Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda mamuska

Przyszły głupi i nieodpowiedzialny ojciec.... Jak nauczyc go rozumu??

Polecane posty

Gość Młoda mamuska

Witam może dla was wyda sie to glupie ale dla mnie to wielki problem:( otóz jestem z facetem prawie 2 lata mieszkamy ze soba i spodziewamy sie dzidziusia za 3 miesiace. Chłopak ogolnie jest dobrym czlowiekiem ale problem w tym ze jak sobie wypije to kompletnie nad soba nie panuje. ostatnio sie upil zabral auto(bez prawka) i pojechal po czym zlapala go policja i grozi mu wyrok. Jest agresywny w stosunku do mnie wyzywa mnie choc nie ma do tego powodu a na drugi dzien nic nie pamieta i tydzien skwaszony chodzi przeprasza placze ze nigdy wiecej ze mnie kocha i zyc beze mnie nie moze. do czasu to znosilam ale juz kompletnie nie mam na to sily tym bardziej ze mam zagrozona ciaze i musze lezec i niestresowac sie:(:(:( jak mam do niego dotrzec?? BŁAGAM POMÓŻCIE DORADZCIE COŚ:(:(:(:(

Gość najmadrzejszy na swiecie
Obawiam sie, ze niestety jest juz za pozno:(

Gość o fuccckkk
Kiepska sprawa ;/ Z doświadczenia wiem, że faceta nie da sie zmienić, a skoro teraz tak robi, wiedząc że nosisz jego dziecko i jest to ciąża zagrożona to współczuję przyszłości.

Gość Młoda mamuska
Dzieki za pocieszenie. To fakt tez jestem glupia ze pozwolilam sobie na to wszystko ale moze da sie cos zrobic jeszcze? Jest taki tylko jak wypije na co dzien jest naprawde dobrym partnerem

Gość Młoda mamuska
problem w tym ze jestem od niego finansowo zalezna, ja nie pracuje,oplaty za mieszkanie male nie sa tylko on zawsze pracowal tzn. odkad zaszlam w ciaze

Gość Petronela z pipidówy
koleś który jeździ po pijaku za chwile wyląduje w pierdlu za to że przejedzie staruszke na pasach powinni mu zabrać prawko dla jego własnego dobra twojego zreszta też, bo z pierdla ciezko mu bedzie płacic alimenty

Gość Młoda mamuska
nie zabiora mu bo ich nie posiada zlapali go 2 km od domu na stacji benzynowej na szczescie

nie dolujcie juz tak kobiety. Porozmawiaj z nim szczerze i twardo. Rozjasnij mu sytuacje zwiazana z ojcostwem itd

jakie nie dołujcie? wiesz co się stanie jak dureń po pijaku kogoś potrąci albo zabije?

Gość Młoda mamuska
jak mam to zrobić? nie potrafie byc stanowcza. musze mu konkretne argumenty przedstawic zeby dotarlo tylko nie wiem jak mu powiedziec krótkoi na temat zeby zapamietał to do konca zycia i ogarnal sie:(

Gość Młoda mamuska
masakra :(

może zapytaj go co woli - związek z tobą i dzieckiem czy powolne staczanie się przez swoja własną głupotę - bo to go właśnie czeka jak sie nie opamieta

Powiem tak. Wydaje mi sie, ze jestes prowokacja, bo nie sadze, aby kobieta w ciazy byla az tak malo rozsadna. Po drugie, jesli to nie prowo, to albo sie rozstac, albo porozmawiac (a jak? no normalnie jak to ludzie ze soba rozmawiaja). Trzecia ewentualnosc: czekac az urodzi sie dziecko i liczyc, ze facet sie zmieni, ale zazwyczaj to nie dziala.

Gość Młoda mamuska
a moze postawie mu warunek ze ma sie leczyc czy cos bo tylko wlasnie po pijaku nie radzi sobie z wlasnymi emocjami

Terapia jest jakims wyjsciem.

Gość Młoda mamuska
tylko teraz jaka terapia? alkoholikiem nie jest wiec aa odpada. wiec co psycholog?

Gość o fuccckkk
Masz możliwość wyjechania do rodziców, siostry, ciotki kogokolwiek? Facet wie, że jesteś finansowo uzależniona od niego, dlatego sobie pozwala, myśli, że nie poradzisz sobie bez niego i będzie to wykorzystywał, pewnie nie raz. Pokaż mu na co Cię stać, udowodnij ,że nie jesteś słaba i zagubiona, wyjedź na jakiś czas, nie odbieraj telefonów, ignoruj, jeśli Cię kocha i troszczy się o dziecko to powinno poskutkować, facet zacznie myśleć i sam się postara byś wróciła do domu szczęśliwa.

no jesli was stac to psycholog lub jakas terapia malzenska

Gość podwiąż sobie jajowody
yebana pokrako żebyś nie mnożyła więcej, kurva !!!!

ale lepiej by bylo gdyby on z siebie jednak poczuwal sie do bycia ojcem. Porozmawiaj z nim.

Gość Młoda mamuska
to tez by było dobre wyjscie tylko jedyna osoba do ktorej moglabym pojsc jest moja mama ktora mieszka dwie ulice dalej wiec to zadna ucieczka,tez sama wychowuje mlodszego 4letniego brata,ojciec nie zyje a ona ma tylko rente. nie utrzymalaby 2 doroslych i 2 dzieci za 750zł :(

Gość Młoda mamuska
dziekuje NAJMADRZEJSZY :) na pewno wezme sobie twoje rady do siebie,a psycholog to tez lekarz i za darmo przyjmuje

you welcome:) i zycze powodzenia

Gość czlowiek nietopeerz
TAK SIE RODZI PATOLOGIA W TYM KRAJU. GLUPIE IDIOTKI LECĄ NA PSEUDO KOZAKOW BO JEST KOZAK NA OSIEDLU MA KOLEGOW LYSYCH I FAJNIE Z TAKIMI SIE POKAZAC NIE ? ALE POZNIEJ W ZYCIU TAKIM IDIOTOM CIEZKO ZNALEZC PRACE BO ZAZWYCZAJ MAJA JUZ WYROKI PO JAKICHS DZIESIONACH POBICIACH WIEC CO TAKI IDIOTA PO 30 ROKU ZYCIA MOZE ZROBIC JAK NIE ROBOTA W FABRYCE I ZAPICIE SWOJEGO PUSTEGO LBA + BICIE KOBIETY BY ODREAGOWAC ZA SWOJE KOMPLEKSY .