Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

twuj nik to twoje wnentze, powiem ci kim jestes

Polecane posty

Witajcie, oturz dzis chcemy zainterweniowac wasze niki, pewnie nie wiecie, ze to jak sie nazwaliscxie to nie jest pzypadek? Wpisojcie sie, a powiem wam o was wiencej nirz sami wiecie.

Gość ZAKOCHANY DO SZALENSTWA.....
...w Tobie :D

Kobylaczku, szokasz prawdziwej milosci, na codzien jestes brotalem w realu, ale w zaciszo domowym jestes mlodym wernerem, cierpisz z powodu milosci, bo wiesz, ze ktos kogo kochasz jest nieosiagalny. Jestes skryty I nie smialy I bzykasz co sie na patocxzy.

Gość el chulo.
:)

El chulo- prowadzisz hularzczy tryb rzycia, twoim fanem jest el dorado I pijesz, bo nie masz kobiety. Skrycie mazysz o agresywnej dziewczynie podczas luszkowych igraszek. W szoflatce masz ukryty pejcz I kajdanki I pragniesz byc uwionzany pzez nio.

Gość Kasiakowa30***
masazysta: Twojej geby mozna sie przestraszyc. Zrob operacje plastyczna :o

Katefoster, twoje rzycie to moda na sokces I dynastia, jestes z nimi od poczontku I prubujesz zatorzsamic sie z bochaterkami. Skrycie dlobiesz w nosie I po wyprorznieniu fotografojesz swoj kal, aby poruwnac ze wczesniejszym. W uczuciach jestes niby niesmiala, ale jak dojdzie co do czego to nie ma dla Ciebie zeczy niemorzliwych.

Masarzysto to blozgi to nie my, a wienc wcielasz sie w role kogos kim w zeczywistosci nie jestes. Masz pragnienie wymasowac pozondnie jakos laskie, ale nie masz nikogo pod renko. Wiezysz ze zbawisz jakos niewiaste na nika. Kabinojesz na rurzne sposoby. W luszku jestes jak kloda, lerzysz I czekasz arz kto sie do ciebie dobieze. I morzesz tak do usranej smierci.

Kasiakowa, twoim idolem jest kasia cichochlopek, jestes ze wsi bo masz zaciongnienty nik, jestes kobieto z pzewago gienuw menskich dlatego podobajo ci sie dziewczyny ii ciongle mazysz o swojej kolerzance ze pracy. Jeszcze trochie minie zanim doposcisz do siebieprawde, rodzina cie znienawidzi, a pzez nik chcesz okryc swoje prawdziwe ja.

Gość Kasiakowa30***
Masazysto: To pisalam ja,kretynie, a nie autorka topiku.Naucz sie czytac ze zrozumieniem, to raz. Dwa, skoro dajesz swoje zdjecie w stopce, kazdy ma prawo je skomentowac. Ja bym w zyciu nie dala sie dotknac takiemu paszwilowi.

mhm ciekawe:D moda na sukces mówisz?.. nigdy nie widziałam, dynastia owszem jakieś 15 lat temu :D w nosie dłubię jak każdy chyba :O o fekaliach to pozwól ze przemilczę :O ( skąd ludzie biorą takie pomysły...? nie mam bladego pojęcia) a jeśli chodzi o uczucia.. no z tym to się muszę zgodzić . dzięki i miłego dnia

Gość Qrwa qlszowa
Qrwa wróżka esmeralda z głodowej wólki

Haadia, bardzo sie lobisz smiac, urzywasz do tego wspomagaczuw jakimi so narkotyki na litere D. Ty josz wiesz o czym mowa. Bardzo cierpisz we rzyciu I wszystko maskojesz smniechiem, na kafeterje wchodzisz po to by urwac sie od problemuw kture cie otaczajo. Nik terz oznacza twojo religje I jestes mozolmaninem.

Venus, ziemnia, mars, jestes obojniakiem, do tego bi. Penetrojesz wszystke dziory, lobisz podglpondac lodzi, wyjadasz resztki ze smietnika, a jak kolerzanki we pracy nie widzo to potkradasz im jedzenie. Sasiadki pies ciongle pzez ciebie gloduje, bo jemu ruwnierz wyjadasz rzer. Zakocxhujesz sie we wszystkich kto do ciebie zagada, a puzniej pzesladojesz te osoby nawet miesioncami. Nigdy nie mialas drogej poluwki. Twoim idolem jest kzysztof ibisz I czensto bawisz sie w domu we szkole.

Autorko, nietrafiłaś, prace mam ,na kafe jestem sporadycznie. Kasiakowa, jesteś bardzo niemiła czyszbym Ci coś zrobił, może poprostu masz uprzedzenie do mężczyzn? Albo byś chciała iść gdzieś na masaż lecz z powodu kompleksów niezrobisz tego.

Gość fiel uwielbiam cie
jestes szurnieta :D 🖐️

Michail, twoje kozenie siengajo arz do rosji, jestes pra pra pra pra wnokiem krula kazimierza chrobrego, bo on terz jest ze rosji. Lobisz zahlac ryj do upadlego. Jak byles mlotszy to pracowales we cyrku jako podelko na norze. Czensto miewasz zatwardzenie pzez co nie morzesz sie z mikim zwionzac bo ci wstyt z tego powodu, gdyrz poszczasz gazy na potengie. W luszku zachowojesz sie jak slon, machasz trombo I wydajesz dzikie dzwienki.

Fiel, rozczarowalas mnie, absolutnie nic z tego co "wywrozylas" nie zgadza sie. No, moze poza tym, ze wyjadam psu sasiadki jedzenie ;) hahaha! Potrenuj jeszcze troche, a na pewno dojdziesz do profesjonalizmu;) good luck