Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdndghndgn

Najwieksze branie maja cwaniaczki, debile, im bardziej ma ludzi za nic tym wieks

Polecane posty

Gość ghdndghndgn

ze powodzenie u kobiet. To widac na codzien, nie kurwa jakis wartosciowy typ ktory gotow jest pomagac innym, ktory ma jakies wyzsze cele postawione niz wydymac kogos na 200 zl tylko wlasnie takie cwane debile, tu kogos oszuka tam cos ukradnie, tam zrobi jakis przekret tu z kogos zadrwi wykpi osmieszy- tacy maja powodzenie u kobiet, jak tego nie widzicie tzn ze jestscie slepi. Teraz nastapi litania kobiet ze tak nie jest ale one zawsze co innego pisza mowia a co innego robia.

Gość Ementaler
Coś w tym jest. U mnie na osiedlu w klatce obok mieszka 2 braci , z których jeden po studiach lekarskich ma mniejsze powodzenie niż brat który od liceum nic nie robi tylko szlaja się po osiedlu z piwem i wali jakieś tępe teskty, co śmieszne dupy się na te bajery nabierają i faktycznie mu się wypinają.

faktycznie coś w tym jest. nie wiem dlaczego to działa ale działa, przynajmniej na zdecydowaną większość kobiet. już dawno zauważyłem że największe powodzenie wśród lasek mają faceci o mentalności przedstawiciela handlowego. nic tylko podsumować: baby są jakieś dziwne :D.

Gość Ulalala lala la
Bo ci "nie cwaniaczki" to z reguly nudziarze ktorzy nic oprocz swojej nudy nie maja kobiecie do zaoferowania. Ja sama wolalabym takiego zaradnego sprytnego chlopaka niz ciape ktorej jedynym atutem jest to ze jest "taki dobry"..

Gość swoj do swojego ciagnie
a większość kobiet to chciwe, kłamliwe wyśmiewne bestie to i szukają swojego zwierciadlanego odbicia

Gość goska287
to chyba oczywiste, ze kobieta woli zaradnego z kasa, niz biednego, nudnego nieudacznika i fajtlape

Gość Marlenko mojego życia
swój do swego ciągnie,i co to innych obchodzi

O co wam chodzi,o jakieś ich umoralnianie,chłostę publiczną,lubią przedztawicieli handlowych to niech lubią.

Gość swoj do swojego ciagnie
ależ te wszystkie cwaniaczki ciekawe, no ciekawe dla pustych gosiek co ich byle co za ciekawi. Sztampowe teksty mają, sztampowe czynności wykonują, gdyby chociaż były to cwaniaczki przedwojenne z jakimś sznytem a nie obecne żytnioburaczane kukiełki

Gość studentkammmm
a ja zawsze szukalam dobrego spokojnego chlopaka a zawsze mi sie kłamcy trafiali:o

Gość jdhfjdfgkdjfg
największe powodzenie wśród lasek mają faceci o mentalności przedstawiciela handlowego . . . no bo taki facet umie się sprzedać, umie wcisnąć ten kit jakim on sam jest

Gość ona nanana
Ja tam wole spokojnych poukładanych facetów tylko takich to ze świecą szukać. Dlatego od prawie 2 lat jestem sama i lepiej mi być samej ta niż z cwaniakiem

Co żal wam,że nie jesteście playboyami ruchaczami dla takich lasek w niezobowiązujących związkach,za chudzi w uszach.A poważny,stały związek,wymęczony na siłę chcielibyście mieć,gdzie ktoś robiłby wam łaskę.

Gość jdhfjdfgkdjfg
obys zdechla szmato razem z ty trafiłeś w samo sedno, bez ironii

"Bo ci "nie cwaniaczki" to z reguly nudziarze ktorzy nic oprocz swojej nudy nie maja kobiecie do zaoferowania. Ja sama wolalabym takiego zaradnego sprytnego chlopaka niz ciape ktorej jedynym atutem jest to ze jest "taki dobry".." no właśnie ten temat jest o tym co kogo bawi, co się komu podoba. niektórzy lubią jakieś "majteczki w kropeczki" a mozart czy inny beethoven są dla nich "nudni". a tu jeszcze nam koleżanka chwali się jacy to prostaczkowie są "sprytni i zaradni".

Gość wystarczylo spojrzec kto mial
branie na kafe :D kurwa---jakis przychlast co to pierdoli ze byl w legii cudzoziemskiej nick Sacryfical Suicide, albo jakies palanty co chleja i jaraja ziolo :D

Gość syn kloztu
Racja :O