Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronicka345

JAK SIE ZEMSCIC NA KOCHANCE MEZA (BYLEJ PROSTYTUTCE)

Polecane posty

kot nie mam nic za uszami :D prostytutką i kochanką nigdy nie byłąm, co nie zmienia faktu, że wstydzę się za takie kobiety bez klasy, szukające ludzi na fejsie, obmyslające plan zemsty, nie rozumiejące, że to wina męża, a nie jakiejś tam baby, która im wierności nie obiecywała... dlatego podałam taki przykład, z nadstawieniem kutasa autorka nie puściłaby się jakby była pijana i jakiś facet nadstawiłby jej kutasa, a mąż się puścił jak mu nastawiła dupę. I jestem ciekawa czy jakby to autorka się puściła to czy by jej facet wyszukiwał tego gościa na fejsie obwiniałby go i układał plan zemsty, faceci są normalniejsi pod tym względem:O autorka jest w stanie desperacji

Gość danp
Skoro pół miasta ją zna to po co się wysilasz :D koleś dowie się i bez twojej pomocy.

tylko nie wiem jak to zrobic, bo nie mam jej faceta w znajomych na facebooku, a bez tego nie moge mu wyslac wiadomosci, a na nk nie ma konta

Gość marlenka;;;
ale wy baby som gupie:D my tępimy szmaty współczuwając się z autorką a przecież wiadomo że jej mąż to kurwa niemyta:)

Gość danp
No co za niefart nie ma naszej klasy . Moze jest na nasze-kutasy....

Gość danp
Ona uciekła ty najwyraźniej nie :D

Gość onawi
ale skad ta pewnosc ze to prostytutka,bylas przy tym jak brala kase za sex?? czy to tylko takie ludzkie gadanie bo prowadzala sie czesto z innym,nie bronie jej bo suce nalezy sie kara zwlaszcza jak rozwalila twoje malzenstwo ale prostytucja to powazne oskarzenie.......tylko sie osmieszysz z takimi tekstami i bedzie kolejny temat o zlosliwych ex.....bylo minelo,predzej czy pozniej suke spotka kara.....

Bazinka - Żaden chłop, jakby mu się żona puściła z jakimś fagasem, nie śledziłby go, nie obserwował na fejsie i nie wypisywał do jego kobiety, ja pie**olę Oczywiście że nie! On by rozgadał wszystkim dookoła jaka była z niej kurwa i szmata. Ubarwił co nieco przy okazji. Ty chyba nie wiesz co znaczy urażona męska duma.

Gość kot_odwrócony_ogonem
autorka jest w stanie desperacji a co do tego nie mam żadnych wątpliwosci :)

Gość danp
Tylko że niewiele może zrobić , skoro kochanka meza ma cipe jak wiadro to jej fagas sam sie o tym dowie (od kolegow na piwie :D)

Gość Żeberko
Zawsze można mu pomóc, żeby dowiedział się wcześniej.

autorko nie badz zdzirą, nie Twoja sprawa czy jej facet o tym wie czy nie. Jak dorabiala jako dziwka to swiadczyla uslugi z ktorych korzystali MEZCZYZNI , ktorzy rozbijali w ten sposob swoje rodziny, nie jej rodzinę. Ona jej tez nie rozbila. Wez pokaz klase i nie wpierdalaj sie. Skoro kopnelas dziwkarza w dupe to znaczy , ze klase masz.

Gość daaaaa
a ja bym jakiegos anonima wyslala. jakas sprawiedliwosc musi byc. oko za oko.

Gość Żeberko
Dziwka nie zasługuje na to żeby jej klasę pokazywać.

Gość danp
aninim jest taki wiarygodny uuuujeeeeeee "daaaaa" wiesz co , twoj facet sie puszcza :D!!

Gość Żeberko
Jasne, niech ździra ponosi konsekwencje swojego zawodu. Znam kilka takich szmat, które kurwiły się na potęgę a dzisiaj klęczą w pierwszym rzędzie w kościółku i wszystkich pouczają.

Gość Żeberko
Mało tego, dzieci w wózkach wożą i są Matki Polki.

Jaqueline no właśnie, dobrze powiedziane, chłop by rozpowiadał, że to ona jest kurwą, a nie dręczyłby jakiegoś fagasa :O więc niech autorka opowiada, że jest mąż to kurwa, że ma w dupie własne dziecko itd.

Gość danp
Jak napiszesz aninim to pomysli ze jakas zazdrosna piczka zazdrosci faceta :D hahhahahah

Gość mozesz wyslac wiadomosc
ja dostalam wiadomosc od kolegi mojego brata (ktory chcial sie z nim skontaktowac) a ze moj brat nie ma konta na facebook'u to wyslal ta wiadomosc do mnie a ow kolega mojego brata nie jest i nie byl u mnie w zanajomych- info ze mam wiadomosc od niego dostalam na maila i swoja droga powinnas napisac czemu ty masz byc fair jesli ona nie byla fair wobec ciebie czemu ona moga ci zniszczyc zycie - tobie i twojemu dziecku a ty nie mozesz bo tak sie nie robi! nie nie robi sie ale zycie jest okrutne i ludzie nie sa szlachetni zab za zab

Gość autorko ja osobiście
rozjebałabym jej zycie tak jak ona zrobiła to Tobie. Suka gdziekolwiek by sie nie znalazła tam zrobiłabym jej niezłą opinie. Zaloz konto na nk, to jest chwila i napisz jej kochasiowi prawde, dodaj ze masz nadzieje ze sie zabezpiecza bo Twoj mąż przyszedł od niej z syfem :) takie kurwy trzeba niszczyć

Gość danp
Tak i koles pomysli ze jakas dura baba chce zeby zerwal ze swoja byla :D

Gość Żeberko
100%!!!

Kolejna frustratka, ktora wina za zdrade obarcza inna kobiete, a nie kochanego mezusia. Nie ma znaczenia czy ona byla dziwka, zakonnica czy zwykla kochanka badz nimfomanka. To maz autorki poszedl do nie, to maz autorki wsadzil swego fiuta w nia i to maz autorki mial zone i dziecko. Nie owa dziwka tylko jej maz. Czy gdyby ta pani lekkich obyczajow nie istniala to do zdrady by nie doszlo? Bo mysle, ze wiele idiotek pokroju autorki mysli, ze tak:D otoz nie, zdtadzilby, jak nie z Basia spod 4 to z Asia z pracy, jak nie z Asia to z Kasia, ktora bierze 200zl za h:P Taka niestety prawda, ze za zdrade w takim wypadku opowiada tylko facet. To on ma zobowiazania i on przyrzekal. Nie dziwka. Wiec niech lepiej autorka msci sie na prawdziwym winowajcy a nie szuka sobie latwego celu by dac upust swej frustracji.

Gość danp
mialo byc obecna ;p

Weronicka345 - moim zdaniem powinnaś olać tą sprawę. Twój mąż już wystarczająco Ciebie poniżył więc nie funduj sobie podwójnej dawki. Wyjdziesz na nawiedzoną wariatkę. Okaż klasę i olej oboje.

Gość Żeberko
Mężuś już swoje dostał, teraz czas na tę szmatę.

czy to nie on rozjebal ich rodzine? jak dziwka moze rozbic rodzine?:D Niech mi to ktos wytlumaczy. Przeciez on byl jej klientem.