Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enell

Kobieta pasożyt

Polecane posty

HMS Petard uważaj bo Ci żyłka w dupie pęknie :) tak tak... napierda*am w klawiaturę a wiesz dlaczego? Bo lubie szybko zapierda*ać ! :) a na złości nie mam czasu... nikt i nic nie jest w stanie mi teraz podnieść ciśnienia.. Pozdrawiam Zdesperowana Domowa Żona fajna z Ciebie kobitka ;) miło sie dyskutuje... no i na poziomie.. Petard może se w tyłek petarde wsadź? Troszkę ognia nie zaszkodzi ;)

Gość ech.............///
Powiem wam jeszcze że człowieka łatwo można poznać Np ty mówisz że na poziomie. Oznacza to że jesteś ze wsi lub małego miasta. Mówienie idę na pole świadczyło dawniej o szlachcie. Bo szlachta szła na pole. A chłopy szły na dwór. A teraz odwrotnie. A wiec idę spać bo nic nowego sie tu nie dowiem.

[zgłoś do usunięcia]HMS Petard I kto tu się unosi??? zwykła dyskusja.. kurka blaszka! No! nie taka zwykła. już sobie wyobrażam, jak zawzięcie napie**alasz w "klawikord" yyyyyyyyyyyyyy.... sorry.. bo nie kumam.. żaba nie jestem ale chyba ja to pisałam.. XD

ano faktycznie. zwracam honor i powtarzam: przestań napierdalać w ten klawikord, bo obudzisz starego ( jeśli posiadasz ) i on ci dobitniej wytłumaczy czym jest pasożytowanie

Żonka hahahahahahaha dokładnie.. Petardunio dziecko kochane.. muszę Cię znowu kuźwa rozczarować! nie mieszkam ze "starym" jak to określasz.. ja mam tatę.. przykro mi że masz skrzywione dzieciństwo.. nie mieszka ze mną czy też ja nie mieszkam z nim.. :) mam swoje własne małe mieszkanko :) ojoj...

ja też.. piwo się skończyło :( ale najpierw kąpiel.. muszę się zrelaksować..

wiedziałem, że musisz być pijana, albo naćpana:D wytrzeźwiej i przeczytaj jutro swoje brednie jeszcze raz. . . . ......co to alkohol robi z człowieka.

P.S póki co to Ty piszesz brednie dziecko drogie bo komenty Ci się mylą.. :) odwracasz kota ogonem.. ;) Ale tak jakby u facetów to normalne.. chociaż.. hmmmmmmmmmm u kobiet w sumie też :D

podobne ale inne bo jesteśmy w różnych sytuacjach życiowych jednak to Ty masz problem jakiś.. tak jakby do nas i naszych wypowiedzi które są takie same ale inne XD

dojkładnie.. Żonkę cmokam w polika i życze kolorowych ;) A petarda może co nawyżej mnie pocałować.. w d*&e i życzę więcej szarych komórek ;) Dziękuję dowydzenia :D

Gość nurtujace pytanie
Wybudowales ostatnio jakis dom autorze, czy moze wyprodukowales samochod he???? Jesli nie to nie badz bezczelny i nie podpinaj sie pod cudze osiagniecia bo to nie WYSCIE (jako kategoria plciowa) cos wybudowali czy zrobili tylko KONKRETNI faceci posiadajacy imiona i nazwiska PASOZYCIE . Ciekawe, ze nie slyszalam jakos nigdy aby ktoras z pan (naewt bez specjalnych osiagniec na koncie) szczycila sie tym, ze np urodzilysmy swiatu zbawiciela albo odkrylysmy rad i polon wiec dlaczego meskie miernoty zyciowe, ktore same do niczego nie doszly dowartosciowuja sie sukcesami innych wylacznie przez wzglad na fakt, ze maja te sama plec???

Petarda dziękuję.. ten całus będzie mi się śnic kuźwa po nocach ;D cześć i czołem kluski z rosołem! ;D a tak na serio to kolorowych dzieciaku Petardo, nie wybuchaj, sie usmiechaj.. ja lecę .. dziękuje Wam za doręczenie mi jakichkolwiek emocji i rozrywki bo ciężkie chwile przeżywam :/ Dobrej nocki i pozdrawiam :)

Gość hej tam
autora już dawno nie ma🖐️