Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgftwegdi3g

Zeżarłam dzisiaj ponad 2000 kcal i nadal jesteg głodna HELP :(

Polecane posty

Gość dgftwegdi3g

pół grapefruita =80 cal 2 banany =180 pół litra tłustego mleka =350 2 parówki+=251cal Konserwowe ogorki=50 cal Ser=700 cal coca Cola=700 cal Razem =2311 Jestem słaba :(

Gość czescczesc
ile ważysz i ile masz wzrostu?

Gość olkahrhr
oj tam slaba, ja dzisiaj zeżarłam lekko z 3000 kalorii i duzo od tego nie przytyłam :D

Gość dgftwegdi3g
165 cm 55kg

Gość a czym chciałaś sie
najeść ? Serem i coca colą :)

Jestes głodna,bo tak naprawdę bardzo mało zjadłaś. Ja pochłonęłam dziś bagietkę z salami,serem,majonezem i ketchupem,3 gołąbki (duuuże),sernik i to jeszcze nie koniec.

Nie zjadlas nic konkretnego. Dlatego jestes glodna. Na pocieszenie powiem Ci, ze dzisiaj zjadlam pol kilo truskawek i 7 muffin. 3 ze szpinakiem i 4 z owocami lesnymi. Tez jestem glodna i wcale mnie specjalnie to nie dziwi....

Gość czescczesc
zazdroszczę, ja jem o wiele więcej niż Ty, praktycznie cały czas a nie mogę przytyć. waze 42 kilo przy wzroście 160. Zresztą dla mnie takie liczenie kalorii jest beznadziejną metodą na zrzucenie wagi. Moja koleżanka w rok schudła 20 kilko, a tylko za sprawą zdrowego i regularnego odzywiania, co prawda zrezygnowała ze słodyczy ale nie całkowicie, teraz jest bardzo szczupła i nadal utrzymuje dietę. chudnie w oczach :) może lepiej też zastosować dietę białkową? liczeniem kalorii możesz nabawić sie jakiejś choroby z powodu niedoboru witamin i niezbędnych dla organizmu składników odżywczych, a przez to możesz mieć ogromne problemy ze zdrowiem. Odżywiając się w ten sposób organizm będzie bardziej magazynował tłuszcz "w razie co" :)