Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poproszęlato

Gumka plus tabletki anty ! Czy tak da rade zajść w ciążę ? POMOCY !!!!!

Polecane posty

Gość poproszęlato

Zaczełam brac tabletki anty yasminelle, biore je regularnie zawzse o godzinie 18, zadnej nie pomijam, pilnuje tego jak w zegarku ! Chlopak stosuje prezerwatywe plus wytrysk w niej na zewnatrz ! Czy tak da rade zajsc w ciaze? mam 19 lat, dopiero zaczynam wspolzycie i bardzo prosze o pomoc ! Pozdrawiam

Gość misia0107
ja biore same tabletki od 3 lat i nie jestem w ciąży...nigdy prezerwatyw nie używaliśmy odkąd biore tabletki

Gość ewwka
nie da rady :) też się na początku bałam, a teraz współżyjemy bez gumki

Gość sdfgg
po co sie meczyc sex na sile, po co ? bo wszyscy to robia ? czy bo chlapak chce? jaka masz przyjemnosc przy takim stresie i pilnowaniu sie ? to tak jak jesc ciastka na to brac tabletki na odchudzanie, chodzic na siłownie i wymiotowac po zjedzeniu. To ja pierdole takie ciastka, wole nie jesc.

Gość anikkkaa
haha, dobrze napisane o tych ciastkach. skoro tak sie boja nie powinni tego robic bo jeszcze nie sa gotowi na konsekwencje wiec dajcie sobie czas ludzie, wszystko juz by sie chcialo moze 10 latki za jakis czas zaczna sex bo wszyscy to robia one tez chca, nie mowie ze 19 to gowniara ale po co sie spieszyc i stersowac sa inne formy okazywania miłości.

Gość koko2202
jestes idiotka. po co takie biora sie do seksu??? a ja mam pytanie.. calowalam sie wczoraj z jezyczkiem... czy moge byc w ciazy? blagam o odp... mam dopiero 22 lata...

Gość asdfghhgfdfg
jak chcesz zajść w ciążę to anty i gumka nie potrzebne.