Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati Wrocek

Zakochałam się w Arabie, roznice kulturowe mnie dobijają :(

Polecane posty

Gość Pati Wrocek

Mieszkamy razem on nie pozwala mi samej wychodzić żadnych znajomych:/ (nawet z kuzynami nie wolno mi rozmawiać czy pisać) fakt że to czego chcę to mam i nawet jak chciałam żeby mama tu przyjechała to się zgodził bez wahania Mówi że chce po ślubie wyjechać do Belgi ze mną, że nie chce mieszkać w Polsce ani w Syrii (z stamtąd pochodzi) znajoma mówi że to dobrze że teraz pokazuje jaki jest bo potem po ewent. ślubie będzie mniej niespodzianek. Dobija mnie to już powoli, ale uczucie jest silne.

Gość lashkar-e-taiba
bardzo dobry wybór,bardzo dobry...

Gość myślę, że...
17:16 [zgłoś do usunięcia] zakompleksiona istoto no life carre mitomanko, ciesz się jeśli jakikolwiek przedstawiciel płci męskiej rodzaju ludzkiego zechce spojrzeć na ciebie i podejść bliżej niż na odległość 2 metrów

Gość ciało by chciało
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj wstydź się

Gość Pati Wrocek
chyba zawsze będzie tak zazdrosny. niestety..

Gość lashkar-e-taiba
w chyja walisz ,bo nie wierzę ,ze to prawda

Gość to co ty powiesz pozniej
jak dojdą jeszcze 2 żony :o to bedzie biesiada :D:D:D

Gość Marzena W.
Po ślubie, jak już będzie bez przeszkód mógł zostać UE dostaniesz takiego kopa w tyłek od niego, że aż się zdziwisz. Bierz tabletki,bo alimentów będziesz po całej Unii szukała.

Gość Marzena W.
spałam z wieloma, to wiem, co pisze.

Gość Marzena W.
Wal sie podszywku.

Gość podszywek Marzeny W.
ej no, nie wyzywaj mnie :o lepiej powiedz dlaczego lubisz ciemniaków.

Gość Marzena W.
Jeżeli z moich postów wywnioskowałeś, że lubię arabów to zmień lekarza.

Gość kaszpirowska
po slubie moim zdaniem bedzie gorzej

Gość podszywek Marzeny W.
tak wywnioskowałam..

Gość Marzena W.
Znakomity film! Powinien być obowiązkowo wyświetlany dla wszystkich polskich dziewczyn w wieku podchodzącym.

Gość uciekaj od niego
fitna http://www.youtube.com/watch?v=KaTmSOJ-Hjg&feature=fvsr Islam religia pokoju - kobieta w Islamie, rola i prawa kobiety http://www.youtube.com/watch?v=iREwBHIpapU&feature=related Praktycznie tam kobieta nie ma żadnych praw , oprócz , dawania dupy , sprzątanie , gotowania prania, wychowywania bachorów i dostawania wpierdol. prawda o islamie http://www.youtube.com/watch?v=tWvW0zseA64&feature=related Bicie kobiet w islamie - Allach pozwala na bicie kobiet http://www.youtube.com/watch?v=6wW90Z_dEEc&feature=related submission, poddanie kobieta w islamie http://www.youtube.com/watch?v=NSJLiEr1yNw&feature=related pokaz bicia kobiety http://www.youtube.com/watch?v=0gKtKSZHJXw&feature=related

Gość Pati Wrocek
To mnie nie dotyczy, bo nigdy nie zamieszkam w takich krajach.

Gość zdolowana23
nie bierz zbyt szybko slubu spotykalam sie kiedys z arabem i uwierz ze wszuscy mnie ostrzegali a ja nie sluchalam w muzulmanstwie kobiety sie traktuje jak rzecz

Gość Pati Wrocek
brałaś z nim ślub?

Gość zdolowana23
nie bo zorientowalam sie wczesnie jak bym zjeb***** sobie zycie martwi mnie to ze on ci zabrania widywac sie ze znajomymi i wychodzic samej

Gość Pati Wrocek
a długo byliście razem?

Gość zdolowana23
3 lata z poczatku byl cudowny czarujacy itp potem zaczelam czytac rozne fora na temat mieszanych malzenstw z arabami i wszystko z nim zwiazane itp zaczely sie ograniczenia zrozumialam ze po slubie bd tak jak z innymi bede ta co daje du** sprzata gotuje i nie bd miala prawa sie odezwac

Gość zdolowana23
3 lata z poczatku byl cudowny czarujacy itp potem zaczelam czytac rozne fora na temat mieszanych malzenstw z arabami i wszystko z nim zwiazane itp znajomi tez mowili zebym sie zastanowila \ zaczely sie ograniczenia zrozumialam ze po slubie bd tak jak z innymi bede ta co daje du** sprzata gotuje i nie bd miala prawa sie odezwac a w jakim panstwie sie teraz znajdujesz

Gość Marzena W.
Co to ma za znaczenie ile byli razem? Ważne, że pisze ci dziewczyna jak arabowie traktują kobiety. Ale widzę, że ty koniecznie chcesz się przekonać na własnej skórze. A wtedy może być za późno...

Gość zdolowana23
marzena ma racje poczytaj rozne fora a znajdziesz ich pelno jak dziewczyny narzekaja sa tez przypadki ze trafiaja na dobrych muzulmanonow

Gość Marzena W.
Dobrych dla kobiet muzułmanów można policzyć na palcach jednej ręki. A co to znaczy dobry? Że nie bije? Zawsze będzie cię traktował jak kogoś gorszego, bo tak jest napisane w Koranie. To ich kultura i dziedzictwo.

Gość Marzena W.
Dla żadnego z nich nie ma związków partnerskich. Najwyżej pozwoli ci na troszkę więcej, ale to i tak klatka.