Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z honorami

Jakie macie wykształcenie i ile zarabiacie?

Polecane posty

Gość 4 000 zl w ANGLII
mgr studia 2 kierunki zarabiam 4 000zl w ANglii, praca fizyczna, ciezka na caly etat, przenoszenie ciezarów, rozladunek, zaladunek, stawy mi juz siadaja,caly czas mam z tej pracy fizycznej zapalenie stawow, w Polsce bylam nauczycielem zarabialam 1 000zl

Gość sdghcvgm
nauczyciel dyplomowany ma 2,5 na reke :P

Gość 525235235235236656
goska, to mam nadzieję, że masz choc dobre wyksztalcenie, bo ci dobrze zarabiający faceci tez wola dobrze zarabiajace babki. w Mojej okolicy np mieszka pełno lekarzy, za zony biora sobie tez babki po medycynie na ogół.

Gość dobrze ktoś podsumował
izzbizz a licencjat masz polski czy ang?

Gość goska287
wiem, ze nie jest latwo znalezc kogos takiego, ale jestem dobrej mysli:) moje wyksztalcenie nie jest niestety tego rodzaju, zebym mogla zarabiac kokosy

Gość sdghcvgm
zawsze mozesz to zmienic :P ja tez nie pracuje w wyuczonym zawodzie ;)

Gość aspoleczny
Goska, ile powinien zarabiac facet wedlug ciebie ? I czy istotne jest legalnie czy nielegalnie ? (pytam z czystej ciekawosci, interesuje mnie zdanie kobiet takich jak ty)

Gość goska287
Minimum 5-6 tys netto, ale blizej 10 niz 5. Legalnie.

Gość to i ja napisze
nauczyciel dyplomowany, studia mgr i podyplomówka, 13 lat stazu plus wychowawstwo, liceum ogólokształcące-2,500 na reke.

Gość aspoleczny
Rozumiem. A odnosnie wyksztalcenia, wzrostu, dom, auto, jak to wyglada twoim zdaniem ?

Gość aspoleczny
Goska jeszcze pytanie typu: - charakter owego, jakies wnetrze istotne jest wogole w takim przypadku ?

Gość goska287
Idealny partner to facet z jakims wolnym zawodem lub posiadajacy dobrze prosperujaca firme. Generalnie chodzi o zarobki, bo jesli one sa, to kupno mieszkania, domu, samochodu nie stanowi problemu, jesli na dana chwile nie ma. Oczywiscie wyglad i charakter ma znaczenie, ale topic byl o zarobkach, wiec o tym pisalam.

"Oczywiscie wyglad i charakter ma znaczenie" Byle nie bił i kasy nie przepijał to będzie super gość :D

Gość aspoleczny
Goska, dajmy na to facet spelnia w/w kryteria itp. wymienione przez Ciebie. Co ma w zamian z Twojej strony ? Czy wymagasz tylko od innych, czy od siebie samej tez ? Autor topicku, sorry, ze nie na temat.

Ma oddana, kochajaca, wyrozumiala zone, cieplo domowego ogniska, zadbany dom i matke jego dzieci:)

"Ma oddana, kochajaca, wyrozumiala zone, cieplo domowego ogniska, zadbany dom i matke jego dzieci" Dopóki jest kasa to ma :D

Gość elllenka
Mam skończone studia wyższe techniczne, dwa fakultety oraz ekonomiczne - podyplomowe. Praca w administracji publicznej - obecnie ok. 3800 brutto. Cztery lata temu zaczynałam od pensji minimalnej, ale wtedy byłam jeszcze na studiach dziennych. Dobrze, że masz pracę, pracuj i szukaj czegoś lepszego, nie bój się zmian.

Gość do 4 000 zl w ANGLII
zmarnowalas sobie zycie i robisz w uk za tania sile robocza, tam to zadne pieniadze, a tyrasz jak prostak bez szkoly

Mgr pielęgniarstwa. Ok 2000 zł na rękę w prywatnym centrum medycznym. To zależy od ilości godzin na miesiąc. Czasem więcej, czasem mniej. Od maja dostanę podwyżkę 10%. Ale za to mam sporo profitów. Atmosfera w pracy dobra, nie namęczę się, szefowa oplaca mi szkolenia.

Gość aspoleczny
Pysznie. Bardzo zyskujesz w blizszej rozmowie, a wydawaloby sie inaczej. Obys znalazla to czego szukasz, czego Ci zycze.

Gość goska nie ma ani pracy
ani wyksztalcenia ale ma za to wymagania i wierzy ze znajdzie sie taki idiota ktory ja bedzie utrzymywal :classic_cool:

Gość sprawiedliwość korfa!!
aspołeczny typku psychopatyczny może by tak na temat!!

Gość ...nie w polsce ale
lat 24 studiuje dziennie - prawo, jeszcze robię kurs biurowy, pracuje jak dużo mogę zarobki 20 tys. euro rocznie

Gość goska ma rację
kobeta, której facet ma kasę jest wypoczeta, zadbana, ma czas dla niego i siebie, a potem dla dzieci, bo pomoc domowa i wysprząta i ugotuje. To on wraca do domu i tez jest zadowolony.

Gość aspoleczny
do sprawiedliwsc cos tam. Alez prosze. (i nie frustruj sie tak) Wyksztalcenie: - srednie (brak matury) Region: - poza granicami Rzeczpospolitej Dochod na czysto oscyluje w granicach 10- 12 tys. na plny, miesiecznie. Osiagniecie poprzez dzialnosc z nagieciem nieco prawa i ominiecie. Zdobycie:- poprzez koneksje i kase.

Gość kevinlomax
Adwokat w warszawskiej kancelarii, specjalizacja odszkodowania, rozwody, spadki 20 000 - 100 000zł w zależności ile się zapiepsza miesięcznie, Gosiu masz pozamiatane z takim jak twój charakterem, nie dał bym takiej lampucerze jak ty 1zł, pamiętaj zawsze ktoś się znajdzie lepszy od ciebie - nie gardż innym człowiekiem. Pzdr dla normalnych.