Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojewodasredniopolska

najlepsze wojewodztwo

Polecane posty

Gość wojewodasredniopolska

jakie jest wg. was najlepsze wojewodztwo?? w jakim byscie chcieli mieszkac?

Gość jak o czyms myslisz
małopolskie bo krakow, tary i ladna przyroda dolnoslaksie bo wroclaw lubelskie bo lubie tamte krajobrazy mazowieckie bo warszawa to nasza stolyca i mozna tam zrobic kariere najgorsze slaskie bo brzydko i biednie opolskie bo mniejszosc niemiecka i podwojne nazwy miejscowowsc rzeszowskie bo duzo katoli i pisowco a slowo ksiedza za wiele znaczy

Gość el chulo.
Andalucia

Gość el chulo.
A chodziło ci o poskie,w takim razie żadne.

Gość co chcesz od lubelskiego
??? tutaj mieszkasz i masz jakies kompleksy?? :classic_cool:

Gość bo to są
a co ja polske calą zwiedziłam żeby wiedzieć? wszędzie jest jedno i to samo pewnie 🖐️

Gość don masturbatte
Wszędzie dobrze gdzie nas niema.

CarrieBradshaw-Preston po pierwsze autor pytał o najlepsze więc subiektywne odczucia na temat najgorszego zostaw dla siebie a po drugie ja mieszkam w lubelskim i nie jestem żadnym odpadem więc wypraszam sobie :)

Gość ech.............///
Ale napisane... zjechałem polskę wzdłóż i wszerz rozmawiając z lekarzami itd. Podkarpackie (moje) Banda ludzi myślących że wieś to ojcowizna miasto to jakaś dzicz i że wszyscy chcą im zabrać ziemie i najchętniej przenieśli by się z miasta do nich. W Rzeszowie 3 firmy na krzyż. Za to nikt cie w nocy ni zabije. Czysto ale biednie. Małopolskie. Do dziś nie rozumie czemu nie stolica polski. Ładne jeziora zamki i góry. Ni lubią ślązaków i chyba by ich zabili za łyżek soli. Podobnie warszawiaków. Udają bogatych nie aż tak jak wrocławiacy. A mieszkają w opalanych węglem mieszkaniach. Śląskie - Akurat to jest najlepsze województwo jeśli nie gadasz o węglu. Najwyższe zarobki w kraju. Ale jak to w polsce zawsze wszystkim źle. I wszyscy im węgiel kradną. Super kliniki szpitale itd. Nigdzie dla nikogo nie ma pracy ( wystarczy dojeżdżać do pracy 30 km bo tyle masz nawet z sosnowca do gliwic) więc praca jest wszędzie. I wszędzie blisko. Opolskie. Dla mnie dziwne województwo. Zostawione między bogatym Śląskiem a myślącym o sobie wrocławiem. Trudno mi się wypowiedzieć. Coś jak lubelskie. Dolnośląskie. Nie ma nic tylko wrocław. Ludzie ze wsi dojeżdżają robiąc za 1500 w podwrocławskich firmach typu lg. We wrocławiu ogólnie fajnie + windowanie młodych ile kasy nie mają. W rzeczywistości żywią się w biedronkach tylko na nowy garnitur. ( identyko jak w warszawie). Pozostali mający > 35 lat są normalni. Miasto bardzo ładne. Województwo lubuskie. Kupa dziwkarzy. I żyjących na wymianie z Niemcami. Tam gang bangi i sex kluby są co 30km. Wielkopolskie. Ładnie fajnie + Poznań. Tu jest też dziwnie jak w opolskim. Ludzie tak samo skryci. Nikt nie robi więcej niż musi. Zarobki w poznaniu ok. Takie właśnie samo województwo jak opolskie rozdarte między bogatą wawę a biedny kombinujący zachod. Łódzkie POZA ŚLĄSKIM nr2. Centrum polski. Normalni ludzie nawet w łodzi. Ludzie ci pomogą. Nie ma wymuszania. Czy hamowania auta przed tobą byle tylko zarobić. Świętokrzyskie. Dla mnie kosmos. Ceny w kielcach mieszkań jak w poznaniu. Zarobki 1600 1800. Poza kielcami ludzie żyją z uprawy i sprzedają przy straganach. Analogiczne do podlaskiego tylko tu nikt cie nie wyzwie od nagorszych a on to bóg. Lubelskie. Ludzie mają manie lublina. I ogólnie nawet w mniejszych miastach uważają sie za nawet stolice. W rzeczywistości banda uniwersytutek uwłaczających że studiują w najlepszym mieście. Poprawiających błędy w pisowni. Zwykłych tanich dziwek. A ze wsi wszyscy dążą do lublina bo co to nie lublin. Mazowieckie. Szczególnie widać to w warszawie u przyjezdnych ale to norma. Nikt ci nie pomoże. Uważa się za boga chce od razu 8 tyś. Ale będzie zapiepszał za 3 i cały czas w pracy. Będzie żarł w biedronce i grzebał w śmietniku. Ale wszystkim co on to nie ma. Nigdy nie cofnie autem czy coś. Kupa cwaniactwa. A słoma z butów. I co to nie on. Samochodami polują na dowolne auto z poza mazowsza. Byle tylko zarobić. Podlaskie. Własnie 2 gie województwo tego samego typu jak wawa. Z tym że na wsiach jezdzą albo do wawy albo do białego stoku. W białymstoku ta sama ideologia co to nie białystok. A latają do ruskich po fajki i żarcie. Jakie to oni uczelnie nie maja. A jak im powiesz coś o ruskich to się wyprą i że oni to łotwa łotwa. Warmia i mazury.. Trochę zakopanego trochę łodzi. Ludzie mili i uprzejmi z chorymi wymysłami religijnymi jak na podkarpaciu. Za to ładnie. A dziewczyny to w większości młode kurwy które byle tylko do poznania wawy czy krakowa. I żeby uciec od ziemi i roli. Albo usłyg hotelarskich. Pomorskie ostatnie normalne województwo. Normalne by było poza tym że cie okradną i zabiją. Banda pijaków, ćpunów itd na dworcach to norma. Więc po 22 nie wychodź z domu. Kraty w każdym domu to norma. Nie wiem skąd ta agresja w tym woj. Po za tym naprawdę jest ok. A i jeszcze mają taką chęć wyłudzania informacji w stylu powiedz mi wszystko co wiesz za darmo. Zachodnio pomorskie. Nie wiem czy gorsza wawa czy to. Każdy kombinuje jak okraść jak zakombinować. Jak tu robić żeby się nie narobić. Najgorzej w stargardzie szczecińkim tam chyba nie ma normalnego obywatela. Tak mnie więcej uważam.

