Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _JOasia_

Brak spadku wagi przy diecie i ćwiczeniach ! prosze o porade !!!!!!!

Polecane posty

Gość _JOasia_

mam 22 lata chodze 4 razy w tygodniu na zumbe jest to bardzo intensywny godzinny trening po którym jestem cała spocona poprostu leje sie ze mnie brzydko mówiąc , oprocz tego cwicze sama w domu brzuszki itp w pracy tez jestem w ciąglym ruchu pracuje w szpitalu wiec ciągle sie cos dzieje. Jem same owoce i warzywa nie jem tłustych rzeczy slodyczy i fast foodów ale nic nie chudne ! w tydzien spadla mi tylko waga 0,5 kg ! dlaczego nie spadam z wagi ? jak rok temu odchudzalam sie to w 2 tyg spadlam 10 kg a jadłam więcej i tyle samo cwiczyłam . problemy z tarczyca odpadaja .nie widze większego sensu w odchudzaniu sie !

"w tydzien spadla mi tylko waga 0,5 kg !" W sensie - ćwiczysz i jesteś na diecie od tygodnia? To czarów nie ma. Na to trzeba czasu ;p Poza tym przy intensywnych ćwiczeniach rośnie tkanka mięśniowa, która waży więcej niż tłuszcz. Dlatego waga może pokazywać tyle samo, mimo że tłuszcz spalasz.

CZasami dopiero po miesiącu widać efekty. Ja przez miesiąc schudłam 2 kg dopiero po miesiącu waga ruszyła. Trzeba cierpliwości.

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
Bardzo dobrze Ci waga spada - 0.5kg na tydzien... zaloze sie, ze wtedy po 2 tygodniach i zrzuceniu 10kg szybko przybralas na wadze z powrotem...