Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to by moglo byc

ile bylabym w stanie przywiesc po 3 mies. pieniedzy z pracy za granica??? pomocy

Polecane posty

Gość ile to by moglo byc
po prostu pisalam w skrocie, chodzilo mi nie ile tam euro sie zarabia ale ile to w przeliczeniu na euro mniej wiecej ...

Gość aqu-qu
nie wiem jak to jest w Holandii czy Niemczech, ale byłam w Anglii i widziałam, że koleżanka pracując 40 godz/tyd za najniższą zarobiła na czysto tysiąc funtów. Ale mocno oszczędzała, jadla tanie rzeczy, no po prostu trzeba zęby zacisnąć. i uważaj na takie oferty z forum - bo możesz się tylko naciąc na kasę albo do burdelu cię wywiozą! Jakiś anonimowy koleś pracę oferuje - niech ci się lampka ostrzegawcza zapali!

Gość szaszanka
zarabia się od 80 zł wzwyż na godzinę ... tylko ten język ...

Gość ile to by moglo byc
w Norwegii w pracy w szklarniach ( chyba w szklarniach ) wystarczy angielski:-) a praca mieszkan to nie wiem ale mniie by odpowiadala taka praca, ja lubie sprzatac a praca w polu jest ciezka , moi rodzice mieli pole ogromne, ogorki ,truskawki itp , ciocia kiedys jezdzila do pracy w polu i tez ciezko, sprzatanie tez ciezkie, ale jak ktos lubi :-) ja chcialam jako opiekunka do osob starszych do niemiec , bo mam bardzo duze doswiadczenie , ale niestety moj niemiecki zostal w moim liceum :-)

Gość ile to by moglo byc
aqu qu dzieki :) wiem, wlasnie w gre wchodzi tylko agencja posrednictwa pracy

Gość nhzhn nhzhn hzhn
telefon ktory podalam w necie mozna sprawdzic, nie jest zadnym burdelem....firma jest zarejestrowana, tylko idiota nie sprawdza wczesniej wiarygodnosci...zreszta rejestracja w tej firmie ma swoja procedre ktorej nie mozna przeskoczyc czy przyspieszyc...5,5 ojro zarabialo sie tam jakis rok temu,...dzis nie wiem dokladnie....i jeszcze jedno...umowa jest w j. polskim wiec czytajacy wie co podpisuje....wiem jeszcze ze pracownicy mieszkaja w bloku dla pracownikow a autobus pracowniczy kazdego ranka zabie ra ludzi do pracy...panie i panowie mieszkaja odzielnie, pokoje sa 3 i 4 osobowe, po 5 h pracy jest 1 stunda przerwy na obiad za ktora trzeba zaplacic ale oni sami odciagaja od wyplaty....obiad jest tani..kosztuje tylko 5 ojro czyli grosze i to tzrba wykupic....tak mowi umowa....sniadania i kolacje we wlasnym zakresie

Gość kapusniak gotujemy
a jaka nazwa tej firmy?? ma sie nazwe firmy to wtedy latwiej sprawdzic w necie wiarygodnosc i co i jak :)

Gość nhzhn nhzhn hzhn
nie pamietam dokladnej nazw....w pl bede za 3-4 miesiace...ale nie widze problemu by tam zadzwonic..nr jest polski...do tego stacjonarny...ale widac jak polak chce znalezc problem to zawsze jakis wymysli by tylko sie nie pofatygowac...no bo po co?...majac na talerzu podane i tak nie zjecie bo bedzie za zimne lub za gorace lub cos tam jeszcze:O...pocalujcie sie w nos! mam za to inny pomysl....jestem w trakcie pisania ksiazek dwoch....piersza: sprzataczka w de.....i druga: jak znaezc zamozngo meza.... nie chcecie info za darmo to za inne trzeba bedzie zaplacic...o!

Gość nhzhn nhzhn hzhn
Spargelhof Beelitz aus Lehnin mit der Nummer 0338274100 eingetragen am 2011-11-11 17:00:52 Adresse: 14797 Lehnin, Beelitzer Strae 141 0338274100 (Beelitzer Strae 141) - Details und Kommentare anschauen - 0

Gość ja zarabialam ok.
100 euro na dzien... czyli okolo 500 - 600 tygodniowo. po 6 tygodnach wracalm do domu :) i mialam na czysto z 3000 euro

Gość nhzhn nhzhn hzhn
przemieszczasz sie samochodem?

Gość nhzhn nhzhn hzhn
i co robilas dokladniej mowiac?

Gość ja zarabialam ok.
praca na akord... ciezko bo ciezko.. ale zarobilam i do domu :) ale nie zadne pieczarki :O

Gość nhzhn nhzhn hzhn
ale czym dokladniej sie zajmowalas?:)

Gość nhzhn nhzhn hzhn
caly czas probuje wyjasnic tym kobietom ze piczarki i spargle to najciezsza orka ....ale nie da sie tego im wbic do tych tepych glow:O

Gość ile to by moglo byc
nhzhn .... ale komu wyjasnic??? ja nic nie pisalam ze jade czy wogole mam zamiar jechac na pieczarki :-)

Gość nhzhn nhzhn hzhn
pisalas ze potrzebujesz kasy i szukasz pracy za granica...