Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronicka345

JAK SIE ZEMSCIC NA KOCHANCE MEZA (BYLEJ PROSTYTUTCE)

Polecane posty

Gość daaaaa
i co tak latwo zgodzil sie na rozstanie?

Gość daaaaa
z jednej strony ona ci w pewiem sposob pomoga. pokazala prawdziwa twarz twojego meza. z drugiej strony malzenstwo to swietosc i nikt nie powinien swiadmie sie w to wpieprzac. meza zostawilas i bardzo dobrze!!! jej powinnas dac nauczke. zbrodnia i kara.

Gość a dla czego ty piszesz, ze ona
czyli gowno wiesz i nie wiesz tak naprawde czy to z nia cie zdradzil. To, ze nie zaprzeczyl bylo mu na reke, bo wiedzial jaka laska ma opinie. Przypominasz mi zone jednego z moich znajomych, z ktorym wspolpracowalam. Wyslalam mu raz smsa by potwierdzic spotkanie na ktore bylismy umowieni z konkurencja. Pech chial, ze owy znajomy mial kochanke, zona podejrzewala i w koncu po moim smsie uzbdurala sobie, ze to ja. A on idiota nie zaprzeczyl, bo nie chcial by wariatka szukala jego kochanki. Co sie okazalo? Glupia baba naopowiadala o mnie ze daje dupy kazdemu, ze ona slyszala to i owo. A nic nie slyszala tylko ploty roznosila:O Jak ty i twoje kolezaneczki.

jezzzu, naprawdę głupio mi za ciebie :O ale cóż, rób z siebie wariatkę, skoro chcesz by mówili, że chłop cię porzucił, a tobie odjebało i wpierdalasz się w cudze życie :O:O

Gość Madameeee
Hahahaha to sobie pisz. Moze byc tak, ze jej obecny chlopak o wszystkim wie i tylko sie osmieszysz. Twoj ex malzonek korzystal nie tylko z jej uslug, wiec idac twoim tokiem myslenia, musisz rozpierdolic zycie wszystkim prostytutkom w miescie. Oj, prosisz sie o problemy. Zal ci dupe sciska, ze laska zaradna? Nie zmienia to faktu, ze twoj maz chodzil na panienki, wiec na wszelki wypadek sprawdz czy jestes zdrowa. Co do bluzgania dziewczyn zajmujacych sie taka praca - kurwa to nie zawod a charakter.

bazinka, no ty na pewno bys z kochanka meza chodzila na kawa jeszcze i byla szczesliwa, ze cie z nia zdradzil i zyczylabys im wszystkiego dobrego. Syty glodnego nie zrozumie. Co mam powiedziec dziecku,jak pyta o tate, zastanowilas sie w ogóle kobieto???

Gość kot_odwrócony_ogonem
zawsze możesz powitac ich w markecie słowami: witam panią widzę, że udało sie pani znaleźć miłość życia pomimo rozbicia mojego małżeństwa i paru innych ale małzonek bedzie miał dobrze - takiego doswiadczenia w łóżku nigdzie indziej nie znajdzie jak u profesjonalistki :classic_cool: nie, nie namawiam ale jak już MUSISZ ;)

Madameeee widac dziecko, ze masz chyba 13 lat i zycia nie znasz, wiec sie nie wypowiadaj, nie wiesz jak to jest jak ktos rozwali cala rodzine, zostawi malutkie dziecko, ktore placze za ojcem caly czas....mam powiedziec dziecku ze to charakter? Puknij sie w glowe wariatko.

a czyja to wina, ze dziecko pyta o tate? Jej czy twojego mezusia? Zastanow sie kto rozbil ta rodzine? No pomysl, pomysl... Twoj maz jest za to odpowiedzialny. Jak nie z nia to zrobilby to z inna zrozum to wreszcie.