Gość bo wszedzie jest syf
a w Warszawie chyba najwiekszy. Takiego dresiarstwa i chamstwa nigdzie nie widzialem.

Podlaskie. Własnie 2 gie województwo tego samego typu jak wawa. Z tym że na wsiach jezdzą albo do wawy albo do białego stoku. W białymstoku ta sama ideologia co to nie białystok. A latają do ruskich po fajki i żarcie. Jakie to oni uczelnie nie maja. A jak im powiesz coś o ruskich to się wyprą i że oni to łotwa łotwa. Bzdura, uwazam, ze Białystok jest chooyowy. Czekam tylko az stad wypierrdole. :classic_cool:🖐️ A fajki od ruskich pale czasem, jak jestem blisko rynku to kupie kilka paczek, bo taniej. :classic_cool:🖐️ A uczelnie chooyowe, mozna sie opierdalac koncertowo. :classic_cool:

Gość ech.............///
Carrie przeciez napisałaś to samo co ja ?? Uczelnie uwazacie za super a są ujowe. Palicie od ruskich. I wszyscy do białego stoku z małych miasteczek. Dokładnie to co napisałem..A jak zwiedziłaś inne woj choćby wawe to widzisz jak jest.

Gość patgaret
w podlaskim jebie gównem i mieszkają tam same żywe gówna :classic_cool:🖐️

Gość ech.............///
W twoim wojewodztwie jeszcze są 2 charakterystyczne rzeczy. Za usługę najlepiej byście nie płacili. Starali się targować albo starać się że to nie wy :) I na wsiach jak zabijecie świniaka czy coś to święto :) A w sobotę na imprezę. I tak jak pisałem boże Białystok.. A ty chyba z białego stoku musisz byc i w nim żyć ze chcesz z tond uciec.

Gość niepraktykujący ekshibicjonist
carrie dobrze wiedziec żeś z białego będę cię wy0atrywal na ulicach :classic_cool:

Gość a serio
na sląskim sa najwyższe zarobki?

Gość malopolska oczywiscie
krakow rules, na crynku sami obcokrajowcy, wiecej ich tu niz w warszawie gdansku i wroclawiu razem wzietych :classic_cool: krakow to ulubione miasto turystyczne obcokrajowcow :classic_cool:

Gość ech.............///
Tak zawsze tak było. Tylko ludzie jakoś tak wawa i wawa Górnik zarabia ok 6500brutto. Ostatnie dane to ok 700pln więcej na śląsku. Jedynie It daje wysokie zarobki w poznaniu wawie i wrocławiu i dlatego te 3 miesca idą w górę. Ale np mój kolega ( 30 40 % it tak pracuje) robi z domu. Stąd 3 miejsca mają takie zarobki. A zazwyczaj standard dla tych 3 miejsc 2500 - 3500 netto.

''na sląskim sa najwyższe zarobki?'' Jeżeli chodzi o prace fizyczne dla debili którzy nic nie potrafią to tak. W innych branżach normalne stawki jak wszędzie.