Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordillia

Co podac na pierwsze urodziny?

Polecane posty

Gość Cordillia

Witam. Chcialam Was spytac drogie mamy,co mozna przygotowac,na pierwsze urodziny dziecka? Glownie chodzi o jedzenie,jak Wy robilyscie party dla swoich pociech?

U mnie był obiad zupa+drugie. Zupa była porowa z pulpecikami z mięsa mielonego a na drugie pieczone udka + ziemniaki i ryż do wyboru + 2 surówki, z pekińskiej i sałaty. Po obiedzie tort, później kawa, ciasto i lody. Bez przystawek.

Gość Cordillia
Dziekuje grejs keli. Moze ktos jeszcze sie wypowie? Mamy w planach zrobic urodziny na slodko,czyli bez obiadu.

Gość Cordillia
Up.

Hej:) Ja byłam na wielu takich imprezkach i powiem Ci szczerze,że tak tylko na słodko to nigdzie nie było:) Jakiś obiad,sałateczki albo inne przekąski były:)Wiadomo,to imprezka dla dziecka,ale dorośli przecież będą.Pewnie jakiś alkohol też będzie,to same słodkości nie bardzo pasują:) No ale to tylko moje zdanie:)

U nas był obiad,a potem na słodko. Alkoholu nie było,bo to impreza dziecka. Obiad: -rosół, -filety z piersi kurczaka w migdałach -roladki schabowe z pieczarkami,papryką,serem i mięsem mielonym -krokiety z kapustą i mięsem oraz z kapustą i grzybami -młode ziemniaki -2 surówki Na słodko: -tort śmietanowy -karpatka -kremówki -lody -galaretka z owocami -owoce -soki -napoje -kawa i herbata. Koszt imprezy na 12 osób zamknął się w 500zł.