Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka ;-)

kiedy u faceta

Polecane posty

Gość el chulo.
ja dalej nie czaję,skoro interesuje się jakąś dziewczyną i chcę z nią być to znaczy,że mi na niej zależy.

Gość dyulietta743
Ja też się zastanawiam nad tym , czy facet jeśli zaciągnie kobietę do łóżka to już zamknie ją w szufladce ''na raz'' czy jest możliwe żeby on jeszcze kiedyś o niej poważnie pomyślał...

Gość a co to jest pociag
el chulo ale autorka nie wie czy jak wkłada to juz kocha czy nie :D

Gość dyulietta743
El Chulo , dobrze załóżmy że jest taka sytuacja , kobieta która ma męża mówi Ci że cię kocha , Ty wiesz że jej już od dawna się nie układa i że ona się chce rozwieść... no ale mimo to nie mówisz jej nic... utrzymujesz z nią tylko kontakt... piszesz do niej i spotykasz się z nią niby przypadkiem... A rok wcześniej ona zdradziła swojego męża z Tobą.. Co o Tym powiesz?

dyulietta743 a ja właśnie mam inne wątpliwośi, nie odnośnie seksu, bo załóżmy, że nie było seksu, ale facet coś poważnie mówi itp. To bajer czy coś wiecej?

Gość obrzezany waw
Wiesz co z moją żoną było tak.... Była pierwszą dziewczyną, z którą nie chciałem się najpierw kochać, było to dziwne ponieważ zmieniało cały mój światopogląd. Od razu wiedziałem że chce z nią być nawet jak miałbym czekać... i czekałem 4 miesiące mimo ze mieszkaliśmy razem... W ogóle zamieszkanie było zajebiste poznaliśmy się w sierpniu ona z wawy z częstochowy a na poczatku września już mieszkaliśmy razem. Teraz 3 lata po ślubie dalej mnie bardzo podnieca i cały czas mam na nią ochotę...

Gość Najszybszy w mieście
strasznie poważny temat, więc raczej miejsca dla mnie tutaj nie ma:P ale powiem chociaż : Część Ewka:)

I od razu wiedziałeś, ze to ta? a jak jej to okazywałeś? Czy na poczatku nie okazywałęś? bo mnie ciekawi jak dziewczyna może to poznac u faceta ;-)

Gość el chulo.
do dyulietta743 Facet by się z nią przespał jeszcze raz ale nic więcej do ewka ;-) Nie było seksu a facet pewnie go chce,dla tego coś gada aby go dostać albo również gada poważnie a nie chodzi mu tylko seks tylko również o ciebie.

el chulo. a skad mam wiedzieć, że chodzi mu także o mnie? a nie tylo o seks? na razie to nas do siebie ciągnie i to bardzo i wiem, ze jest chemia. Moze tylko to? A nie zamierzam być głupia do spodu i iść z nim do łóżka

Gość el chulo.
No właśnie w tym jest problem,że się nie da poznać,czas pokaże o co mu chodziło.Chłopy to nieźli kłamcy i bajeranci,tylko czuła kobieca intuicja potrafi rozpoznać takiego,ale żeby ją nabyć to trzeba duuuużo lat.

Gość obrzezany waw
Wiesz co to taj "słodziutko" brzmi mimo że taki nie jestem że jak się patrze z perspertywy czasu to poprostu "sweet bajeczka"... Wiesz co na początku średnio to okazywałem bo to była kuzynka mojego przyjaciela... Ale zawsze rano chodziłem na spacer z psem koło 6:00 na jakaś godzine przynajmniej i zaproponowałem czy jest chętna na spacarek z samego rana... O dziwo powiedziała że TAK... i tak się mniej więcej zaczęło gadaliśmy z godziny zrobilo się 10 spaceru :D (pies mi już zdychał z braku wody) i musieliśmy wracać ale jakoś tak sie zajebiście gadało że... I do tej pory tak jest dobrze się dobralismy bo cały czas jest chemia (wiadomo nie aż tyle co na początku) ale wiekszość tego... I nigdy nie ma tak że nie mamy o czym rozmawiać i dalej zasypiamy wtuleni w siebie zazwyczaj... ( to tak słodko brzmi :D )

Gość el chulo.
Jeszcze dodam,coś takiego "przyciąga uroda zatrzymuje charakter" więc jeśli go do ciebie ciągnie a np. za pół roku mu się odwidzi to wcale to może nie oznaczać,że chodziło mu tylko o seks,po prostu ciągnęło go do ciebie ale coś mu nie pasowało w twoim charakterze.Oczywiście tak piszę dla przykładu a co do ciebie to życzę szczęścia.

Gość obrzezany waw
Co do chlopów :D to bajeranci masz racje :D żeby "zdobyć" kobietę to są lepsi od Andersena i Braci Grimm razem wziętych :D Tylko nie zawsze jest także sex sex sex w głowie... Czasem jest coś głębszego tylko niewielu facetów potrafi okazać gestami to co czuje i udają wielkich maczo... Moim zdaniem na maczo to można rwać puste malolaty...

Gość el chulo.
no jasne,tylko młodej kobiecie trudno jest odróżnić kiedy facet mówi szczerze i chodzi mu coś więcej a kiedy bajeruje.

ewka o tobie o tobie:P juz sie zdradziłas:P

el chulo ja tylko ogólnie pytałam, bo nie myślę na razie poważnie o tym, ale chce wiedzieć. A faceci najlepiej wiedzą co inni faceci myślą ;-)

Gość el chulo.
Ale już wiesz wszystko czy jeszcze czegoś nie wiesz?

najszybszy ja tak nie lubię publicznie ;-) może o mnie, ale póki co to zaangazowanie się jakoś mnie przeraża, bo zawsze widze podstęp u faceta

ewka a ja mam przeczucie ze to o tobie :P tylko to jest w stylu: " koleznka ma taki problem....":)

Gość el chulo.
Życie cię nauczy ale na pewno nie kafeteria:)

nie jest w takim stylu, ja mam taki problem ;-) tylko że nie ufam facetom i teraz pewnei nie zaufam też, bo to bestie i zależy im na jednym. A tego nie dam ;-)

ewka ale ja twoich pieniedzy nie chce:P

el chulo wolę się nie nauczyć, wystarczy co widze u innych i trzymam się z daleka. tym razem pewnei też, bo koniec zawsze taki sam, samo życie...

Gość el chulo.
Ale jak będziesz to trzymać dla siebie w nie skończoność to zaczniesz na tym tracić.