Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vinga Lind

ROZSTANIE- JAK WYTLUMACZYC DZIECKU?

Polecane posty

Gość Vinga Lind

mala spi, a ja siedze i wyje...nie moge sie pozbeirac....dzisiaj wyszedl i to juz na zawsze...nie dalismy rady nic odbudowac.to koniec.tak boli!@!!!jestem calkiem sama z tym wszstkim.mala o niczym nie wie, mysli ze tata pojechal do pracy:( nie wiem jak jej wytlumaczyc ze teraz bedziemy tylko we swie....boze poradzcie mi cos kobiety....

Gość Pyzunia 22 lata
tatus bedzie mieszkał gdzie indziej na przykład

Gość Vinga Lind
nigdy tak nie cierpialam jak teraz patzrac na corcie i wiedzac ze bedzie sie chowac w rozbitej rodzinie:(

Gość Vinga Lind
ale dlaczego bedzie mieszkal gdzie indziej?jezu jestem porwana na strzepy nie ma mi kto pomoc, nikt zupelnie nikogo nie mam nie wiem ajk sie pozbieram jak dam rade z malutka

Gość Vinga Lind
po prostu ma nas w dupie.i wyjezdza sobie za granice do pracy.adresu zadnego oczywiscie nie dal.

Gość Vinga Lind
nie musisz byc wobec mnie wulgarna/y.wiem ze on sie juz u nas nie pojawi, nawet raz na dekade.mala jest gtak bardzo z nim zzyta, ciagle o nim mowi a mi serce peka rozrywa gardlo....wstrzymuje lzy czerwona jak upior i cala sie trzese:/nie umiem gtego ogarnac to stalo sie dzsiaj

Gość to zajebistego tatusia wybrala
s :D

Gość nie czaje tego
tak ni z tego ni z owego on sie zmienil z dobrego w podlego skurwysyna i wyjezdza? no bez kitu.

Gość Vinga Lind
wiem:(:(:(dalam mu wsyztsko tyle wytzrymalam tyle upokorzen bolu zla bo wierzylam sie sie ulozy ze sie odmieni a na koniec wypierdalaj szmato jezu powinnam sie cieszyc zebede miala wreszcie spokoj bez awantur bez alkoholu a ja nie umiem sobie teraz wyobrazic zycia wspominam te dobre chwile i rozpadam sie na kawalki

Gość Vinga Lind
sluchacjie jest tak caly tydzien jest dobtum czlowiekiem wspanialym ojcem spokojny normalny przychodzi weekend napije sie awantura wychodzi na noc pije z kolesiami wylamal drzwi, stlukl mnie, chcial podpalic.....tak wodka zmienia czlowieka:(:(:(:

Gość jestes głupia strasznie i tyle
jebnij się w łeb, rozpadnij na te kawałki raz a dobrze a dzieciakowi zrobisz przysługę. może kto mądrzejszy się nim zajmie skoro matka głupia :O

Gość Vinga Lind
moze i racja bez kitu nawet na matke sie nie nadaje wszyscy to mowia wiecd rto prawda

Gość 4234234242
skąd takie chamstwo na tym topiku? czytam i po prostu nie wierze... dlaczego tak ja mieszacie z błotem?

Gość Vinga Lind
nie mam juz sil....

Gość może pomiń resztę
"po prostu ma nas w dupie.i wyjezdza sobie za granice do pracy." całkiem normalna to Ty nie jesteś

Gość 4234234242
jesli z nim było az tak zle to dla dziecka lepiej. Dzieci czesto bardzo prosto przyjmują pewne rzeczy. No i z kazdym dniem będziesz czuc się lepiej, zobaczysz.