Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulaUk

duomox w ciązy

Polecane posty

kochani mam takie pytanie czy ,któraś z was brałam ten antybiotyk w ciązy?? jestem w 25 tyg ciazy i lekarz stwierdził ostre zapalenie gardła i ucha i przepisał ten antybiotyk. i jak kazda kobieta w ciązy boje sie antybiotyku. przez 4 dni brałam paracetamol i leczyłam się domowymi sposobami, i całymi dniami leże w łóżku. i to nie pomogło,i z dnia na dzień jest gorzej.

Nie byłam w ciąży, ale z tego, co wiem każdy lek , który ma się zamiar wziąć zwłaszcza antybiotyk trzeba skonsultować z lekarzem prowadzącym ciąże. Zadzwoń może do niego i spytaj? Duomox jest bardzo dobry lekarstwem jedyny antybiotyk, który na mnie działa tak na marginesie.

Gość stoned
Ja brałam, przepisany przez ginekologa też jakoś w 25 tygodniu, córcia ma się dobrze, we wrześniu kończy 2 latka

dziękuje dziewczyny. lekarz który mi przepisał antybiotyk powiedział że to jeden z nielicznych antybiotyków w ciązy który moge brac. katjaa-dzwoniłam do lekarza i powiedział że on jest przeciwny antybiotykom w ciaży, ale jak jest potrzeba to żeby wziaść. i jakieś takie nie jasne odczucia mam po rozmowie z nim. wiem że nie można takich problemów rozwiązywać na forum ale zawsze człowiek czuje sie lepiej jak ktoś napisze że brał i z maleństwem jest ok. dziekuje z szczere chęci