no wlasnie nie chcialam tak bezposrednio tego robic, moze bym sie zapytala przez net znajomych anonimowa, ile bierze pani xyz, kazdy ja zna, wiec wiadomo o kogo chodzi napisza i print screena wyslac, bo tak moge byc niewiarygodna, a jak kilka takich maili lub opinii zdobede to zawsze bedzie pewniejsze

twój mąż kurwa powinien się martwić o to, co powiedzieć dziecku, a nie ona, bo on się puścił. i powiem ci, że za starych czasów facet zdradził mnie z dziewczyną, wiedziałam którą, później przypadkowo się "zapoznałyśmy" i normalnie z nią rozmawiałam, nie miałam nic do niej, co to ona obiecywała mi, że mnie zdradzi i kłamała, że kocha? no co mogę mieć do niej, nie jej wina, że mój ex był kurwą i ją poderwał, to wina tylko i wyłącznie JEGO naprawde nie wiń jej za to, że nie wiesz co dziecku powiedzieć, nie jej wina, że za męża wzięłaś sobie zwykłą kurwę, który ma w dupie rodzinę.

Gość luna luna luna
gdyby Twoj maz byl w porzadku to by Cie nie zdradzil , dziewczyna nie zawinila, gdyby nie ona poszedlby do innej :)

tylko jakos nie widzialam zadnej innej klejacej sie tak do facetów jak ona, wiec moze gdyby nie zaczynala nadstawiac tylka do pijanych facetów, wykorzystujac ich chwile slabosci i upojenia alkoholowego, wiele dzieci teraz mialoby teraz ojców.

kot_odwrócony_ogonem weź się namawiaj autorki, żeby się już totalnie pogrążyła i robiła idiotkę z siebie na żywo, bo zostałaby za takie coś obśmiana na całe miasto :O i wyszłaby na wariatkę niezrównoważoną, kobiety więciej klasy i honoru, mniej zawiści

"nadstawiac tylka do pijanych facetów, wykorzystujac ich chwile slabosci i upojenia alkoholowego" nie cierpię takich bab :O uważasz, że faceci to debile i wystarczy im alkohol i nadstawienie dupy i mają prawo się puścić? co, chciałaś całe życie się bać, że jakaś nadstawi dupy mężowi ? :O ja pierdolę :O:O:O

Gość luna luna luna
autorko glupiutka jestes ja wiem ze latwiej Ci zwalic wine na nia bo meza pewnie nadal kochasz ale jestes w bledzie , jesli dziewczyna pelni takie uslugi jest wolna itd to nie obchodzi ja kto przychodzi robi swoje bierze kase itd winni sa ci mezusie co leca do takiej a w domu dziecko i zona niech to do Ciebie w koncu dojdzie a dziewczynie daj spokoj moze chce sobie ulozyc z kims zycie nie Twoja to sprawa

dobrze że na tej imprezie na autorkę nie czychał jakiś facet, który wykorzystując jej upojenie alkoholowe nadstawiłby jej kutasa :D

Gość luna luna luna
Bazinka :D

napisalam bazienka wariatko, ze wyszlam z imprezy po dziecko, to jasne ze nie pilam alkoholu, ale jak sie czytac nie potrafi to cóz...

bazi nie sluchaj, bo to stary kurwiszon rozklepany , wiec zawsze drugiego kurwiszcza bedzie bronic, a tego bekarta w stopce to ciekawe skad ma. Kto cie nadmuchal bazienka? Komu ty popuscilas szpary?

Gość kot_odwrócony_ogonem
Bazinka autorka nie ma NIC do stracenia :P w przeciwieństwie do drugiej pani poza tym ja jej nie namawiam, tylko wyrażam swój pogląd na sprawę... nieco odmienny od sióstr miłosierdzia naskakujących tu na autorkę ale dziwi mnie twoje jednoznaczne osadzanie autorki... czyżbyś miała coś za uszami? :D

Gość danp
Ze szmaty nie da sie zrobic szmaty wiec twoj mizerny plan juz z samego założenia jest do dupy :D

Gość Żeberko
Jasne,że napisz do jej faceta jak się dziwka prowadziła! Kurewstwo trzeba tępić! Jak przeczytają to inne ździry to może im się odechce dupą na łatwy chlebek zarabiać.

Gość marlenka;;;
Beatka masz rację :) kurwa zawsze za kurwą stanie dawaj namiary na tą prostytuetkę :D

tak, tak ona nadstawila mu tylka a on biedny pijany (aczkolwiek w dobrej formie, bo fiut stanal) zamiast wracac do dzieci i zony to musial jej wlozyc:D Jeszcze napisz, ze go zwiazala i zgwalcila po czym kazala sobie zaplacic:D