Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 agawa rawa

BYLA PODLA ZONA.

Polecane posty

Go艣膰 agawa rawa

Witam;) Mam pytanie do drugich zon albo przyszlych drugich zon... Czy byla Waszego mezczyzny probuje nim manipulowac mimo iz sa prawie 4 lata po rozwodzie. Bo ja mam wrazenie ze byla zona mojego M. nadal uwaza ze moze mu mowic co ma robic. Moj M. oczywiscie olewa totalnie co ona wypisuje i nie odpisuje bo wtedy zalewa go lawina smsow od niej ale mimo to ona nadal ma jakies oczekiwania wobec niego, np. zalatw sobie urlop bo corka idzie do szkoly i powinnes z nia byc. Nawet nie zapyta czy moglby tylko ze ma sobie zalatwic. Wszystko chcialaby wiedziec a skoro M. sie jej nie tlumaczy to wypisuje do naszych znajomych, a obcych jej ludzi. Probowala ugrac dobra kolezanka a potem wyszlo ile falszu w niej drzemie..Najbardziej ja obchodzi na co wydajemy nasze ciezko zarobione pieniadze. Dodam ze sama narobila mu niezlego dlugu na mieszkanie na ktorym sama nie byla zameldowana ( pomimo iz wysylala dawal jej kase a potem nawet ich wiecej alimentow niz mial zasadzone, a zaczela juz krecic z kasa w trakcie trwania ich malzenstwa, sprawa wyszla dopiero z rok po rozwodzie jak sprawdzil w spolodzielni) a jej to zwisa i nawet sie nie poczuwa by ten dlug splacic a ma roszczenia do tego mieszkania. A potem twierdzi ze ona ma swoje zycie..widocznie nie.. Wielokrotnie jej powiedzial zeby sie odczepila od nas ale nie dociera. Strasznie mnie to irytuje.. bo my jestesmy ze soba 3 lata, oczekujemy dzidziusia, dodam ze nie bylam powodem ich rozwodu, a ona dalej nie rozumie ze nie jest juz zona a tylko matka ich dziecka. Moze ja sie czasem tez zabardzo unosze i zloszcze ale nie rozumie czego ona jeszcze chce. Dlaczego nie dociera do niej ze ma sie odwalic.. Czy ktos zna dobry sposob na taka? Albo czy jakas druga zona powie jak sobie swietnie poradzila z taka i nie przejmuje sie wiecej.. Dziekuje za porade;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 takie tam duperele nic wi臋cej
a nie mog艂a艣 wzi膮膰 sobie kawalera tylko faceta z odzysku z baga偶em w postaci dziecka i by艂ej 偶ony????? niestety, jego poprzednie 偶ycie nie zniknie jak za dotkni臋ciem czarodziejskiej r贸偶d偶ki, a ty jako osoba doros艂a wiedzia艂a艣 w co si臋 wdajesz wi臋c teraz nie bucz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
Milosc nie wybiera, latwo sie mowi wzielas faceta z bagazem, ale to wszystko naprawde wydawalo mi sie latwiejsze, wydawalo mi sie.. kocham Go bardzo ale taki zwiazek duzo kosztuje nerwow i cierpliwosci, zwlaszcza przy takiej bylej, i uwierz mi ze teraz kazedej jednej ktora zapyta odradze zwiazku z facetem z przeszloscia, ale mojego meza kocham bardzo, i nie chcialabym zeby ten falszywiec je niszczyl(czytaj byla), ze czasem ciezko mi z trym sobie poradzic i wybucham, wiem ze moj maz mnie kocha, daje mi to odczuc na kazdym kroku i nie wiem jak postepowac, jestem dorosla ale nie znaczy ze musze znosic wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokument 藕r贸d艂owy z
