Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie chcialabym byc niegrzeczna

kielecka policja

Polecane posty

to jakies kpiny powiem wam. o ile uwazam ze policja jest potrzebna to w tym miejscie to chyba kase biora za wstawianie mandatow. mieszkam w nieciekawej okolicy i raz probowalam sie dodzwonic gdy gnoje zaczepiali staruszke, i teraz gdy grupka pijanych karkow zaczepiala mloda laske- kurde na 2 razy 2 razy nie da sie do nich dodzownic! a jak zadzwonilam bezprosrednio na komende to jeszcze gosc oburzony byl. patrol przyjechal po 40 min gdy tamci juz dawno zdazyli odjechac. kurde a przeciez mogli cos tej kobiecie zrobic, a co jesli rzeczywiscie bylo by zagrozenie zycia? pamietacie sprawe chyba w usa gdy napastnik dzgnal dziewczyne ze 20 razy i nikt nie zadzwonil na policje?

Gość ddfdsfdf
to ty chyba koneckiej policji nie slyszalas tam jest cyrk dopiero

Gość Tygrysek xxxx
To co mówisz, nie jest takie straszne. Zależy jaka to była forma zaczepiania ( agresywna, nahalna, ) jesli chcieli tylko pogadać i bylirozmawiali głośno (bo byli podpici) no to nic przecież takiego się złego nie działo ?

nastepnym razem jak po 5 minutach nie bedzie nikogo z interwencja, to dzwon raz jeszcze, po kolejnych 5 kolejny raz, i kolejny, i kolejny, do skutku. moze warto takze naglosnic sprawe w mediach. bo tym razem nic sie nie stalo, ale jak bedzie sie dzialo...

Gość onanista za 2300
a czy tamta zaczepiana staruszka oraz dzsiewczynazyczyly sobie by dzwonic po policje i im adoratorow odstraszac?

Gość Tygrysek xxxx
tyle ludzi co zaczepia mnie jak wychodze do centrum Poznania, i nic sie nie dzieje, co najwyżej zaproponują : -wypijesz z nami piwko? -wiesz która godzina? - chcesz się z nami wybrać na imprezke do pubu , szukamy dobrej zabawy i przygody? - chcesz nas poznać? -chcesz iść z nami na potańcówke , bo idziemy do pubu ? No i właściewie nic złego się nie dzieje - normalka to po co robić "z igły- widły" ?

Gość Tygrysek xxxx
czy znasz sytuaacje może zostali sprowokowani do takiego zachowania

loj dochodzimy do absurdu ze bronimy nie tych co trzeba. kobieta grzebiaca w smieciach watpie ze zaczepialaby grupe 5 mlodych facetow. podobnie mloda dziewczyna. chyba ze przygod szuka. pozniej siada taki z kpina w oczach i{panie wladzo ja nic nie zrobilem to ta staruszka na mnie napadla"?! sa to ciagle te same osoby wiec szczerze watpie ze byli swieci. poza tym nie jestem od tego by to rozstrzygac. ale jestem od tego by reagowac gdy cos sie dzieje nawet gdy nie mam racji. i wkurwia mnie znieczulica ludzi i to ze odwracaja wzrok jak cos sie dzieje. bo maja sile zeby sie grupa przeciwstawic a w praktyce oddaja ta sile grupce podpitych herosow spod bloku

Gość Tygrysek xxxx
co takiego oni mówili ? W jaki sposób zaczepiali ? o co chodziło w rozmowie ? Skonkretyzuj

Gość Parapsycholog
Ta policja jest już znana jaka korupcyjna, a co CBA?

Gość Tygrysek xxxx
Nie bronie polskiej policji ale powiem Ci pewną sytuacje : - kiedyś zaginoł mi dowód osobisty. Bałam się że ktoś mi go podwędził ale nie byłam tego pewna bo brałam pod uwagę że mógł mi wypaść z portfela jak płaciłam gotówka w sklepie. Bałam się że ktoś się nim posłuży - np biorąc kredyt na moje nazwisko. Więc poszłam to zgłosić na policje. Policja powiedziała że mi zgłoszenia nie przyjmie bo nie popełniono przestępstwa skoro ja sama go zgubiłam. O co mi chodzi - policja mogła odmówić interwencji jeśli uzanła że nie zostało popełnione wykroczenie. No a z tego co tu piszesz były formy ustne więc w zasadzie nic się nie stało

Gość o fuccckkk
Reakcja dobra. Wyobraziłam sobie teraz jak idę ulicą, gdy jest już ciemno, zaczepia mnie 5 podpitych, zaczynaja mnie wyzywać od kurw, to jednak wolalabym by policja gdzies tam byla w okolicy.

Gość Parapsycholog
Napisz do CBA!

Gość o fuccckkk
Tygrysek, owszem, mogło akurat tym razem nic się nie dziać, ale jeśli był w tej grupce choćby jeden zdolny do gwałtu? wszem nie ma co gdybać i teraz wymyślać a co by było gdyby policja przyjechala albo i nie przyjechala. Jednak, dopóki są gwałty, zbiorowe gwałty, kradzieże i morderstwa gdy w grę chodzi durna gotówka, to jednak lepiej reagować na zapas.