Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olennnnkaaaaaa

Co robić podczas opalania?

Polecane posty

Gość olennnnkaaaaaa

Mam zamiar jutro sie opalac, jest bardzo ciepło, co prawda nie ma lata no ale jak posiedze z 3/4 godziny na sloncu to napewno troszke sie opale. Chciałabym was zapytać co można robić podczas opalania? bo samo lezenie jest strasznie nudne, moze macie jakies pomysły ?

Ja czytam gazetę,rozwiązuje krzyżówki. Polecam też słuchanie muzyki lub czytanie książki.

Czytanie książek, słuchanie muzyki, jak masz laptopa siedzenie na kafe ;D jedzenie lodów, zaproś kumpelę czy kumpla poopalajcie poplotkujcie

Gość olennnnkaaaaaa
myśle o czytaniu ksiązki, ale to pewnie godzina, bo zazwyczaj czytam godzinke :) nie wiem czy w ogóle da rade sie opalić teraz jak myslicie czy opalanie pod koniec kwietnia opłaca sie??

Gość Eeerrr...
Ja osobiscie lubie sie "aktywnie opalac" grajac w siatkowke, badmintona, golfa...

Gość olennnnkaaaaaa
myślicie, że opalanie pod koniec kwietnia da jakies rezultaty?

Ja opaliłam się tydzień temu jak sadziłam kwiatuszki tak delikatnie ale znać na twarzy ;D

Gość olennnnkaaaaaa
@Wąsata a ile czasu byłas na słońcu? :)

Gość Zulaaaaaaa
Teraz jest najlepsze słońce do opalania. Opaliłam sobie twarz dziś, więc można. A najlepiej opalać się w ruchu moim zdaniem.

Gość olennnnkaaaaaa
a ile czasu?

Gość Zulaaaaaaa
Na początek tak żeby nie przesadzić, to ze 2- 3 h.

Gość habalula
moj mąż wracajac z pracy na rowerze opalil sobie rece, niestety mało fajnie bo od koszulki jest znak ,ale sloneczko juz łapie.

Gość t5t5t5t5t
mój tata pracuje na placu i codziennie stoi w słońcu. tak bardzo go opaliło że wygląda jakby wrócił z egiptu :D więc myślę że opalanie pod koniec kwietnia jest efektowne :D

Gość ostatni moheranin
słonce szkodzi niszczy kolagen bendziesz wygladała ja rodzynki czyli pomarszczona

Gość namsma
Dość głupio pytasz... Przecież to zależy od tego jaką masz karnację :O Mój ojciec na przykład po 2 dniach na slońcu jest brązowy, mi potrzeba więcej czasu bo mam jasną karnację, dlatego od 2 połowy kwietnia chodzę raz w tygodniu na solarium.

Gość niepraktykujący ekshibicjonist
dokładnie pomarszczona sucha skóra i plamy.

Gość gupia ty
a co za różnica czy jest kwiecień czy może lipiec ? nie ma różnicy, słońce to słońce przecież. ja już wczoraj zaliczyłam pierwszy dzień opalania, a podczas opalania myślę głównie :P czasem muzyka

Gość t5t5t5t5t
głupia ty - mylisz się. w kwietniu kąt padania promieni słonecznych jest inny niż w czerwcu czy lipcu (szkola postawowa ;)), dlatego bardziej opala w wakacje bo wtedy słońce jest w najwyższym punkcie na niebie.

Gość Chobnag
Podczas opalania chodzi mi przede wszystkim o wygrzewanie się w słońcu i oczywiście odprężenie i relaks.Lubię wtedy patrzeć na kobiety w skąpych kostiumach.Część pań opala sobie plecy bez staników,co jest dla mnie bardzo przyjemne.Często mam wzwód i gdy nie za bardzo rzucam się w oczy opuszczam majtki poniżej kindybała,wystawiając go na słońce,wtedy patrzenie staje się przyjemniejsze.Zaczynam czasami rozmowę i sporo pań[gdy się zorientują] traktuje mój widok często z aprobatą.Opierają się czasami na łokciach,przez co piersi ukazują się okazalej,a mój kindybał rozrasta się bardziej.Czasami opalanie kończy się zaproszeniem pani na piwo czy kawę.

Gość gość
Nagie opalanie moge polecic tak jak i nagie kąpiele. Dużo przyjemniej i ślicznie można całe ciało opalić.Tak samo jak chodzenie bez stanika daje dużo radości.

Gość maja156

ja juz nauczona dosiawdczeniem wyjazdów z Party Camp do Chorwacji, Hiszpanii i wielu innych wiem ze dobry krem z filtrem to podstawa 😄 swoja droga zachecam do takich wypadów juz nawet w majówke mozna sie poopalać poza Polska 😄

Gość maja156

ja juz nauczona dosiawdczeniem wyjazdów z Party Camp do Chorwacji, Hiszpanii i wielu innych wiem ze dobry krem z filtrem to podstawa 😄 swoja droga zachecam do takich wypadów juz nawet w majówke mozna sie poopalać poza Polska 😄