Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka wiolka aa

"modnisie" niech pomogą... pliss

Polecane posty

Gość fiolka wiolka aa

mam długie i chude nogi- bardzo chude Próbuję przytyć ale nie wychodzi. Doradzcie mi jakie mam nosić spodnie żeby wyglądać jak człowiek a nie anorektyczka :/ bardzo was proszę

Gość fiolka wiolka aa
podnoszę...

Gość modnisia jacyków
zarzuć fotę nóg to coś poradzimy :classic_cool:

Gość fiolka wiolka aa
kurcze ciężko ale może się uda

Gość fgdghfhfd
masz normalne nogi, ubieraj się jak ci wygodnie :classic_cool:

Gość fiolka wiolka aa
nie są normalne... jestem naprawde chuda :/ może akurat na zdjęciu tego nie widac

masz zgrabne nogi, nie masz co płakać i nie noś tych rozkloszowanych spudnic bo bendziesz wyglondała jak kapeć. ja pracóje we sklepie z odzierzo i znam sie na tym, jestem stylistko. Powinnaś nosić rurki potkreślajonce poślatki i wysoki opcas, ale nie kotórny, bo to za masywne bendzie. ma być szpilka, a jak nie lóbisz to i płaskie mogo być. spudniczki tylko dopasowane, nie słóchaj tych maciur.

Gość Kochanie Ty NIE moje
Masz super nogi dlugie i szczuple mozesz nosic co Ci sie tylko podoba :) Chyba wysoka jestes i mnie sie wydaje ze fajnie wygladalabys w rurkach 3/4 ale nie czarnych lub jeansowych (chociaz na pewno tez) ale w kolorowych czerwonych, miętowych, zółtych teraz sa modne takie do tego baleriny

Gość fiolka wiolka aa
co do spódnic to z raci wykonywanej pracy odpadają, musi mi być wygodnie więc zostają adidasy lub balerinki problrm mam ze spodniami. Koleżnka mi mówi żebym rurki kupowała ale to jeszcze tę chudosc moją podkreśli:/ mam 173 cm i wagę 51 kilo

Gość Bnanajuwli
jak chcesz mieć optycznie grubsze i krótsze nogi to noś pupmy, haremki albo cygaretki

Gość fiolka wiolka aa
to ja już sama n ie wiem:/ w robocie mam kilka takich zołz co mnie anorektyczką nazywają i strasznie mnie to boli :/

to pewnie so gróbe maciury kture ci zazdroszczo i dlatego tak muwio. nie słóchaj im, noś się jak ci się podoba, masz co pokazywać.

Gość fiolka wiolka aa
dziękuję za podniesienie na duchu chociaż poniekąt to mają rację bo sama widzę że jestem chudzielec, ale nic nie mogę z tym zrobić... Zdrowa jestem bo różne badania robiłam ale od zawsze taka byłam :( maże o 6-7 kilogramach więcej...

Gość fiolka wiolka aa
matko sory za błędy... nie mam pojęcia jaikm cudem takich byków narobiłam

Gość marcinek inek
wiolu bardzo ladne masz nozki, skad jestes? :)

Gość Bnanajuwli
glupota nie martw sie, kazdy donży do tego by być hudym ciesz sie, a te grubaski to pewnie lochy jakies smierdzące powiedz im nastpenym razem

Gość co ja pacze ;/ ;p
Mam taki sam problem jak Ty. Chociaż wszyscy inni mówią, że przesadzam. Troche udało mi się przytyć na tych nogach, ale nie dużo. Ważę 57 przy wzroście 173, wciąż mam chude te nogi, bardzo, bardzo długie :) I chude ręce :) Jakoś udało mi się do rurek przekonać, do legginsów średnio, zależy jakie i jaki mam humor :) Za to bardzo lubię spódniczki mini i krótkie szorty. Podkreślają tyłek a na moje odsłoniete nogi lepiej mi się paczy niż na ubrane w coś, co podkreśla ich chudość. Zimą nosiłam pod spodniami legginsy, żeby nogi troche optycznie pogrubić, no teraz taka opcja odpada :D

Gość fiolka wiolka aa
jeśli ktoś ma jakieś złote sposoby na przytycie to też chętnie poczytam

Gość fiolka wiolka aa
co ja pacze jak ci się udało przytyć?

Gość co ja pacze ;/ ;p
chyba z roku na rok po prostu się troche udało mi przytyć. Mam 24 lata. Tak do 22 miałam sporą niedowagę. Do tego zmiana pracy na siedzącą i wiecznie jem :) Do tego troche tańczę, chodzę na basen. Roumiem jak się czujesz, o mnie ludzie czasem mysleli, ze jestem anorektyczka (teraz juz nie, ale ze chuda...), ze nie jem, teksty w stylu "weź coś zjedz" w liceum to była norma ;// albo w drugą strone zazdroszczą jakby było czego... Chuda to nie to samo co szczupła. Teraz juz pomału przekonuje sie do siebie... Tobie tez zycze powodzenia.

Gość rozjazd kolejowy
ale lacie masz :classic_cool:

Gość fiolka wiolka aa
wiesz ja tam akceptuję swój wygląd - wolę byc taka niż ważyć 100kilo ale mam dosyć takich uwag

Gość fiolka wiolka aa
26 cm ;(

Gość fiolka wiolka aa
no 26 :( po co mam zmyślać... wiem że to istne patyki są:(

Gość fiolka wiolka aa
46 sory... ale to i tak malutko