Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enell

Kobieta pasożyt

Polecane posty

Gość o23hroiwuhowuih
ja powiem wiecej. po co chcecie spółkować w najintymniejszy możliwy sposób z kimś kto jest taki "fe". ja jako, że się szanuje nie pójdę do łóżka z kimś kogo uważam za kurwe, pasożyta i w ogole wszystko co najgorsze. nie rozumiem was panowie.

Gość gość
Zgadzam się kobieta pasożyt. Tylko dlaczego jesteśmy tacy głupi?? Jesteśmy głupsi od kobiet!! Ale o tym dowiadujemy się kilkanaście lat po ślubie, jak nam klapki z oczu spadną i zobaczymy na jakiego pasożyta te kilkanaście lat robiliśmy. Z drugiej strony pracuje w pewnym obozie pracy (nie wymienię nazwy) i widzę ile schodzi różnych elementów stroju kobiecego. Powiem jedno pod kątem stroju baby mają takie możliwości, że mogą każda nie doskonałość przerobić w doskonałość i tak nawinąć osła (czyli faceta) na paluszek. Nawet panowie nie wiecie ile tego (próżności, hipokryzji i obłudy) dziennie jest sprzedawane, aby nas usidlić. Nie mówię tu o kosmetykach, same ciuchy bielizna i buty.

Gość gość
Suplement do poprzedniego komentarza. Narzekacie Kobiecie źle. OK. Czasami pytałem trzydziestoparoletnich kobiet jak również starszych i młodszych od wspomnianego wieku ( czterdziestek, dwudziestek) o... Ale po kolei. Gdy facet narzeka na prace, żonę to zmienia prace, rozwodzi się. Naturalne. I nie oszukuje w tej materii. Oto pytanie hipotetyczne. Ciągle słyszą mężczyźni jak to kobieta jest ciężej w życiu. Oto pytanie hipotetyczne: gdybyś wiedziała że kobietą jest ciężko i miała wybór w momencie poczęcia jako kto chcesz przyjść na świat ( jako mężczyzna czy kobieta) przeważająca większość kobiet mówi jako Ona, Kobieta. A skoro tak to nie wieże w to że wam ciężej, Wy tylko taka aure wokół siebie budujecie aby facet za was wszystko zrobił i dawał wam atrakcje itp. itd. Jako mężczyźni musiały byście zrezygnować z malowania, fatałaszków, a nie chcecie tego, lecz codziennie miliony facetów słyszą tekst: ty się jeszcze wylegujesz , a ja już muszę makijaż robić. W ten sposób mówicie: ciężej mi. A czy nie jest to kłamstwo? Skoro ciężej to każda powinna na zadane powyżej pytanie odpowiedzieć: chciałabym się urodzić jako facet. Tylko robicie taka zaporę dymną, a tak naprawdę macie dużo przyjemności z tego życia kobiecego i tego nie oddacie.

Gość gość
Ja bym wolala byc facetem Macie latwiej