molek890 0 Napisano Kwiecień 28, 2012 Witam, mam pytanie odnośnie pracy w Irlandii. Mam zarezerwowany bilet na 1 czerwca do Dublina. Chce tam poszukać pracy, mam nadzieje na jej szybkie znalezienie. Mój angielski jest komunikatywny. Planuje zacząć poszukiwanie pracy po fabrykach, magazynach itp Czy ktoś się orientuje jak tam jest w tej chwili? Czy do pracy np w fabryce potrzebne jest do doświadczenie, jakieś papiery? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molek890 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 pójdziesz do fasu coś znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienka1339 Napisano Kwiecień 29, 2012 Watpie bys od tak cos znalazl. Wedlug mnie to niezbyt rozsadny pomysl bo tu jest ciezko z praca. Lepiej sie jeszcze zastanow. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molek890 0 Napisano Kwiecień 29, 2012 Mam zabukowany bilet na 1 czerwca, już nie mogę zrezygnować. Myśle, że mi się uda:) Jestem pracowity, młody i zdolny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasienka1339 Napisano Kwiecień 30, 2012 Jak wielu innych bezrobotnych...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
molek890 0 Napisano Maj 2, 2012 aż tak ciężko w tej chwili tam z pracą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach