Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wstydze sie

maz byl przy mnie gdy rodzilam. teraz nie chce sie kochac.

Polecane posty

Gość nie wstydze sie

8 tyg temu urodzilam. mielismy porod rodzinny. to nas do siebie zblizylo psychicznie. przecinal pepowine i widzial mnie TAM. ale maz teraz nie chce sie kochac. mowi ze go obrzydzam:(

Gość bailandio bailandio
dlatego wlasnie ja nie chcialam porodu rodzinnego

Gość onawi
zgadzam sie z bailandio,ja tez odmowilam rodzinnego,faceci maja slabsza psychike i lepiej niech niektorych rzeczy nie wiedza......mam nadzieje ze mu przejdzie

Gość otulona mgiełką
też tak miałam, jesteśmy 7 lat po rozwodzie ;/

Gość nie wstydze sie
widze ze go podniecam. ze jest napalony i wogole;) powtarza ze mnie kocha. jak zaczynamy tez jest ok. ale jak ma go wlozyc (przepraszam za taka szczerosc) to mowi ze nie moze:( i wszystko pryska. emocje opadaja:(

to chyba zależy od psychiki i od faceta ja osobiście wolałam rodzić sama bo nie chciałam by widział mnie w najcięższej roli

Gość ukueele
nie zawsze jest to obrzydzenie spowodowane przeżyciami porodowymi lepiej sprawdź, czy kto inny się nim nie zaopiekował, jak miałaś ten poród na głowie, a potem pielęgnację dzieckiem po porodzie Znam wiele przypadków,że facet znajdował sobie zamiennik żony, a potem sumienie go gryzło, bo nie mógł się kochać z żoną

Gość onawi
nie namawiaj go,nie prowokuj,moze chlopina zapomni

Gość bailandio bailandio
musi sie przelamac inaczej nic z tego nie bedzie...tak faceci maja slabsza psychike ja znam jedno malzenstwo co wg nie mieli problemu z powrotem do seksu a inne znow sie rozpadlo ;po takim porodz\ie rodzinnym... nie wiem co ci poradzic jezeli zalezy wam na sobie kochacie sie powinniscie sprobowac. JAk sama piszesz maz jest napalony chce ale cos w nim w ostatniej chwili peka.. jak nie bedzie mila gdzie sobie ulzyc to moze sobie poszukac innej dziurki :( nie zrozum mnie zle :(

Gość kolooaaa
Twój mąż to cipa :/

Gość nie wstydze sie
ale ja nie stracilam na atrakcyjnosci. tzn nigdy nie bylam sexbomba ale nie chodze w rozciagnietym dresie;) po za tym 'tam' jest wszystko ok, dziurka nie jest jak wiadro.

Gość nie wstydze sie
ze niby ma kogos na boku? niee... nie mial by gdzie jej poznac. po za tym to nie w jego stylu.

Do cipki zaglądał że się seksu brzydzi :o ? Tyle par wybiera poród rodzinny i później jest dobrze.Bo zamiast patrzeć w krocze to siedzą/stoją przy głowie,pocieszają,przytulają,po prostu są.I to są prawdziwi mężowie a nie cioty które się brzydzą własnej żony!

Gość nie wstydze sie
jestesmy mlodzi (ja 20, on 23) i zawsze lubilismy seks. nie rozumiem go:( nie wiem jak wygladalam od tamtej strony jak rodzilam. to az taki straszny widok?

Gość bailandio bailandio
zawsze jest gzie poznac.. i nigdy nie mow nigdy!!!! nie mozeszs miec 100% pewnosci nie wazne jak sie kochacie... ja ufam mezowi ale nie innym kobierta

Gość nie wstydze sie
tak jak mowisz. on byl przy mnie jak rodzilam. 10godz przytulal, trzymal za reke, dawal picie. ale poszedl przeciac pepowine malemu. spojrzal raz i... to wystarczylo:(

NIGDY nie mów NIGDY ;) Nie piszę tego złośliwie ale nie jedna tak mówiła/myślała. Jak ktoś chcę zdradzić to zdradzi i nawet nie będziesz wiedziała kiedy.

Gość nie wstydze sie
ja jestem podejrzliwa. a on kiepsko sie z czymkolwiek kryje. wiec poznalabym ;)

Gość nie wstydze sie
ale on mnie nie zdradzi.

Gość nie wstydze sie
czyli nie powinnam go w zaden sposob kusic? tylko dac mu czas?

Gość bailandio bailandio
potwor z bagien ja jej to napisalam wlasnie po to zeby nie byla taka pewna :) ja tez sobie jkiedys mowilam nigdy nie wlezc w czyjs zwiazek a tu glupia kawka on pocalowal zowy seks po jakims czasie :( na szczescie to bylo zanim poznalam obecnego meza sama nikogo wtedy nie mialam :)

Gość bailandio bailandio
nienaciskaj daj mu czas :)

Gość ukueele
daj czas, ale obserwuj jakbyś wiedziała gdzie, kiedy i z kim, to w sumie.... większość zdrad jest w głębokim ukryciu, a druga strona dowiaduje się jako ostatnia

Gość bongita
moja przyjaciolka miala porod rodzinny..wszystko pieknie..czego ona nie wie(jestem z obydwojgiem zaprzyjazniona) tej samej nocy chlopina poszedl do knajpy i caly noc pil..z rozpaczy chyba...zadzwonil do mnie -przerazil mnie ton jego glosu (ja wtedy pracowalam do trzeciej, dorabialam sobie jako barmanka). Przyjechalam, plakal. Powtarzal : jestesmy miesem wiesz..jak zwierzeta, skladamy sie z flakow..zgnijemy. (byl bardzo pijany) ROK CZASU NIE BYL W STANIE sie z nia kochac. Dodam, ze wiem ze ja kochal, o zdradzie nic mi nie wiadamo. To bylo jakies traumatyczne przezycie dla niego. Sprobuj zrozumiec meza..daj mu troche czasu. Nie nalegaj, bo jak bedzie tak ciagle "zawodzil" to tez mu to wjedzie na psyche i dojda kolejne problemy. Pozdrawiam.

Gość to jest chyba prowo
Ale znam 3 takie przypadki z "życia",że faceci po porodzie rodzinnym zniechęcili się do współżycia z żonami. I to naprawdę jest poważny problem,bo tkwi w psychice mężczyzny.

Gość bongita
dlatego nigdy nie zdecydowalabym sie rodzic przy mezu..kiedy nadejdzie tez dzien, pomagac bedzie mi moja najlepsza przyjaciolka..sama jest juz matka on bedzie czekal przed dzwiami to nasza, kobieca sprawa...

Gość maaska
ten temat założył chyba facet, który nie chce być przy porodzie :O

Gość ło matkooooooo
ojej no biedny facet był przy porodzie i teraz ma uraz :((( co Wy macie za "facetów" ?

Gość maaska
ja sądzę,że ten temat założył facet, który chce udowodnić swojej kobiecie, że nie powinna od niego żądać bycia w czasie porodu :D

Gość udedecsz
do autorki, poogladaj sobie filmy z porodow, niektore to wlasnie prawdziwy horror! nie dziw sie , ze jest zszokowany a propos twojej wypowiedzi o byciu jak wiadro, co to znaczy? po porodzie nie jest sie jak wiadro!! nawet po kilku porodach....