Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfhgjhg

czy koty perskie sa inne z charakteru od zwyklych dachowcow ?

Polecane posty

Gość gfhgjhg

prosze o odpowiedz

Gość wfqefeqwfeq
wszystkie koty są takie same z charakteru :classic_cool:

ja mam exo ale to jest prawie to samo i powiem tak: moja kotka jest wiecznie obrażona, wogóle taka snobka z niej. jak ją pogłaszcze ktoś inny niż ja to cały dzień się czyści hehe:) wredny charakterek ma:P ale w sumie to już 10 lat ma:P

Gość nikuyt
kazda rasa kotow charakteryzuje sie innymi zachowaniami.O persach poczytaj w necie:)

Mam już druga kotkę perską. Poprzednia była wierna jak pies, zdystansowana do obcych, bardzo płochliwa. Jako kociak nie łobuzowała. Teraz mam kotkę - mix. persa i exo. Ma bardzo łagodne usposobienie, jest przymilińska, ale psoci strasznie (ma 7-cy). Wszystko zależy od hodowcy i hodowli. Jeśli nosisz się z zamiarem kupienia kociaka perskiego, polecam tylko zarejestrowane hodowle. Kociak będzie nauczony życia wśród dzieci, psów, innych kotów.

Gość hyyt
uytpodbijam nikt nie ma persow? :D

Gość do wfqefeqwfeq
tak samo jak ludzie matole..... persy sa ospałe trudne do kochania , one nie potrzebują ludzi do niczego , jak chcesz przytulasa nie kupuj persa spia i rzra to ich jedyny cel

Gość jedna taka ...
generalnie każdy kot ma inny charakter :) kot perski ma przede wszystkim inną sierć którą trzeba starannie pielegnować.