Nie rozumiem Twojego oburzenia dotycz膮cego obecno艣膰 ojca kiedy to dziecko rozpoczyna nauk臋 w szkole. Dla dziecka to ogromne wydarzenie, prawdziwa rewolucja wi臋c chyba naturaln膮 rzecz膮 jest wsparcie rodzic贸w, nie s膮dzisz? A to, 偶e ojciec czasami zap艂aci wi臋cej ni偶 zas膮dzono mu aliment贸w dla mnie te偶 jest naturalne, zdarzaj膮 si臋 r贸偶ne niespodziewane czy te偶 nawet spodziewane ale wi臋ksze wydatki. Decyduj膮 si臋 na zwi膮zek z facetem, kt贸ry ma dziecko i by艂膮 偶on臋 musia艂a艣 by膰 艣wiadoma, 偶e te osoby nigdy z jego 偶ycia nie znikn膮, b臋d膮 obecne i spos贸b dla Ciebie bardzo odczuwalny. Ty za艣 sama nigdy dla takiego faceta nie b臋dziesz najwa偶niejsza. Najwa偶niejsze jest jego dziecko, dlatego cz臋sto b臋dziesz musia艂a podporz膮dkowa膰 swe plany i sprawy w艂a艣nie pod to dziecko. Je艣li by艂a 偶ona Twojego faceta dokona艂a oszustwa finansowego mo偶e nale偶y o podj臋ciu krok贸w prawnych w tym kierunku? Poci膮gn膮 t臋 kobiet臋 do odpowiedzialno艣ci. Osobi艣cie wydaje mi si臋, 偶e to na Twoim partnerze ci膮偶y obowi膮zek rozwi膮zania tej skomplikowanej relacji z jego by艂膮 偶on膮, to sprawa mi臋dzy nimi. Je艣li natomiast ta kobieta ma podej艣cie jakie opisa艂a艣 nie wr贸偶e Wam szybkiego konsensusu, na ka偶dy Tw贸j atak ona odeprze ze zdwojon膮 si艂a a bro艅 w r臋ku ma znacznie silniejsz膮 ni偶 Ty - dziecko i z pewno艣ci wyrzuty sumienia Twojego faceta, 偶e nie daje temu dziecku 100% normalnej rodziny. Mo偶e po prostu zamiast walki warto zmieni膰 sw膮 postaw臋, nie przejmowa膰 si臋 tak t膮 kobiet膮, skupi膰 na w艂asnym 偶yciu, ci膮偶y. A mo偶e ona go wci膮偶 kocha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
nie obchodzi czy czy ona go kocha, wazne ze on jej nie kocha, zreszta ktos kto kocha tak podle nie postepuje, dzieckiem nie jestem oburzona, nie przeszkadza mi ze pojechalby na rozpoczenie roku corki, przeszkadza mi ze ona sobie tego zada, nie pyta czy moglby dodam, ze taki wyjazd tez go kosztuje, a potem ona wypisuje w sadzie ze stac go na ciagle podroze do polski( mieszkamy we Wloszech), on oczywiscie i tak nie pojedzie bo akurat na koniec sierpnia my bedziemy miec dzidziusia, o alimenty same w sobie tez mi nie chodzi, a o to ze wysylal jej pieniadze na mieszkanie ktore nadal nie placila, a oszukiwala go ze placi, duzo naprawde wyszlo jej kretactw i klamstw z czasem, a ona dalej nie rozumie ze spalila za soba mosty.. dalej gra i mysli ze cos ugra. Jak mam wiec to wszystko akceptowac tak dlugo juz, kazdy nawet najbardziej wytrzymaly by watpil..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
co do ich odczuwalnosci, corka oczywiscie bedzie zawsze istniec w naszym zyciu i ok, ale ludzilam sie ze byla zniknie...a przynajmniej nie bedzie nam burzyc szczescia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
"Czy ktos zna dobry sposob na taka? " A rozwa偶a艂a艣 opcj臋 pi藕ni臋cia z li艣cia ciemn膮 noc膮 przy ogarku? Ewentualnie napuszczenia myszy?? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
damski bokser a moze bym Cie wynajela, nie chce sobie raczec brudzic;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Pomys艂 sam w sobie dobry. Ale jest jeden problem - ja bym si臋 brzydzi艂 wzi膮膰 od ciebie cokolwiek. A przecie偶 darmo robi艂 nie bede.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
a to dlaczego?;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Bo nie lubie robi膰 za darmo. To pachnie wyzyskiem cz艂owieka przez kobiet臋! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
