Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek333

ah ci faceci

Polecane posty

Gość kwiatuszek333

witam!niedawno poznałam mężczyzne z zawodu jest ratownikiem medycznym,mam do niego dystans mimo tego że jest przystojny on mi się podoba.ile on może zarabiać?bo głupio mi sie go pytać,i gdybym z nim była jaki może mieć stosunek do mnie?czy może być on zdradliwy ,czy opiekuńczy?

Gość Apasz24
Myślę, ze może wyniknąć z tego stosunkowo udana znajomość ...

Gość pełniejsze ma
o kasę ci chodzi szmato, każdym inteligentny człowiek to widzi po przeczytaniu

Gość goska rucha sie tylko gdy
zobaczy na rachunku faceta wplywy z wyplaty w wysokosci od 4000zl wzwyz :classic_cool:

Gość teosialatosia
3tysiaki bierz Go ,potem powiec Mu ze tylko dla kasy z Nim jestes:D

tyle , że facet , którem ma kasę to rucha wciąż nowe młode laski i się nie żeni bo po co skoro na laski sexowne go stać by je na Kanary czy insze Jajorki porywać romantycznie

Gość kwiatuszek333
odpowiedzcie prosze to dla mnie bardzo wazne bo nie wiem czy sie mam w nim zakochac jak bedzie zarabia 3000+ to sie zakocham :(

Gość kwiatuszek333
nie zamierzam robić na chłopaka to on musi przynieść kasę

Gość kwiatuszek333
ktoś się podemnie podszywa z tą wypowiedzią że jak nie zarobi 3000+ to się nie zakocham

Gość kwiatuszek333
skoro zarabia tylko 1500zl to koniec z nasza znajomoscia :(

Gość oni duzo zarabiaja
Zreszta pieniadze to nie wszystko

Gość kwiatuszek333
oby nie

pieniadze to podstawa, miloscia sie nie najesz ani nie ubierzesz. Biedny facet to ciota, a nie facet.

Gość bngnhfm
dla mnie facet moze zarabiac i 800 gdy go pokocham nie ma to dla mnie znaczenia, razem zdzialamy wiecej

Gość kwiatuszek333
gośka ma racjew ja nie zamierzam klepać biedy chcę żyć wygodnie i na rachunek partnera

Gość bngnhfm
i chuj biednie ale szczesliwie...cos w ym zlego materialistko? zarob sama na siebie zerujaca babo

najgorsze przed czym przestrzegam chłopaków by patrzyli na antropometry czyli czy dziewcze - kandydatka jest smukła nie spuchnięta i nie ma grubych łyd co wróży , że po urodzeniu się rozpasie i nie będzie już tą samą dziewczyną z którą się chlopak ożenił penis niekłamie , wtedy tylko miłość a nie piniendze będą trwać bo bogaty facet ucieknie do młodej zgrabnej. skoro o piniendze li tylko lotto. piniendzxe rzecz nabyta można zarobić. zawsze gdy się ma uczuciowy imperatyw w postaci ukochanej płciówki

Gość goska to jak bedzie z ta
praca? jestes bezrobotna a ja chce dac ci prace bedziesz robila lody place prowizje 20zl od sztuki za ruchanie 40zl :classic_cool:

Gość goska to jak bedzie z ta
jak na ciebie to i tak troche za wysoka stawka ale niech strace :classic_cool:

Gość teosialatosia
półciówki :)

Nie, dzieki ja szukam mezczyzny, a nie cioty i frajera siedzacego na babskich forach:)

Gość ech.............///
Ja pierdole kobiety jakie wy jesteście zjebane ... Ile zarabia a no między 1 tyś a 2 tyś netto Idźcie w huj głupie kurwy. W polsce 3 tyś mało kto zarabia a ty 5 tyś wymagasz. 5 tyś jest możliwe jako a)operator dźwigu >12 ton. b) specjalista w branży elektronicznej. C) programista (może sieciowiec czasem ale to sql i cisco minimum) d) stomatolog e) lekarz ( czasem weterynarz w dużej klinice w dużym mieście ) f) Kierowca tira w koncernie zagranicznym na trasach międzynarodowych lub towarów pozagabarytowych. g) stanowiska wyższe kierownik itd. h) właściciel własnej firmy. i) przedstawiciel medyczny. Zazwyczaj sprzętu lub OTC Innej opcji nie ma

Gość Nicolka.....
goska287 wyobraz sobie ze mozna byc sczesliwym majac zapewnione tylko minimum. Myslisz ze tylko bogaci sa szcesliwi? Ile ty masz lat 15? Idiotka z ciebie i tyle. :)