Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronicka345

JAK SIE ZEMSCIC NA KOCHANCE MEZA (BYLEJ PROSTYTUTCE)

Polecane posty

Gość Marek d.
Przyznajcie się kobiety z ręką na sercu, która z Was związanych węzłem małżeńskim przed ślubem nie była ruszana? Która nie miała żadnych przygód? Autorka przysyłając mi taką wiadomość ubawiłaby mnie. Wiele lat byłem w związku z dziewczyną, miałem kilka przygód, ożeniłem się - żadna z tych dziewczyn ze mną nie straciła cnoty. Żadna z nich nie ukrywała swojej przeszłości. O tym z kim mam ochotę się przespać decyduję ja, jak sprawa się rypnie, tylko ja będę winny rozpadowi małżeństwa.Mam tego świadomość. A sposobów na uwiedzenie nie brakuje.

kokietowac, zachecac? Dziwka nie kokietuje i nie zacheca:D Facet jej placi za sex, sam wychodzi z ta inicjatywa. Niektore naprawde nie rozumieja, ze prostytutka to zawod a nie czula kochanka:D

EwelinaEwa dokładnie :) i co , dziwka ma się pytać klientów, czy czasem mnie są żonaci, bo ona ich związku nie chce rozbijać :D Autorko i jak zrobiłaś z siebie wariatkę czy jednak masz jeszcze odrobinę klasy?

Gość kruczarka
a ja mam inne pytanie- dlaczego dziecko płacze za ojcem? Były mąż nie odwiedza własnego synka? Czy też autorko jesteś tego typu babonem, że albo mąż jest z Tobą albo zabraniasz mu widywać sie z dzieckiem? A co do tematu- powiem krótko- zero klasy- jak większosć zdradzanych kobiet, które winy szukaja w drugiej kobiecie, bo " tyłka nadstawiła"! załosne.

Gość twarda czy twardsza
A ja uważam że każdy powinien wiedzieć Nawet nie jest to zemsta Tylko nagłośnienie zasłużonej opinii Jak jest dziiwką to niech wie całe jej prywatne otoczenie, jej facet i jej dzieci, teraz i zawsze, i przypominac co parę lat aby nikt nie zapomniał ścierwiastości dziiwki. A jak na dodatek była kochanką to nie ma większej zbrodni, trzeba jej oddać to co uszkodziła, oddać włąściwie. Jak dziiwka kochanka wcięła się w życie żony, to o tyle żona ma prawo do jej życia, ma moralne prawo aby zgnieść jej życie, i nie jest to zemsta tylko wyrównanie, to sprawiedliwość. A facet takiej dziwwki? Powinien wiedzieć z kim ma do czynienia, może to akceptować i to jego wybór. Ale nie powinien być oszukiwany . Dlatego należy zawsze i wszędzie rozgłaszać puszczalstwo dziiwek kochanek, zrobiły TO i niech będzie wszystkim wiadome. Mój klub bardzo pilnuje aby zbrodnie kochanek nie zostały zapomniane, nawet ich dzieci w miarę doraSTANIA OTRZYMUJĄ konkrety, i tak ma być, tak jest właściwie.

Gość cycatka mężatka
twarda czy twardsza straszna jesteś :O

Gość BardzoGorąca
nie ma racji, to jest chore, co pisze

Gość masz moje pełne
przyzwolenie na rozpierdolenie zycia dziwce przez którą przestało istniec twoje małżeństwo , napisz do tego faceta , podkoloruj cos o badaniach na syfa hiva itp ze wzgledu na to że ruchały ja też żule , a jak bedzie trzeba spotkaj się z nim musisz wymierzyć tą sprawiedliwość, role w zyciu odwróciły się i ty jesteś na górze pomysl ile wycierpiałaś przez ta szmate czas oddac jej to na co zapracowała

Autorko zapytaj tego faceta czy zna cennik stosowany przez wybrankę ,ma prawo znać prawdę i zadecydować czy warto wiązać się z kobietą która jest dnem moralnym .Jest takie powiedzenie suka nie da pies nie weżmie .Ona i debil tata nie zastanawiali się ,że skrzywdzą a teraz autorka ma się zastanawiać ,powinna dostać to na co zasłużyła ,powodzenia ,pozdrawiam.

Gość mam problemmmmmmmmmmmmm
ja bym ja dodatkowo zglosial do US, z tego jest zwykle masa klopotow :P

Gość m.o.
Te lalunie co Cie tutaj tak atakuja to takie same kurewki jak i ta kochanka Twojego meza dlatego tak tu jada po Tobie, samotne wydry ktore zbieraja ochlapy żalosne szmaty... mscij sie i nie pytaj nikogo o pozwolenie Ty zostalas skrzywdzona wiec odplac tym samym a kto wie moze jak uswiadomisz tego faceta z kim on sie zadal to jeszcze Ci kiedys podziekuje:) daj jej namiary na tego facebooka :)

Gość skrzynia pieciobiegowa
to w koncu dziwka, prostytutka czy kochanka, bo to trzy rozne pojecia :-O I pytanie, czego w malzenstwie autorki brakowalo, ze jej mezus szukal seksu na boku?

Gość m.o.
trzy w jednym...

Gość Żeberko
Pewnie nic mu nie brakowało, tylko chciałby przeruchać wszystkie larwy w mieście.

Gość autorko oczywiscie ze
poinformuj go z jaka scierka mieszka