Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronicka345

JAK SIE ZEMSCIC NA KOCHANCE MEZA (BYLEJ PROSTYTUTCE)

Polecane posty

Gość te tak nastające na autorkę
chyba nie rozumieją jak to jest, gdy życie sypie ci się na kawałki a osoba, która pomogła w rozwaleniu twego szczęścia żyje w najlepsze i ma się dobrze. łatwo jest krytykować, ale prawda jest taka, że tamta wiedziała, że facet ma żonę i dziecko i nic sobie z tego nie zrobiła. czemu autorka ma być wobec niej fair? miałam podobną sytuację, kurwiszcze powiedziało do mojego faceta: "chodź, przecież nikt się nie dowie":O

Gość Żeberko
Jasne,olewajcie, pokazujcie klasę, wybaczajcie, a tym czasem liczba kurew wzrasta w zastraszającym tępie. Takich porad udzielają panienki, których to jeszcze nie spotkało, ale pamiętajcie: kurew coraz więcej, a wasi faceci liczą na łatwą odmianę!!!

EwelinaEwa zgadzam się z Tobą. Do autorki: to mąż rozbił Waszą rodzinę a nie ta dziewczyna więc za co chcesz się na niej mścić??? Jak będziesz żyła taką nienawiścią i tym co było, swoją krzywdą to nigdy normalnie sobie życia nie ułożysz? Odłóż na bok smutek i frustracje i zacznij od nowa bo życie zmarnujesz...

Gość Żeberko
Ate, mam nadzieję,że to cię nigdy nie spotka.

Gość danp
Ooottaaaak waszym mszczeniem wytępicie najstarszy zawod swiata :D no jazdaaaa juz do roboty :D

Gość Żeberko
A jak spotka,to inaczej będziesz ćwierkać.

Żeberko - lepiej walczyć ze wszystkim i wszystkimi i żyć nienawiścią. Zajmij się czymś pożytecznym a nie siedzisz i szczujesz. Zemsta nic tu nie zmieni - rodzina i tak już rozbita.

Gość Żeberko
Może wojny nie wygramy, ale możemy odnieść parę spektakularnych zwycięstw.

Gość mozesz wyslac wiadomosc
dokladnie sa kobiety wyrachowane, dzialaja bez skrupolow i nie patrza jakie zniszczenie sieja nic nie robia sobie z tego ile tu bylo tematow "jestem kochanka, co zrobic zeby zona sie od niego odczepila" na swiecie jest syf i ludzie graja ostro jest pelno lasek ktore zyja wedle zasady "kazdy wagon da sie odczepic" trzeba byc twardym i wyrachowanym

ok, ja rozumiem zal do kochanki, ktora miala romans. Ale do prostytutki? Nie badzcie smieszni:D Ona z nim nie byla jak typowa kochanka. Zaplacil, spuscil i wyszedl. To jej klient. Kazda prostytutka ma klientow zonatych. Czy to wedlug was ich wina i to one rozbijaja rodziny?

Gość Żeberko
Chcesz dopuścić do rozbijania następnych?!

Gość danp
Nawet jak koleś z nią zerwie to zaraz sobie innego znajdzie i co tak będzie każdego "uswiadamiać" hahahaha !!!! suuuuper pomysł na prawde !! a moze adres załatw i mu polecony wyślij

Żeberko - spotkało mnie coś takiego ale nigdy w życiu nie szukałam jakiejś zemsty tym bardziej na dziewczynie. Szkoda mi czasu na takie szczeniackie zagrania. Życie toczy się dalej a ja mam lepsze zajęcia niż knucie jakichś intryg na forum :) nigdy się pod czymś takim nie podpisze :/ to dobre dla rozchwianych emocjonalnie nastolatek.

Czy wy w ogole odrozniacie kochanke od prostytutki, ktorej sie placi za godzine seksu? Kochanka sie moze przypierdolic do meza, dla kochnaki maz moze zostawic zone. Ale dla prostytutki to jeden z wielu tylko, zadne uczcuia tu nie wchodza w gre.

Gość Żeberko
EwelinaEwa - Nie będzie miał gdzie zanieść - zaniesie do domu. Proste.

Gość danp
Ja ci mowie, zalatw adres i wyslij polecony ! :D jak sie bawic to sie bawic hahahhahah

Żeberko a te spektakularne zwycięstwa to co mają na celu? Zmniejszą głód na świecie czy co? Pierdołami się zajmujecie zamiast poukładać swoje życie i znaleźć normalnego faceta.

Gość Żeberko
Czyli rozumiem, że nie macie nic przeciwko istnieniu prostytucji?

Gość danp
Nie, ale mąż wraca bez wypłaty , poźniej żona wysyła do burdelu rachunki w ramach zemsty ,,, jak wy mnie rozsmieszacie :D

to wybij wszystkie kobiety by twoj cie nie zdradzal:D jak facet chce to zdradzi- proste. Z dziwka czy zwykla laska. Jak sie nie ufa swojemu partnerowi i twierdzi, ze to wina np. dziwek, ze istnieja to ja wspolczuje takiego zwiazku:O

A co moge miec przeciw istnieniu prostytutcji? Nie mysl, ze jakby prostytucja nie istniala to faceci by nie zdradzali:D

Gość marlenka;;;
ta kurwa co autorce poruuchała męża ma mieć przesrane bo my jako społeczność internetowa robimy na nią nagonkę:D;)

Gość Żeberko
Nie chcę się z wami sprzeczać. Ja po prostu nie lubię kurew.

Apropos prostytutek to znam takiego co w domu uciechy zostawił 20 tys. :-) Miał gest chłopak. Szkoda tylko że na następny dzień płakał, że dziecku rowerka obiecanego nie kupi no i oczywiście co powie żonie na pytanie: gdzie kasa?

ale nikt ci ich nie kaze lubic. Dziwka to tez zawod. Jak facet chce to skorzysta i nie ma zmiluj, a jak nie chce to nie. Proste.

Gość danp
No wyślij mu polecony skoroś taka harda :D

Gość ktoś ktoś
Autorko, powiadom nowego kawalera tej dziwki. Powinien wiedzieć z kim chce spędzić życie. Być może uratujesz go od wielkiego błędu jakim byłoby małżeństwo z prostytutką/dziwką. Ci, co piszą, że winien jest tylko zdradzający mąż, nie mają racji. Jeśli kobieta wie, że mężczyzna jest żonaty to nie powinna go zaczepiać, namawiać i kokietować. Tak nakazuje zwłykła przyzwoitość. I jeśli ktoś ma zdrowe zasady moralne, to wie, że cudzy mąż to jak cudzy samochód - czyli się go nie tyka.

Gość danp
No tak, powinni przestać reklamować drogie samochody bo w polsce bieda :D