Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana dietą

Dieta Dukana - czy jest ktoś, kto przeszedł wszystkie 4

Polecane posty

Gość rozczarowana dietą

fazy i nie przytył?

Przeszlam jakis czas temu 2-3 lata?,teraz zaczełam tyć,ale to moja wina,obżeram sie słodyczami.

Gość u mnie w firmieeee
pracował koleś który na dukanie zrzucił ok 30 kilosów w mniej wiecej rok, trzymał ta wagę kolejny rok, potem sie zwolnił wiec przestałam go widywać... Ostatnio go spotkałam i wazy chyba jeszcze wiecej niż przed odchudzaniem Nie wiem czy sie obżerał i czy to wina dukana

Gość rozczarowana dietą
a dużo przytyłaś? więcej ważysz, niż przed dietą?

Gość u mnie w firmieeee
Ja schudłam na soth beach i cały czas odżywiam sie wg jej zasad, tak już 7 rok, waga praktycznie bez zmian

ja przeszłam wszystkir fazy bardzo szybko schudłąm ok 8 kg a chciałam tylko 6 w szybkim tepie, dwa lata spokój az do wakacji , na własne zyczenie wrocilo na wczasach za granica 5 kg . ale to moja wina dieta jest oki ale te dwa ze wrocily to dobrze bo troszke za chuda bylam ale te 3 to nadprogramowo juz :)

Ważę mniej niż przed dietą,jestem nadal szczupła.Wtedy chciałam być chuda i bylam.Pamietaj,ze dukan nakazuje osobom majacym sklonności do tycia jeden dzień białekowy w tygodniu,tez po zakończeniu diety.

Gość rozczarowana dietą
Jestem rozczarowana Dukanem. Tzn. na początku było ok., zaczęłam dietę jakieś dwa lata temu i pięknie schudłam. Niestety - trafił sie wyjazd All inklusiv i zaczęłam sie objadać jak głupia. Potem robiłam jeszcze podejscia do Dukana, ale nigdy nie udało mi się juz osiągnąć tego wyniku, co za pierwszym podejsciem. Jeszcze gorsze, że przekroczyłam wagę wyjściową, którą miałam przed odchudzaniem...

Gość rozczarowana dietą
Owszem, chudnę jakieś 2-3 kg, ale potem wszystko wraca :(

Gość polowa mojej rodziny
polowa mojej rodziny byla na dukanie, wiele osob przebrnelo przez wszystkie etapy, pochudli mase kilogramow, wygladali swietnie, a teraz po 2-3 latach odkad ta dieta sie pojawila i stala megapopularna, wszyscy wrocili do swojej wagi sprzed albo waza jeszcze wiecej. masakra! pomijajac problemy zdrowotne, to wspolczuje wszystkim, ktorzy tak schudli, a potem znowu musieli wyciagac te stare, wielkie ciuchy z dna szafy. polecam wybranie lepszej diety :)

Gość rozczarowana dietą
No właśnie, wszyscy moi znajomi, który stosowali Dukana, na początku fantastycznie chudli, a po pewnym czasie znowu tyli. Podobnie jak ja... Nie wiem w czym jest problem. Do dzis stosuję dzień bialkowy. Pewne grzeszki mi się zdarzają sporadycznie... Ale tak naprawdę już mam dość tej diety, ile mozna być na diecie??? Tylko białko i białko... Bleee. Może faktycznie poszukam innej diety.