Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata p...

Czy jedno dziecko to egoizm ???

Polecane posty

dziewczyno, albo ty mimo, że dziecka nie mialas to studia skończyłaś z wielkim trudem albo jesteś jakaś dziwna twierdząc, że nie jest możliwe to, że szybko przyswajam wiedzę. Wiadomo, że są przedmioty, z którymi mam większe trudności ale są i takie przy których nie muszę zakłuwać!! Przestań już wypisywać tych swoich życiowych mądrości, że wiesz najlepiej jak jest.Przyjmij do wiadomości, że sa ludzie bardziej ambitni od Ciebie.A nie porównujesz wszystkich do siebie heh..

Gość mireczkowataa
zakłuwać?? :):) Despina, sorry za szczerosć ale nie masz ze mną porównania, naprawdę. Nie rozumiesz o czym do Ciebie piszę- zresztą tak szczerze się nie dziwię... Ode mnie tyle. Życzę powodzenia w studiowaniu "medycyny".

Gość ajajam
Despina 20 latko tak bardzo utalentowana i bystra. Od 9:25 nadajesz na tym topiku,a i na epwno piszesz na innych,więc cożeś Ty za Pani ,że spędzasz czas wolny na takich bzdurnych zajęciach jak klikanie i udowadnainie komuś,żeś słoniem nie jest :-) wygoglowałam tematy na których wypowiadasz sie :-) "Co myśli sobie dziewczyna w wieku 15-18 lat o fececie który na ulicy się do niej" Czy są tu spełnione i szczęśliwe kobiety? Wzrost Facet w związku a inne kobiety kto z was wześniej mieszkał w bloku inne. Coś mi sie nie chce wierzyc,ze studiujesz medycyne:-) Cały czasna polskim forum i pisanie o bzdurach :-)

no akurat dzisiaj to nie mialam zajęc... A to że studiuje to juz nie mam czasu wejść na forum ? Tak uważasz ? Mając wszędzie ze sobą smartfona ? W jakim Ty świecie żyjesz ;) Wiekszość tych bezdzietnych studentów to tylko balują a wkłuwają przed sesją.Więc mi tu nie pisz i ty swoich racji! Znajdz sobie lepsze prowo bo ja takim jak TY to nie udowodnie, że piszę prawdę A udzielić się w jakimś temacie i napisać słowo, to akurat zajmuje to chwilkę i nawet czekając na wykładowca mogę sobie zerknąć na Kaffe.A Ty siedz tu caly dzien i szukaj sobie moje wpisy :P Starasz sie udowodnic przed samym sobą coś ? Nie rozumiem...

Gość ajajam
Despina piszesz w innych topikach,ze masz nianie do dziecka, Napsiałaś 24.04.2012] 16:33 [zgłoś do usunięcia] Despina na uczelni teraz jestem I pierwsze słyszę, że młode matki nie maja czasu sie wysrać hehe współczuję Twojemu dziecku,ze ma mamusię taką,która spedza całe dni na klikanieu na polskich forach,nawet na uczelni,a jej dziecko jakas obca kobieta bawi. I ty mas zczelnosc pisac,że Ty dasz radę. Jakbys nie miałą pomocy,to bys sie jednak na tej medycynie wysrac nie mogła,co dopiero pisała o bzdurach zamiast sie uczyc i dziecko wychowywac.

Gość ajajam
Despina Ty ani studentka dobra,ani tym bardziej matka.

Gość PavIo,
Despina to debilka i mitomanka, sprawdzone:O

Gość ajajam
Despina 20 latkjo,dzecko drogie4 jakbys miał taką ambicję,byłabys taka bystra,to byś na polskei fora wchodziął rzadko i klikała mądrze,a Ty siedzis tutaj i przekonujesz na kazdym topiku ajaks ty sup[er jest i jak masz super. Mało ambitna jestes i chyba za bardzo niedoceniana.

Gość RudaRudaRuda111
no cóż, jeśli ktoś leczy swoje kompleksy i braki emocjonalne pisząc bzdury na forach, to należy mu jedynie współczuć ;)

A i jeszcze jedno ! Jestem zwyczajną dziewczyną i dziwi mnie to, że ludzie jak tylko usłyszą "studia medyczne" to wyobrażają sobie, że taka młoda studentka to już nie może sobie odpisać jak to okresliłaś ? na bzdurny temat ?! Nie bądz smieszna bo ja młoda jestem i mimo, że studentka to o "dupach marynach sobie mogę pogadać :) A może Ci napisać co wyprawiają niektóre studentki na medyku ? I o czym myslą :P I na jakich forach wysiadują :P Na pewno nie tylko o tematyce medycznej :D śmieszne te Twoje "starania" by mnie wysmiać i oczernić Chyba sobie nie znajdę na Kaffe koleżanki, która będzie w podobnej sytuacji jak moja i pogadamy sobie...Nie realne... Pozdrawiam

Gość ajajam
Despina głupias ty 20 latko. Na kazdym,a to na kazdym forum czytam jak udowadniasz jaka to ty nie ejstes,jakiego to ty przystojnego lekarza nie mas zza meza,w ogoel . Kobietko młoda,cos jednak eni tak z Toba i Twoim zyciem Rozumiem raz komus cos tam napisac os woim zyciu,ale ty wciaz i wciaz piszesz o tym samym i to na takich bzdurnych topikach. Rozumiem,ze trzeba sie odstresowac ,ale ty chyba nie piszesz nic mądrzejszego i np.na forach greckich,angielsko języcznych nie piszesz.

Gość ajajam
Po nocach piszesz,rano piszesz,,przed południem :-) Fajne masz życie studentko medycynuy mająca męża lekarza i corcię prawie 3 miesiączną :-)

Gość rrrrrrrreeee
Ale masz glupia kolezanke. Zwyczajnie Ci zazdrosci rozsadku.A moze nawet nie potrafi sie zabezpieczac skutecznie przed ciaza,stad ten atak na Ciebie bo zwyczajnie masz lepiej niz ona.Egoizmem jest posiadanie dzieci,zeby tylko zaspokoic swoje instynty nie majac srodkow wystarczajacych na ich porzadne wychowanie/wyksztalcenie.Powiedz jej to .Zapytaj jakie ma plany wobec swych dzieci . Jak Twoj dzieciak bedzie konczyl prestizowe studia to jak myslisz,co czeka jej dzieci?

Gość do ajajam
Po co odpisujesz tej klamczusze, na medycynie sie zapierdala nie kisi pipsko na kafe, tyle.

Żeby takie komentarze wypisywać to trzeba być wielkim nieudacznikiem życiowym. Pewnie, że lepiej napisać, że "klamczucha" dla lepszego samopoczucia niż przyjąc do świadomości, że ktoś ma więcej i lepiej mu sie powodzi hehe.. Juz pisalam, że to typowe zachowanie zazdrosnych polaczków :P Tylko i wyłącznie ! I szczerze, to takie wpisy mnie motywują ;) I dzięki nim wiem ilu ludzi zazdrość zżera :P

Gość mireczkowataa
Despina, nawet jeśli piszesz prawdę to powiedz mi czego Ci zazdrościc? Serio pytam.