Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati Wrocek

Zakochałam się w Arabie, roznice kulturowe mnie dobijają :(

Polecane posty

Gość zdolowana23
tak jest. to prawda.

Gość french_girl
Jeżeli jest z Syrii to nie będziesz miała żadnych praw w małżeństwie. Jakby się wychował w Europie, to już jest trochę inaczej, ale i takmało szacunku dla kobiet.

Gość Marzena W.
u mnie było tak, chopsio do wyrka a później narka

Gość lashkar-e-taiba
kobiety kafeteryjne apeluje do was !! nie dajcie pokalać się nasieniem istot człekopodobnych z azjii i afryki,biała cipa dla białego siusiaka !!!!

Gość Ignatusss
ja tam bym hinduska nie pogardził.

Gość cvbcbvc
odejdź od niego naprawdę teraz wygląda to ok ale w końcu będzie ślub, pojawią się dzieci i albo wyjedziesz z nim do Syrii, albo weźmie tam Wasze dzieci może wydaje Ci się, że go kochasz, że on Ciebie, że bez niego życie nie ma sensu ale za wiele lat będziesz tego żałować

Gość Tylko Egipt
Zamieszkajcie w Egipcie, jak się przekręcisz, to będzie cię jeszcze pukał przez 6 godzin :)

Gość lashkar-e-taiba
marzena jak mogłas to zrobić,idż na kolanach na jasna górę i pokajaj się przedv cudownym obrazem ladacznico

Gość po ślubie będzie gorzej
znam to z autopsji i nieważne gdzie będziecie mieszkać. Za dzieci będziesz gotowa cierpieć katusze - to będzie gehenna, bo mąż będzie panem i władcą. Do niego będzie zawsze należał decydujący głos. Polak -alkoholik to pestka w porównaniu z kochającym Syryjczykiem. Na szczęście ja nigdy nie zgodziłam się na żaden wyjazd z Polski z dziećmi, nawet na urlop. Podświadomie czułam, że mogę już z potomstwem nie wrócić. Byłam wrakiem człowieka ale podniosłam się. Metody, które zastosowała moja rodzina nie zawsze były legalne, ale odniosły skutek. Teraz chcę zapomnieć o tej wielkiej miłości.

"ja tam bym hinduska nie pogardził" Za to Hinduska na 99% pogardzilaby tobą...one nie maja takiej swobody jak faceci.

Gość po ślubie będzie gorzej
Zamieszkasz z nim w Belgii, stamtąd jeszcze łatwiej wywieść dzieci do jego rodzinnego kraju. Póki życiu nie może być, nawet kontakty z bratem są podejrzane i niemile widziane. Wszelkie koleżanki szybko wybije Ci z głowy. Żona to niewolnica, a on ma prawo do odrobiny szczęścia w ramionach innej. Dziewczyno, nie wdawaj się w ten związek, nawet jak nikt nigdy Cię nie pokocha zachowasz wolność.

Dziwne że po tylu strasznych historiach Polki nadal sie decydują na takie związki...

Gość lashkar-e-taiba
to nie jest dziwne ,to jest po prostu normalne w kraju gdzie baba myśli pizdą i marzy o facecie ,który byle by nie był z polski

Tak...nawet jakby to są faceci Europejczycy którzy mają kulturę podobną do nas. Egzotyka nie zawsze jest dobra.

Znajoma mieszka w Szwecji i jej wnuki arabus podstępem ,niby rodzinę poznać wywiózł i ta matka nic nie może zrobić ,gnojek się bawi z drugą lalą a dzieci jego matka uczy religii ,głodne brudne horror a ten arabus co w Polsce zasztyletował żonę bo odeszła od niego ,dostał tylko 15 lat a dzieci matki nie mają ,oby za tą miłość nie przyjdzie Ci słono zapłacić ,pozdrawiam.

Gość po ślubie bedzie gorzej
to nawet nie jest myślenie p---ą, to jest [a właściwie było] oczarowanie cudownym traktowaniem partnerki. Pierwszy seks nastąpił po ponad rocznej znajomości. Jeszcze przez 2 lata "bujaliśmy się", później ślub cywilny po pół roku ciąża... Właściwie do urodzenia dziecka wszystko było ok, ale narodził się potomek płci męskiej, chciał pokazać rodzinie. Nie chciał ich obecności w Polsce, proponował spotkanie z rodziną w jakimkolwiek zachodnim kraju. Byłam gotowa, ale okazało się, że ponownie jestem w ciąży. On nalegał, ja bojąc się "nowego" odmawiałam. Ukochany zmienił się w bestię. Mogę się tylko domyśleć przebiegu spotkania z jego rodziną. O tym, że swoją odmową pokrzyżowałam mu szyki sam przyznał w ataku furii. Najważniejsze, że ja jestem wolna, a dzieci są ze mną.

