Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malefic

czy kobiety lubią być podglądane czy też same podglądać?

Polecane posty

Gość malefic
do anullav - Jeśli chodzi o teraz to nie odczuwam stwardnienia;) Ale ogólnie rzecz biorąc intryguje mnie ten wątek, dlatego dodałem ten temat;) A więc odpowiesz?;)

Gość malefic
No i wyjechali już wszyscy na majówkę;)

Gość malefic
Ja czasem niestety miewam takie myśli, ale od myśli do realizacji czasem jest daleka droga..;) Poza tym staram się być lojalny;) A to że nie miałaś to znaczy że na to nie wpadłaś do tej pory czy po prostu póki co wystarcza Ci Twój partner?

Gość gość
A ja lubię gdy tryska z penisa piana

Gość gość
założyłem tutaj temat jak w minioną sobotę w saunie w toalecie koedukacyjnej przylapalam parę na seksie i okazało się że oni specjalnie nie zamknęli drzwi żeby ktoś na nich popatrzył oj nacieszyłem oko i walac sobie skończyłem przed nimi. myślę że w takich saunach powinny być miejsca dla lubiących być podgladanymi i podgladaczy i dla tych co nie lubią osobno

Gość gość
założyłem tutaj temat jak w minioną sobotę w saunie w toalecie koedukacyjnej przylapalam parę na seksie i okazało się że oni specjalnie nie zamknęli drzwi żeby ktoś na nich popatrzył oj nacieszyłem oko i walac sobie skończyłem przed nimi. myślę że w takich saunach powinny być miejsca dla lubiących być podgladanymi i podgladaczy i dla tych co nie lubią osobno

Gość gość
zwal se konika

Gość gość
sam se zwal !!!

Gość prawiczek z wlkp
hej, a ma ktoś może jakiś pomysł gdzie mógłbym sobie popatrzeć na jakąś parkę w akcji? bo filmiki albo kamerki internetowe to nie to samo, a chciałbym na żywo czegoś takiego doświadczyć, tak jak np. kolega który napisał o saunie :)

Gość gość
prawiczku z Wielkopolski wystarczy pojeździć po lasach rowerem i tam często można podglądać pary w autach

Gość prawiczek z wlkp
wiesz co, ja sporo jeżdżę rowerem m.in. po takich miejscach, ale nigdy na nic takiego nie trafiłem, z resztą myślę, że takie podglądanie kogoś w samochodzie nie byłoby aż tak fajne, bo przecież widoczność ograniczona, bardziej by mnie interesowało podglądanie takie gdzie wszystko widać, np. jak gdzieś na polance na kocyku ktoś się zabawia itp :) Tylko teraz ciężko bo zima :(

Gość gość
próbowałem w tym roku znaleźć kobietę lub parę która chciałby być podglądana. 3 tygodnie poszukiwań i nikogo z okolic krakowa nie znalażłem. kiepsko z odważnymi

Gość gość
ja miałem kiedyś nawet stałe pary które podglądałem w aucie po zmroku widoczność rzeczywiście ograniczona ale w aucie jest zawsze jakieś światło np grające radio itp jedni przyjeżdżali na dwa auta ona corsa a on fordem mondeo i kochali się oczywiście w Fordzie

Gość gość
Ja jak mąż wychodzi do pracy to chodze nago po mieszkaniu a na przeciwko jest blok i widzialam nie raz jak sasiad patrzyl w moje okna podnieca mie to

Gość gość
Bywa różnie. Kiedyś zdarzyło mi się podglądać młodą sikse tak 18nastke na basenie w przebieralni. Miała fantastyczne kształty i prawdopodobnie zorientowala się o co kaman. Myslalem że na robi rabanu a tu cisza. Młoda dama bardzo długo pozostaje nago wypina się w moją stronę. Kremuje. Bardzo podniecająca sytuacja. Dziewczynie towarzyszy uśmiech na twarzy. Bawi ja sytuacja zero wstydu. Z kabiny wyciągnęła ja mama lub ktoś podobny stukając co tak długo. Wychodź!

Gość wszelakowiedzacy w praktyce
glupi temat jak i glupie odpowiedzi,to jasne jak slońce i proste jak drut wszyscy mamy w genach podgladanie tylko nie wszyscy sie do tego przyznaja,to poprostu wygurowane ego o sobie itp,tak naprawde kazdy czy to on czy ona interesuje sie druga osoba a jak juz nago jest to tylko te wygurowane ega zaprzeczaja ze nie patrza ale w glebi ducha ciekawi bo to naturalna matka natyura instynkt a jesli chodzi o to czy kazdy lubi byc podgladany to temat juz z innej beczki,poniewaz nie kazdy jest podobny do siebie bo maja wyniesone z dziecinstwa wpojone nad szacunkeim nad soba nosza te maski po to by nie czuc sie gorzej by nie czuc sie jak ktos z innej planety,pozdrawiam podgladajacych i tych co sa podgladani,niema sie czego wstydzic jak ktos cie podglada znaczy tylko jedno jestes atrakcyjny lub atrakcyjna to atut a intymnosc? skoro wszyscy jestesmy z jednej gliny ulepieni to co to za intymnosc? pozdrawiam.