Czlowieka przez kobiete..znaczy sie ze kobieta to nie czlowiek;P Musze widze jakos to sama ogarnac..i poradzic sobie..bo w moim stanie stres niewskazany..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Zdziwiona? To krzyknij na ulicy: ST脫J CZ艁OWIEKU! Zobaczysz ile kobiet si臋 zatrzyma :classic_cool: No. B臋dziesz sie sama musia艂a z tym ogarn膮膰. Bo ta dupa z uszami, co to o niej pszesz "M" to raczej taka bardziej pizdowata jest. Nie (?) Ciekawi mnie czym on ci tego bachorka zrobi艂? Uszami??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Funny dwarf
Tak samo ona jest pod艂a pierwsz膮 偶on膮 jak Ty jeste艣 drug膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Funny dwarf
I dlaczego to takie oczywiste, 偶e on nie pojedzie? Bo dla Ciebie jest to oczywiste mo偶e dla jego c贸rki, kt贸ra rozpocznie nauk膮 w szkole to takie oczywiste nie jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
nie pojedzie bo mieszkamy za daleko, nie na zlosc a dlatego ze nam sie urodzi dziecko wlasnie w tym czasie, a narodziny dziecka sa jednak wazniejsze..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
damski bokser ale powiedz co on ma zrobic, juz tyle razy jej mowil, tyle sie z nia klocil...nie pomaga, ignorowanie tez nie.. co bys jako facet zrobil w takim razie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Wa偶niejsze dla kogo? Dla dziecka? Kt贸rego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z Zniecierpliwiony
"""""" agawa rawa Witam Mam pytanie do drugich zon albo przyszlych drugich zon... Czy byla Waszego mezczyzny probuje nim manipulowac mimo iz sa prawie 4 lata po rozwodzie. Bo ja mam wrazenie ze byla zona mojego M. nadal uwaza ze moze mu mowic co ma robic. Moj M. oczywiscie olewa totalnie co ona wypisuje i nie odpisuje bo wtedy zalewa go lawina smsow od niej ale mimo to ona nadal ma jakies oczekiwania wobec niego, np. zalatw sobie urlop bo corka idzie do szkoly i powinnes z nia byc. Nawet nie zapyta czy moglby tylko ze ma sobie zalatwic. Wszystko chcialaby wiedziec a skoro M. sie jej nie tlumaczy to wypisuje do naszych znajomych, a obcych jej ludzi. Probowala ugrac dobra kolezanka a potem wyszlo ile falszu w niej drzemie..Najbardziej ja obchodzi na co wydajemy nasze ciezko zarobione pieniadze. Dodam ze sama narobila mu niezlego dlugu na mieszkanie na ktorym sama nie byla zameldowana ( pomimo iz wysylala dawal jej kase a potem nawet ich wiecej alimentow niz mial zasadzone, a zaczela juz krecic z kasa w trakcie trwania ich malzenstwa, sprawa wyszla dopiero z rok po rozwodzie jak sprawdzil w spolodzielni) a jej to zwisa i nawet sie nie poczuwa by ten dlug splacic a ma roszczenia do tego mieszkania. A potem twierdzi ze ona ma swoje zycie..widocznie nie.. Wielokrotnie jej powiedzial zeby sie odczepila od nas ale nie dociera. Strasznie mnie to irytuje.. bo my jestesmy ze soba 3 lata, oczekujemy dzidziusia, dodam ze nie bylam powodem ich rozwodu, a ona dalej nie rozumie ze nie jest juz zona a tylko matka ich dziecka. Moze ja sie czasem tez zabardzo unosze i zloszcze ale nie rozumie czego ona jeszcze chce. Dlaczego nie dociera do niej ze ma sie odwalic.. Czy ktos zna dobry sposob na taka? Albo czy jakas druga zona powie jak sobie swietnie poradzila z taka i nie przejmuje sie wiecej.. Dziekuje za porade"""""" a kto p艂aci i otrzymuje alimenty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Co bym zrobi艂? Wiem czego bym nie zrobi艂. Nie zrobi艂 bym drugiego dziecka, je艣li pierwszemu nie umiem da膰 NIC!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
