Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie są dzisiejszy kobiety

Dziewczyna dzisiaj ledwo kogoś pozna i już do łóżka i za chwilę to samo

Polecane posty

Kiedyś byłam on moim 1 ja jego... ale kilka miesięcy przed ślubem uciekła do Irlandii robiąc wcześniej masę długów :) przepiękna to była zima :) ludzi przychodzili i go szukali a ja sobie siedziałam i płakałam aż nadeszła wiosna :) a że było to jakieś 5 lat temu to wyrosłam już na podłego wrednego babsztyla

Gość Najszybszy w mieście
ooo autor zmienia podejście:P ciekawy sposób na podryw:P najpierw opierdolić kobiety a potem spróbować nieśmiało zagadać:P no to już kosmos jest:)

Gość Takie są dzisiejsze kobiety
Blondyneczko a Ty miałaś dużo partnerów?

Blondyneczko i tak jestem młodszy od Ciebie no i raczej i tak bym do Ciebie nie pasował, więc to żadne podbijanie, ale fakt sympatyczna wydajesz się

Gość Najszybszy w mieście
przepraszam ale nie mogę sie powstrzymać: hahahahhaha:P i to wystarczy za komentarz;p

Blondyneczko napisz chociaż czy partnerów miałaś do 5, czy więcej

Gość malefic
słuchajcie spadamy stąd na majówkę albo robić rybę po grecku bo mam wrażenie że Koleś sobie albo jaja robi tyle że mało śmiesznie, albo ma zawężoną percepcję rzeczywistości i w związku z tym niemożność wyciągania odpowiednich wniosków, albo jest pospolitym charakteropatą. Wszystkie opcje kiepsko wróżą;)

Gość Taki jeden ziom :P
na szczescie sa jeszcze normalne laski, ktore znaja swoja wartosc zgadzam sie z przedmowcami - dodam od siebie, ze nie wyobrazam sobie, zeby na przyklad moja przyszla zona puszczala sie z kims, z kim byla mniej niz 2 lata

Więc źle nie jest ;)

Dlatego, że sparzyłaś się na facecie? A kiedyś byłaś romantyczką?

Gość pewnego razu
Zdarzyło mi się wylądowac w łózku z dopiero co poznanym facetem, zamieniliśmy parę słów na domówce i jakoś tak wyszło, że nie było gdzie spać :D Przytulaliśmy się całą noc ale mu nie pozwoliłam na nic więcej, chociaz on o tym myślał. Na pewno będzie to pamiętał :)

Gość dr Steven Dupcypizdek
Dzisiejsze kobiety już takie są.

Gość Wódz Szczota Bromden
A współczesne chłopaki w ogóle nie uważają, że jak się spotykają z dziewczyną, to od razu muszą iść do łóżka. Żaden po chwili spotykania się z panną nie nawet nie próbuje lądować z nią w łóżku. Wcale po tym jak się prześpią z panną, nie szukają zaraz następnej. Współczesne chłopaki są idealistyczne, uczuciowe, wierne i zachowują czystość do ślubu z tą jedyną. Tylko w takim razie ciekawe, z kim chodzą do łóżka te współczesne dziewczyny, puszczalskie, płytkie i w ogóle niedobre, złe złe.