Gość lashkar-e-taiba
niestety głupota polskich dziewcząt jest wrecz niewymierna w zadnej znanej ludzkości skali,ale życze im aby było dużo wiecej takich kolesi jak simon moll

Gość Ignatusss
no cos jest na rzeczy, a ten Mol, to masakra. tyle dziewczyn polek zabil :o.

Gość Ignatusss
40 polek oficjalnie, pomyślcie jak latwo zdobyc taka polke majac ciemna karnacje...

Gość Ignatusss
a dlaczego nie moge byc z hinduska? ja lubie ten ty urody :o

Gość Marzena W..
bo pedałki nie mogą!

Gość cizuuuuuuuuuuussssssssssssssss
Marzena zastanów się póki możesz... Daj sobie z nim spokój, naprawdę, proszę Cię!!! Przecież tyle jest tych historii o polkach i arabach, tyle cierpienia, ja mam znajomą, która przeżyła piekło z arabem, z Belgii będzie mu łatwiej dzieci wywieźć, nie pakuj się w to dziewczyno!!!

Gość Natuka
Przeraża mnie co piszecie. Siła propagandy jest niesamowita. Pracuje w klinice w Niemczech jako tłumacz i z ludźmi z krajów arabskich spotykam się na codzień, bo wielu z nich przyjeżdża tu leczyć swoje dzieci. Z wieloma osobami prawdziwie się zaprzyjaźniłam. Na zaproszenia rodzin byłam już w Dubaju, Abu Dhabi, Kuwejcie. To są wspaniali ludzie, którzy cenią tradycje, rodzinę, religię. Oczywiście różnice kulturowe między Europą są znaczne, ale nie oznacza to, że kobiety arabskie to nieszczęsne niewolnice :) Nie wiem jak jest w biedniejszych krajach, ale w Emiratach czy Kuwejcie nawet średnio zamożne rodziny mają po kilka służących z Filipin czy Indii, które zajmują się dziećmi i domem. Kobiety arabskie spią do południa, rodzą dzieci, spotykają się na codzień z przyjaciółkami. I gdzie ta tragedia? Jeśli chodzi o mężczyzn, to rzeczywiście potrafią czarować, obdarowywać, czcić ;) Trzeba po prostu mieć oczy szeroko otwarte, naiwnoś nie popłaca. Nie lubie Polski za tą nietolerancje, za zatracenie w propagandzie.

Oczywiscie ze to wspaniali ludzie ceniacy tradycje a w szczegolnosci jesli ta pozwala zakopac zone zywcem ze zwiazanymi rekoma dla pewnosci mozna malzonke przed zakopaniem polac kwasem powodzenia zycze autorce w zwiazku

16:57 [zgłoś do usunięcia] Natuka Przeraża mnie co piszecie. Siła propagandy jest niesamowita. Pracuje w klinice w Niemczech jako tłumacz i z ludźmi z krajów arabskich spotykam się na codzień, bo wielu z nich przyjeżdża tu leczyć swoje dzieci. Z wieloma osobami prawdziwie się zaprzyjaźniłam. Na zaproszenia rodzin byłam już w Dubaju, Abu Dhabi, Kuwejcie. To są wspaniali ludzie, którzy cenią tradycje, rodzinę, religię. Oczywiście różnice kulturowe między Europą są znaczne, ale nie oznacza to, że kobiety arabskie to nieszczęsne niewolnice Nie wiem jak jest w biedniejszych krajach, ale w Emiratach czy Kuwejcie nawet średnio zamożne rodziny mają po kilka służących z Filipin czy Indii, które zajmują się dziećmi i domem. Kobiety arabskie spią do południa, rodzą dzieci, spotykają się na codzień z przyjaciółkami. I gdzie ta tragedia? Jeśli chodzi o mężczyzn, to rzeczywiście potrafią czarować, obdarowywać, czcić Trzeba po prostu mieć oczy szeroko otwarte, naiwnoś nie popłaca. Nie lubie Polski za tą nietolerancje, za zatracenie w propagandzie." Tylko frajerzy w to uwierzą:P.