nie zawsze da sie kazdemu dogodzic, wiem ze dla jego pierwszego dziecka to wazne, ale swiat sie nie konczy na rozpoczeniu roku szkolnego, za to na narodzinach zaczyna.. zreszta nie bede dyskutowala z Wami na temat dzieci, bo ja nie mam nic przeciwko jego corce i nie o tym temat, uczepiliscie sie tego roku szkolnego a to tylko przyklad a mnie chodzi o zupelnie co innego.. byla zone ktora nie ma wlasnego zycia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
damski bokser moj maz dziecku daje duzo, i mala wie ze ojciec ja kocha i to chyba najwazniejsze wiec nie mow ze nie daje niczego, a ja sie ciesze ze bedziemy miec wspolnie dziecko, jakbym uwazala ze jest zlym ojcem to bym z nim dziecka sobie nie robila..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
To mo偶e jaki艣 tr贸jk膮cik? Przecie偶 dupa z uszami ma dwa ucha.... :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
Nie dzieki;) W duecie jest nam dobrze.. a piate kolo u wozy nam nie potrzebne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mo偶e 艣l
A mo偶e on z t膮 偶on膮 ma 艣lub ko艣cielny i dlatego tak naprawd臋 dalej jest jej m臋偶em? I njiewa偶ne s膮 jakie艣 cywilne rozwi膮zania czy rozwody , czy jakie艣 ponowne cywilne legalizacje z nast臋pnymi kobietami, jak zwa艂 tak zwa艂, ale przecie偶 druga nie jest prawdziw膮 偶on膮 tylko 艣wieck膮 next膮 tymczasow膮. Wi臋c mo偶e ona, jako pierwsza prawdziwa 艣lubna 偶ona, ma oczekiwania jakie si臋 nale偶y miec do m臋偶a? I ma takie prawo? Wiesz , drugie ma艂偶e艅stwa cywilne rozlatuj膮 si臋 nadzwyczaj szybko , pomad 67 % drugich si臋 rozlatuje, zw艂aszcza jak pierwszy rozw贸d by艂 wynikiem rozwi膮z艂o艣ci m臋偶a, wi臋c masz szans臋 偶e problemy ci si臋 sko艅cz膮 i zaczniesz byc pod艂膮 by艂膮 oczekuj膮c膮 aby by艂y zaj膮艂 si臋 obowi膮zkami wobec twojego dziecka. Wiadomo. 艂ajdak pozostanie 艂ajdakiem, i przy jednej babie si臋 nie zatrzyma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
W mi艂o艣ci, tak偶e do dziecka, nie ma poj臋膰 ma艂o-du偶o. Jest WSZYSTKO albo NIC. Ty wiesz o tym najlepiej. I egzekwujesz z 偶elazn膮 wszak konsekwencj膮. Wi臋c je艣li dupa-z-uszami daje dziecku "du偶o" nie daj膮c WSZYSTKIEGO - to nie daje NIC. Logiczne??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
pierwsza zona byla jego cywilna i na cale szczescie, a koscielna zostalam ja;) wiec tamta po 4 latach tym bardziej nie ma juz zadnych praw czego chyba nie potrafi zrozumiec.. ale poprostu nam zadrosci bo bardzo liczyla ze mu sie w zyciu nie ulozy.. i nie ucz dziecko ze ma miec wszystko albo nic bo to nic dobrego nie wrozy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agawa rawa
wiecie moj slubny wrocil z pracy..ide mu kolacyjke pyszna zrobic;) a jego ex zalosna poprostu oleje..zeby nie miala satysfakcji ze nam w zyciu moze mieszac;)hehe... teraz bede silniejsza;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 damski bokser
Jasne. Bo wszystko masz mie膰 TY. I to dopiero dobrze wr贸偶y. Biedna ta dupa-z-uszami. Oj biedna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zorro...
Damski m膮drze gada. Ci臋te riposty wskazuj膮 ze to by膰 mo偶e m贸j ulubiony acz dawno nie widziany P艂ac膮cy :)

Udost臋pnij ten post