Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczka86

Poradnia nefrologiczna Warszawa - ma ktoś doświadczenia?

Polecane posty

Możecie polecić którąś poradnie nefrologiczną w Warszawie? konkretnie chodzi o wykonanie cystografii i stałą opiekę w poradni nefrologicznej.

my jeździliśmy z małym na działdowską do przychodni przyszpitalnej, tylko nie do nefrologa ale do urologa i chirurga dziecięcego w jednym, właściwie nam pediatra nie określił do jakiego lepiej. trafiliśmy wg nas na super lekarza, wiem,że już tam nie pracuje, ale to był dr Stefanek, miał przenieść się na Kopernika, cystografię z racji, ze jesteśmy spod wawy robiliśmy w najbliższym nam szpitalu, gdzie mają oddział pediatryczny

dzieciaczkowo dziękuję za odpowiedź, my mamy skierowanie właśnie do nefrologa (u małej wykryto zdwojenie nerki)

Gość anita niteczka
ja właśnie chciałam zasięgnąć opinii o dr Baczyńskim Danielu dostałam skierowanie do nefrologa i podobno jest genialny czy ktoś był?

Gość anita niteczka
ja właśnie chciałam zasięgnąć opinii o dr Baczyńskim Danielu dostałam skierowanie do nefrologa i podobno jest genialny czy ktoś był?

Gość anita niteczka