Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu dalej żyć co robić

mam dość..

Polecane posty

w sumie w moim rodzinnym domu tata też lubił sobie popić..

więc zgadzam się z lkcnoik że wódka panuje

Gość hahahyhyhihi
własnie.. nie widzi problemu.. odnieś się zatem do zachowania jego ojca..? pił? pił! spytaj męża czy widział w tym problem, czy czuł się krzywdzony? no zapewne powie Ci że tak.. że czuł się krzywdzony.. i spytaj czy jego tata widział problem.. odpowie Ci że nie widział.. więc zapytaj czy nie widzi pewnego schematu i podobieństwa sytuacji? on nie chce widzieć problemu bo alkohol go uszczęśliwia w tym momencie.. jest mu dobrze z tym że pije.. Na wszelkie sposoby musisz mu pokazać że problem jest.. Spytaj czy uważa że wymioty są normalne? On wie że sobie podrażnia śluzówkę? Że może się nabawić poważnej choroby? Pokaż mu że alkohol jest najgorszym rozwiązaniem na problemy.. że to takie złudzenie i iluzja i że będzie sobie tłumaczyć że problemu nie widzi.. Powiedz mu co będzie dalej jak będzie nadal pić.. że zniszczy rodzinę, że dzieci go znienawidzą.. będą się go wstydzić.. Tego właśnie chce?

Gość lkcnoik
przeciez to wstyd nie wypic a jak zony sie nie bije to jej watroba gnije co nie??

nie no o bici nie ma mowy nigdy mnie nie uderzy ale te psychiczne obciążenie czuję że to bardziej wykańcza niż limo pod okiem...

teraz gdy to wszystko wyrzuciłam czuję się tak wypompowana jak po największym maratonie normalnie czuję się zmęczona...

i między innymi boję się tych terapii grupowych ale muszę tam iść wiem

ok dzięki ze ktoś popisał ze mną miłego weekendu..

przeszłość XVIII KSIĘŻYC Odkrywanie talentów, zwycięstwo miłości, zyski, pokonanie słabości, pokonanie nałogów, realizacja projektów. Ufność we własne siły, znaczny rozwój sił duchowych, ogrom intuicji pomagającej w rozwiązywaniu najtrudniejszych spraw, możliwość podjęcia ryzyka. Możliwość nieplanowanej ciąży. teraźniejszość XX SĄD Rozpoczęcie nowego i ciekawego etapu w życiu, pozytywne zakończenie wszelkich konfliktów prawnych, szczęśliwe wyzdrowienie. Nadzwyczaj udana umowa, wiara w siebie, realizacja projektów o własnych siłach, radość spełnienia, umiejętność cieszenia się sukcesem. przyszłość XIX SŁOŃCE Ważne, znaczące spotkanie. Szczęśliwe małżeństwo, niebanalna przyjaźń. Absolutna poprawa na lepsze, zakończone zyskiem operacje finansowe. Uzyskanie bezpiecznego schronienia, rozwiązanie problemów z przyszłym macierzyństwem, uznanie, poparcie, sprawiedliwa nagroda. Niespodzianka ze strony bliźnich, dobre myśli. właśnie zrobiłam sobie tarota i co mi wyszło...

obie ciąże były nieplanowane