Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie są dzisiejszy kobiety

Dziewczyna dzisiaj ledwo kogoś pozna i już do łóżka i za chwilę to samo

Polecane posty

Gość Takie są dzisiejszy kobiety

Współczesne kobiety uważają, że jak się z kimś spotykają to od razu muszą iść do łóżka. Chwilę z takim panna się spotyka i już ląduje z nim w łóżku. Potem ich drogi się rozejdą, ona od razu pozna innego i też z nim od razu do łóżka pójdzie. Jakie to płytkie jest

Gość Takie są dzisiejsze kobiety
Ja tam takiej pustej co skacze z kwiatka na kwiatek bym nie chciał

Gość malefic
chyba Cię ktoś musiał zranić mocno kolego.. mnie się tak nie wydaje i myślę że stosując takie uogólnienie obrażasz wiele dziewczyn. to jest właśnie płytkie.

Ja bym w życiu nie chciał takiej panny. Dla mnie takie są żałosne

A potem my faceci cierpimy, bo trafiamy na kobiety, które się prowadziły lekko i miały co chwilę nowego siurka w łóżku. Dlaczego my mamy potem mieć panny, które się puszczały jak tanie latawice?

Chciałbym poznać porządną dziewczynę, a wszędzie same latawice po iluś tam partnerach

Jak widać dla kobiet tak, bo potrafią co chwilę sypiać z innym

Gość ja mam 32 lata i noch
nie sypiałam z facetami spotykałam się z kilkoma i żadnemu do łózka nie wlazłam to i tak mają mnie za dziwadło To jak ma być? Wejdziesz do łózka toś dzifka i latawica nie wejdziesz to cos nie tak z Tobą :o to jak kooooorva ?

Gość malefic
jezu, człowieku, nie czujesz że jesteś z innej bajki? pojedź na jakiś obóz oazowy albo pielgrzymkę to poznasz tam pokrewne dusze i już przestań kaznodzieić. a póki co idź na słonko, jest naprawdę ładne popołudnie. tylko się patrz na kobiety, bo ci się znowu źle zrobi;)

nie ma rady... zdradzasz źle.. nie zdradzasz poświecisz się zrobisz panu dom flaki wyprujesz to i tak coś będzie nie tak... mój dzisiejszy nastrój każę mi stwierdzić ze jak się nie wyszło za miłość lat młodzieńczych to później bagno...

A kto tu mówi o Oazach? Chodzi o normalną dziewczynę, która uprawia seks w stałym związku, a nie z przelotnie poznanymi panami i to co chwilę z innym. Takie panny są żałosne, bo stawiają seks ponad przyzwoite prowadzenie się

nie dla kobiet, dla Ciebie. myslisz tylko o seksie, interesuje Cie z kim spia kobiety z ktorymi nigdy nie bedziesz, pierwsze pytanie jakie bys najchetniej zadal nowopoznanej kobiecie to czy jest dziewica, seks jest w stanie zmienic to czy chcesz z kims byc czy nie... zmień płytę, seks to nie wszystko w życiu

Kobieta, która zdradziła to kurwa. Blondyneczka, jeśli zamierzasz skakać z kwiatka na kwiatek to nie zasługujesz na porządnego, wrażliwego, kochającego faceta

Twoje słowa "Chwilę z takim panna się spotyka i już ląduje z nim w łóżku." nikt tu nie mówi o zdradzie a tajemnicza "chwila" dla jednego 5 minut dla drugiego 5 randek

Nie szukam dziewicy, nie chcę po prostu kobieta która uprawiała seks bez związku. A dla mnie spotykanie się chwilę to nie związek

Nie szukam dziewicy, nie chcę po prostu kobiety, która uprawiała seks bez związku. Panie, które seks stawiają ponad dobre prowadzenie się mnie nie interesują

Gość Najszybszy w mieście
blondyneczka 10/10 za ostanie zdanie:P

Po 5 randkach to i tak za szybko. Przecież to żaden związek

Gość malefic
obawiam się że ateista ma rację. kolega Ubolewający nad upadłymi kobietami wszystkie potencjalne kandydatki zamęczy pytaniami o czystość moralną nie mówiąc już prawdopodobnych próbach namacalnego sprawdzenia czy kobieta jest dziewicą swoim czystym jak łza palcem wskazującym;)

Blondyneczko a Ty byś mogła być z prawiczkiem?

Gość matacz..-....
I WRESZCIE JEST TAK JAK BYC POWINNO !! a co na ciebie nie leca ? ze piszesz to w ten sposób :) buahahaaaaaaaaa !

Akurat się jakimś podobałem, ale ja jestem w trakcie robienia tatuaży, zbierania na złoty łańcuch, pakowania na siłowni i polepszania cery poprzez pracę z dermatologiem. Dopiero wtedy będę miał dostęp do naprawdę atrakcyjnych kobiet