jak sobie przypomne to robie rano i wieczorem po 30 brzuszkow, i jak jest ladnie to ide na rower ;)

czy ja wiem, napewno cos daje , chocby to ze w psychice czuje sie chudsza;p niezbyt ladnie to ujelam ;p hah

ja diziaj bylam na komuni troche pojadlam dlatego jutro gloduwaka

KOTEK sorki ze dopiero teraz. Nie no, moz o tę bułkę słodką za duzo, ale precież każdej z nas sie zdarzają takie dni kiedy coś się baaardzo chce ;) Więc spokojna twoja ;)

No ja zamiaruję do wakacji tak jeszcze 5 kg. starczy mi ;) Żeby było gotowe 60 kg ;) No może lepiej żeby było 59. Ale to już nie wiadomo... Wakacje nad morzem to nie bedzie czasu na komplekksy i chowanie się pod obszernymi bluzkami. ;)

Macie racje, lepiej zrzucic trwale niz miec efekt jojo wiec lepiej powoli i stopniowo. ja teraz 65 waze. PS. O 19 mam prawko znow ;) obym zdała;p

no hej i jak tam efekty ja waze 70 kg :) mam nadzieje ze jeszce do konca miesiac schudne te 2 kg jeszce bede szczęsliwa ja dzisiaj zjadłam dwie kromki takie male razwca pelnoziarnisty z szynka pomidorem a druga z serkiem białym i jogutr fantazje :) od jutra robie ćwiczenia i do dzieła