Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrtuyi466

google earth jestem w szoku....

Polecane posty

Gość tyrtuyi466

normalnie zainstalowalam sobie tą aplikacje i teraz jestem w takiej perpektywie jakbym normalnie szla po ulicy, a tam widac doslownie wszystko, samochody, ludzi :O jak to mozliwe???? ktos jeździl autem i robil te zdjecia tak???

Gość szkoda, że nie na wiejskiej
taa, google street view to zajebista sprawa... nie widziałaś nigdy samochódw google na mieście jak robili zjęcia? pewnie z domu nie wychodzisz i dlatego :classic_cool:

Gość loiza zakonna
jezdzili autem i zarejestrowali tpo taka kamera na samochodzie była, kula, widać jak niektore osoby się na to patrzą

Gość aaaaaaarwena
faceci w wieku 23 lat zaczynaja sie starzec ale rozgladaja sie za 15latkami, czy to nie jestpedofilia pytam sie? zjebane pedofilstwo mam was dosc cuje

Gość tyrtuyi466
nie widzialam nigdy takiego samochodu, jak on wyglada, jaki kolor??? wiecie co jestem w szoku to przesada... widac ludzi i mozna ich rozpoznac choc twarze maja lekko zamazane, ale ubior caly widac, nawet napisy na koszulkach!!!

Gość tyrtuyi466
aha dzieki za linka, nigdy nie widzialam czegos takiego na ulicy :D moze i lepiej... jak zoabcze to trzeba wiac gdzie pieprz rosnie, nie chce byc na tych mapach

Gość tyrtuyi466
haha skubany nie uzyskal zgody zeby wleźć na teren zakladu gdzie pracuje haha i nie moge sobie wjechac na parking

Gość loiza zakonna
a ja widzialam jak przed moją pracą niektórzy pracownicy stoją i wyszli na papieroska :D

Gość aaaaaaarwena
czasem, gdy najdzie mnie ochota chowam się w piwnicy i gdy wchodzi sąsiad po słoik ogórków przywiązuję go do kaloryfera rajstopami mojej mamy i gwałcę. Jedynie wtedy, w ciemnej piwnicy wiek nie ma znaczenia :classic_cool:

Gość loiza zakonna
kiedys pokazali w necie że zarejestrowali kobite która sika za samochodem ale wycieli ją bo jak ktos składa zastrzeżenia że ma naruszone dobra osobiste to wycinaja taki obrazek :D

Gość pod względem google street
view nadal jest słabo, powinno być przynajmniej 3 razy tyle co jest, zdjęcia robili tylko w metropoliach i na niektórych głównych drogach

Gość tyrtuyi466
no weź u mnie na osiedlu na doslownie zadupiu miasta, a byl skubany i robil zdjecia :O

Gość loiza zakonna
wszędzie był gdzie jest droga publiczna dostepna dla auta a tam gdzie nie może wjechac to foty porobił i są do włączenia z boku nawet u mnie na działce po polnej drodze koło lasu jechał i zarejestrował moje znajome jak w ogródku robią z widerkami

Gość loiza zakonna
tez bylam w szoku

Gość :( :( :(
Jak to znaleźć na necie ?

Gość niewiemajktozrobicccd
ja mam google earth ale nie wiem jak wlączyć żeby widzieć ulice? Jak wy to robicie?

Gość jedziesz autorko czy nie
Ja juz to dawno odkrylam ,oststnio 2 m-ce temu wchodzilam, ale w Polsce to nie dzialalo,jedymie za grnicami byl widok z ulicy . W PL tylko zdjecie z gory .Moze teraz bedzie inaczej

Gość jedziesz autorko czy nie
o wlasnie przed chwila najechalam na warszawe- sa zdjecia z ulicy , a jeszcze niedawno nie bylo .Super!!!! Lece na inne miasta. Poza tym fajnie podgladac inne miasta np NY , LA, Tokyo itp ,itp.

Gość hare hare
http://maps.google.pl trzeba sobie powiększyć mapę do wybranego miejsca, chwycić myszą ikonkę pomarańczowego chłopka i przeciągnąć go na wybraną ulicę 🖐️

Gość kjnoinbu
za darmo mozna to pobrac? google earth

Gość Co z tego że
za darmo

Gość chędo
Też się tym podjarałem ostatnio :P Nie trzeba ściągać aplikacji, można oglądać z przeglądarki ;)

Gość don masturbatte
Zdjęcia z października zeszłego roku.

Gość hefre
zwidziłem coloseum i Tokio

Gość tylko zdjęcia metropolii
autostrad i dróg krajowych są zrobione, zadupia też są na zdjęciach, ale w metropoliach (zaledwie kilka miast) jak na razie idzie bardzo słabo, nie ma nawet 10 % kraju