Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_rozumiem_go

Poznałam prawiczka a on nie chciał...

Polecane posty

Gość wdsdsdsdsdsds
ja mam 32 lata on 27. zadajesz z tak mlodym facetem? pociaga cie tacy niedoswiadczeni faceci?

Gość kornatkaaa
27 lat to tak młody? bez przesady. Nawet jakby miał tyle co ja.. tu chodzi o coś innego, o jego prawdopodobne prawictwo, zainteresowanie mną, ja nim.. i nie wiem co z tym dalej. Ja sama nie będę naciskać, to sobie postanowiłam. A jeśli to potrwa zbyt długo, pozostanie już na zawsze kolegą i nie będzie nam dane spróbować, czego tak bardzo pragnę :(

Z prawiczkami to już chyba tak jest że niby chcą ale sie boją... albo chcą sie od razu zakochać a to często niemożliwe i tak stają sie kolegami lub przyjaciółmi dziewczyny. Moim zdaniem facet sie wystraszył, za szybko sie wszystko działo

Gość wdsdsdsdsdsds
kornatkaaa jest sporo mlodszy od ciebie, 5 lat przy tkaim wieku to jest widoczna roznica, zauwazalna podnieca cie to ze prawdopodbnie jest prawiczkiem i dlatego tak na niego lecisz?

Gość kornatkaaa
Nie, nie podnieca mnie, że jest prawiczkiem :-) Wolałabym, aby nie był, aby rozkminiał tą znajomość po męsku, abym mogła się opierać, a nie czekać tak jak teraz jest. Jednak ujął mnie swoją wrażliwością a jednocześnie urodą, analitycznym podejściem w rozmowach, że pragnie mnie poznać jak najlepiej, słucha mnie z zainteresowaniem, poza tym świetnie tańczy, jest szarmancki, inteligentny, troszkę taki naiwny słodziak, cholera :-) fajny facet. Nie chcę aby był moim kolegą :( chcę by został kimś więcej. Kiedyś na imprezie wyznał, że on chyba boi się spróbować, zastanawiam się dlaczego, nie umiałam wtedy tej rozmowy poprowadzić, bo mogłabym za dużo powiedzieć, pytać i wyjść na nachalną

Gość wdsdsdsdsdsds
swietnie tanczy, tak ma wiele zalet a jest prawiczkiem/ jak on sie uchowal?

Gość kornatkaaa
Nie wiem, co do jego prawictwa, to moje i koleżanek domysły, nigdy nie opowiadał o swoich związkach, bo tylko tak spotykał się z dziewczynami. A może to ukryty gej? cholera, nie wiem. Poza tym że pracuje, mieszka z rodzicami. Może ma takie swoje zasady, czeka na miłość, podkreślam, jest bardzo wrażliwy

Gość kornatkaaa
A może jest po prostu wybredny i wciąż szuka ideału a roku na rok wymagania rosną i żyje w swoim wyimaginowanym świecie? chciałabym być tą, która pokaże mu, czym jest miłość, związek, życie, dobre i złe chwile... ale nie wiem czy już w sumie dojrzały facet, nie popadł w jakiś kierat samotności, z którego lęk przed zaangażowaniem nie pozwoli mu wyjść

Gość tak to widze
jeżeli to jest prawda a nie prowokacja... prawdopodobnie uznał że nie jesteś dla niego właściwą osobą do związku - co innego "podobać się" np fizycznie a co innego chcieć być z taką osobą wycofał się bo chciał się z toba przespać napewno wyczuł te naciski, nie chciał mieć zobowiazań

Gość tak to widze
bo NIE chciał się z toba przespać - dopisek

Na 100% nie jest gejem i na 100% jest prawiczkiem. skąd wiesz że jest prawiczkiem ????

Gość zaskoczonaaa
Miałam ostatnio to samo. Poznałam bardzo inteligentnego faceta, wysoki brunet, przystojny, przed 30tka. Po kilku randkach wylądowaliśmy w łóżku, jak już miało dojść do czegoś, to powiedział, że jest prawiczkiem i on tak nie może. Myślałam, że nie wierze własnym oczom. Miał taką świetną okazję przestać być prawiczkiem i zrobić to 1 raz ze atrakcyjną wysportowaną laską. Do tej pory nie wierze

stare prawiczki to dziwne typy, lepiej się od nich trzymać z daleka. :D

Gość fasdasd
Facet chciałby kobietę a nie gówniarę która od razu pcha się do wyra.

no wiesz. oceniać "czego chciałby facet" na podstawie podstarzałych prawiczków to trochę lekkomyślność.

"Poznałam bardzo inteligentnego faceta, wysoki brunet, przystojny, przed 30tka." On czeka na mnie ;)

"Miałam ostatnio to samo. Poznałam bardzo inteligentnego faceta, wysoki brunet, przystojny, przed 30tka. Po kilku randkach wylądowaliśmy w łóżku, jak już miało dojść do czegoś, to powiedział, że jest prawiczkiem i on tak nie może. Myślałam, że nie wierze własnym oczom. Miał taką świetną okazję przestać być prawiczkiem i zrobić to 1 raz ze atrakcyjną wysportowaną laską. Do tej pory nie wierze" on czeka na mnie ;)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Wlasnie , moze on czeka na Fiku?

i wylądują razem w łóżku i spędzą romantyczną noc licząc gwiazdy na niebie

Gość zaskoczonaaa
Tak, nosił. Bardzo seksownie w nich wygladał, takie bardzo gustowne miał

no był mój wymarzony brunet w okularach :) przekaż mu że czekam na neigo, neich się nei wstydzi :)

"stare prawiczki to dziwne typy, lepiej się od nich trzymać z daleka. " zgadzam się. doświadczyłam na własne skórze :P

"zgadzam się. doświadczyłam na własne skórze" myślałam, że tym prawiczkiem był Kaliban :)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Masz racje DKW - za swoja cnote zostaniesz nagrodzony ... w niebie. Bedziesz mogl nadal trwac w czystosci.

Gość wdsdsdsdsdsds
Cnota mezczyzn w niebie jest bardziej ceniona anizeli cnota kobieta bo facetowi ciezej ja zachowac

Gość Zuzanna Amelia & 5
No to postarajcie sie panowie. Bedziecie bardziej cenieni.... w niebie